Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Etihad Stadium
Dnes otevřeno: 9:00 - 17:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Fotbalové utkání

Pěkný fotbal na hezkém stadionu. Doporučuji vstupenky od Czechsporttravel.cz. Krásné místa... přečíst další informace

Recenzováno: 12. února 2020
Roman Š
,
Ao Nang, Thajsko
Etihad stadium

Pro fanouška bleděmodré části Manchesteru neskutečný zážitek, stadion je moderní a má tu správnou... přečíst další informace

Recenzováno: 4. února 2019
VasekFikejz
Zobrazit všechny recenze (5 335)
  
Recenze (5 335)
Filtrovat recenze
5 335 výsledků
Hodnocení cestovatelů
4 085
834
207
79
130
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
4 085
834
207
79
130
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
275 335 recenzí
Recenzováno: 4. února 2019

Pro fanouška bleděmodré části Manchesteru neskutečný zážitek, stadion je moderní a má tu správnou atmosféru, která by měla být na každém domácím stánku cítit.

Datum zážitku: srpen 2018
Poděkujte uživateli VasekFikejz.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 25. dubna 2017

Leč modernější, tak pořád ve stínu konkurenčních United. Musím řict že okolí stadionu mě nijak zvlášť neuchvátilo jako u jiných v Anglii. I když bylo ráno, kolem stadionu jsem se procházel sám, nikde nikdo. Tohle se mi ještě v Anglii u stadionu nestalo.

Datum zážitku: prosinec 2016
Poděkujte uživateli Candatos.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 30. června 2016

City není ve světě tolik známý klub a tak o prohlídky není takový zájem jako u konkurenčního United. A právě proto si tuto prohlídku více užijete. Vše je ve velmi přátelském duchu. Máte možnost se podívat naprosto všude. Dokonce do šatny domácího týmu, do VIP Skyboxu na občerstvení a posadit se na sedačky majitelů fotbalového klubu. Stadion sice leží trochu na okraji města, ale autobusem se tam dá snadno dopravit. Rozhodně lepší zážitek než při prohlídce United.

Datum zážitku: červenec 2015
Poděkujte uživateli Milan P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
StadiumToursTeam, Guest Relations Manager v zařízení Etihad Stadium, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. července 2016

Thank you for taking the time to leave a review - really glad to hear you've had such a good time with us at the Etihad Stadium. Come back soon!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 17. března 2020 prostřednictvím mobilu

Datum zážitku: duben 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andy B, Manager v zařízení Etihad Stadium, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. března 2020

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. března 2020

Datum zážitku: březen 2020
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze