Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 707)
Filtrovat recenze
1 707 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 087
498
88
23
11
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 087
498
88
23
11
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 707 recenzí
Recenzováno: 19. února 2017 prostřednictvím mobilu

Skvělý hote, kvalita, čistota, ochota, restaurace na střeše, vinikajici snidane, hned na metru, taxi, centru. Hotelové pokoje kompletně vybavené vším co člověk potřebuji, úklid naprosto skvěle. I když na rušné ulici velice klidný pokoj

Datum pobytu: únor 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli josefl775.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Artur C, Gestor de Relações com o Cliente v zařízení Altis Avenida Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. února 2017
Překladač Google

Dear Mr. Josef Listik,

Thank you for your Excellent review on Tripadvisor and for chosen Altis Avenida Hotel.

How glad we are to know you enjoyed your stay with us particularly the location of the hotel at the downtown and also our Guest Service provided by all of the Hotel's Team which works every day to fulfill and exceed your Guests expectations.

If you travel again to Portugal and Lisbon, we wuill be so pleased to welcome you at your "home" in Altis Avenida Hotel!

Wishing you an Excellent New Year of 2017!

Kindest regards,
Artur Conceição
Guest Experience Manager
guestserviceavenida@altishotels.com | +351 932 007 523 | +351 210 440 000

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 24. června 2014

Ve městě, kde jsou čtvrti daleko jedna od druhé, má Altis Avenida vynikající polohu. Je naproti Pracos Restauradores, což je v pěší vzdálenosti od mnoha památek, restaurací a obchodů. Personál byl ochotný, snídaně formou švédského stolu příjemné a střešní terasa byla skvělým místem k odpočinku po náročném dni. Bydleli jsme v luxusním pokoji s krásným výhledem na město. Jelikož věděli, že je to pro nás zvláštní výročí, nechali nám představitelé hotelu do našeho pokoje poslal láhev šampaňského, velmi milý detail! Také jsme ocenili wifi zdarma.

1  Poděkujte uživateli BocaTraveler09.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.com. Zobrazit originál
Julia C, Gerente v zařízení Altis Avenida Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. června 2014
Překladač Google

Thank you very much for taking the time to write about your hotel experience with us. I was very happy to hear that you enjoyed our location as well as the services and little "extras". It is our pleasure to surprise, especially on a celebration ocasion! All the best to you, kind regards, Julia Campos

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 15. února 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: únor 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AltisAvenida, Gestor de Relações com o Cliente v zařízení Altis Avenida Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. února 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. února 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: únor 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AltisAvenida, Gestor de Relações com o Cliente v zařízení Altis Avenida Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. února 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. února 2019

Datum pobytu: únor 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
AltisAvenida, Gestor de Relações com o Cliente v zařízení Altis Avenida Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. února 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze