Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (382)
Filtrovat recenze
382 výsledků
Hodnocení cestovatelů
42
84
89
54
113
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
42
84
89
54
113
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16382 recenzí
Recenzováno: 6. srpna 2019

Dobré ubytování, pokoj čistý, každý den uklízený. Snídaně formou bufetu, velký výběr. Non stop recepce, milý a ochotný personál.K dispozici je i bazén. Dostupnost do města i na pláž v pohodě, pěšky tak 15 minut.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
2  Poděkujte uživateli Jerguš K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GlobalesAcuario, Director de Relaciones con Clientes v zařízení Globales Acuario, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2019

Vážený Jergu

Děkujeme, že jste nám sdělili svůj názor. V Globales se snažíme hledat spokojenost naší klientely. A to, že vaše dovolená byla příjemná, nás motivuje k tomu, abychom pokračovali v práci a každý den se snažili zlepšovat
Dostávejte pozdravy od oddělení kvality Hoteles Globales

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. srpna 2019

Personál hotelu velmi příjemný a ochotný. Snídaně velmi chutné a velký výběr všeho možného od slaného po sladké. Pokoj byl čistý, a pokojská každý den měnila ručníky, vynášela koš a uklízela. Výhled jsme měli sice do protější zdi, ale vzhledem k tomu, že na dovolené potřebuje člověk hotel pouze na přespání, v tom není žádný velký nedostatek. My jsme byli naprosto spokojeni.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli Sabina K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GlobalesAcuario, Director de Relaciones con Clientes v zařízení Globales Acuario, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2019

Drahá Sabina.

Děkujeme, že jste si udělali čas a poskytli nám zpětnou vazbu. Vážíme si takového velkého hodnocení a ona nás motivuje k tomu, abychom se každý den dále snažili zlepšovat.
Zdravím oddělení kvality Hoteles Globales

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. srpna 2017

Pokud si hotel vyberete tak vám vzhledem ke dvěma hvězdám je jasné kam jedete. Musím říct, že v pohodě, malý, trochu vybydlený pokoj, bez ledničky. Na přespání dostačující. Měli jsme polopenzi a musím říct, že v této kategorii hotelu příjemné překvapení, jídla dost a chutné. U večeře i zmrzlina. Pokud chcete přespat, dobře posnídat a povečeřet a nic neřešit tak doporučuji.

Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
5  Poděkujte uživateli 185romang.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 29. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: leden 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GlobalesAcuario, Director de Relaciones con Clientes v zařízení Globales Acuario, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. února 2020

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. července 2019

Datum pobytu: červen 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GlobalesAcuario, Director de Relaciones con Clientes v zařízení Globales Acuario, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. srpna 2019

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze