Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Keukenhof
Nejzajímavější body recenze
Nadhera

Minuly rok jsme tam nestihly ale letos se podařilo to užit a plne kvetoucí zahradu. Nemám... přečíst další informace

Recenzováno: 25. dubna 2019
381ljudmilak
,
Praha, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Tulipány, krásné zahrady.

Keukenhof jsem chtěl navštívit bohužel z důvodu dlouhý zimy vše nebylo ještě vykvetlé, ale jinak... přečíst další informace

Recenzováno: 21. června 2018
miroslavj779
,
Ostrava, Česká republika
Zobrazit všechny recenze (11 544)
  
Recenze (11 544)
Filtrovat recenze
11 352 výsledků
Hodnocení cestovatelů
8 757
1 879
415
160
141
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
8 757
1 879
415
160
141
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1611 352 recenzí
Recenzováno: 25. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Minuly rok jsme tam nestihly ale letos se podařilo to užit a plne kvetoucí zahradu. Nemám dostatečně slov vyjádřit jak krásný to tam je. Vše je promyšlené a zorganizováne na vyšší úrovni. Ta nádhera která tam je je nepopsatelna! To chce alespoň jednou to vidět na vlastní oči a určitě si to napsat do “Wish list”.
Znechutil ale trochu ten nával lidi. Přijeli jsme nějak okolo 9h takže hodinku a pul se to dalo užit pak už prochazka napominala spis mackanici, zakopavani a nekonečně fronty. Takže jestli se tam chystáte tak si trochu přivstante ať jste tam hned na tu 8rano.
Tu lodicku jsme zkusili ale žádný zážitek to nebyl. Pole tulipánů je na úrovni oči takže je vidět jen první řádky pole a tod vše.
Jinak parkovací plocha je obrovská a dobra organizace.
Vstupenky doporučuji koupit prez web a parkovani si priplatte též tam a vyhnete se zbytecne frontě ).

Datum zážitku: duben 2019
Poděkujte uživateli 381ljudmilak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 21. června 2018

Keukenhof jsem chtěl navštívit bohužel z důvodu dlouhý zimy vše nebylo ještě vykvetlé, ale jinak park je moc pěkný. Příjemná procházky zahradami.

Datum zážitku: březen 2018
Poděkujte uživateli miroslavj779.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 25. května 2018

Největší květinový park v Evropě..Naprostá nádhera všech možných a nemožných druhů tulipánů, květin a jiných. Návštěva květinového parku stojí určitě zato. V sezóně duben/květen musí člověk počítat, že je tam opravdu velké množství turistů. Doporučuji navštívit park v 8 hodin ráno, kdy se otevírá - budete mít více času a také více prostoru pro focení.

Datum zážitku: květen 2018
Poděkujte uživateli lenkafojtikova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 20. května 2018

V prvním květnovém tydnu jsem navštívil park. Perfect počasí, teplo, vsechno nádherné kvetlo,,, po 1 hodine uz jsem všechny tulipany viděl v jedné barvě . Žena byla naopak potěšena nekoncicimi variacemi barev, kompozici a skladby rostlin. Jsou zde možnosti se obcerstvit či případně lehnout si na trávník nebo pod strom ... takže příjemné 4hodiny strávené v kvetoucích zahradách. Vstupenku doporučuji koupit si v městečku Leiden v info centru-společně s jízdenkou na bus - levnější o 2,5€/osoba.

Datum zážitku: květen 2018
Poděkujte uživateli Marcel P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 12. května 2018

Neuvěřitelné množství tulipánů, narcisů, hyacintů a mnoho dalších květin...prý jich tam je více jak 3.000.000 ks, toto vše dává neskutečné barevné obrazce, škoda jen že nám tam poprchávalo. I přes toto počasí zde bylo takové množství lidí, že pořídit fotku na které lidi nejsou bylo nemožné. Možná by pořadatelé měli uvažovat o omezení počtu vstupujícíh

Datum zážitku: duben 2018
Poděkujte uživateli zdenek m.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 2. května 2018

Keukenhof - relaxace pro duši a pastva pro oči -
Já jsem toto místo navštívila s rodinou 27.4.-29.4.2018 a to je určitě ten správný čas, kdy vše kvete a je v plné kráse. Park doporučuji navštívit hned ráno, kdy otevírají v 8.00 hod. A to nejen pro volné parkoviště hned u vchodu. Ale je zde ještě málo lidí a dá se dobře fotit. Okolo 13.00 hod. je park již přeplněn a udělat hezké foto "bez lidí" je takřka nemožné. Určitě této prohlídce musíte věnovat celý den, je toho zde tolik, že se nedá vidět vše jen za pár hodin. Jídlo a pití není nutné míti sebou, neboť je zde nespočet možností něco si zakoupit. A co je důležité bez fronty. Fronta, tak ta se stojí jen na projížďku lodí a na vstup do větrného mlýna,(vstup zdarma) ten v parku funguje jako taková rozhledna. Vše postupuje rychle.Také je důležité, že WC je všude čisté. A jak jsem se dočetla zajímavost o parku je ta, že historie parku je mnohem romantičtější, než by se mohla zdát. Keukenhof byla totiž původně bylinková zahrádka uprostřed loveckého revíru ("keuken" znamená v holandštině kuchyně) holandské hraběnky Jacoby Bavorské.
Veřejnosti byl park poprvé otevřen roku 1950.

Datum zážitku: duben 2018
Poděkujte uživateli saintainishiro.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze