Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Monte Palace Tropical Garden”

Monte Palace Madeira
Č. 6 z 113 aktivity v Funchalu
Certifikát výjimečnosti
Užitečné informace: Koupelnová zařízení, Dostupnost potravin pro nákup
Podrobnosti o atrakci
Užitečné informace: Koupelnová zařízení, Dostupnost potravin pro nákup
Recenzováno: 7. srpna 2017

Tato zahrada je pěkný relax klidně i na pár hodin. Lze zde nalézt expozice z různých zemí, například výstavu soch z Afriky či japonskou zahradu. Vstupné 12,50 €.

Poděkujte uživateli martinapil.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (7 452)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

9137 452 recenzí

Recenzováno: 21. července 2017 prostřednictvím mobilu

Nadherne misto, ktere nikdo, kdo navstivi Madeiru nemuze minout !!! Vstup toho času 12,5 E dospělý, deti 0. Stravili jsme zde pres 3 hodiny a to jsme to mozna ani cele neprošli. Úchvatné kaskády a vodopády, voda tu dostává dost prostoru.. Ohromní KOI kapři a spousta červenych můstků , takhle velkou zahradu v japonském stylu jsme ješte neviděli.

Amazing place ! nobody can' t miss it !

Poděkujte uživateli munzik-cz.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Monte P, Social Media v zařízení Monte Palace Madeira, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. července 2017
Překladač Google

Hello munzik-cz. Thank you so much for this incredible description about your experience in Monte Palace Tropical Garden. We are expecting you another day!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. března 2017

Super místo na několik hodin. Vyjeďte lanovkou z Funchalu a doveze vás přímo k zahradě. Dům uprtotřed zahrady má nskutečně temnou atmosféru.

Poděkujte uživateli 89michalm.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Monte P, Social Media v zařízení Monte Palace Madeira, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. března 2017
Překladač Google

Hello Michal M Thank you for rating us Excellent. We are happy that you enjoyed your visit. :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. srpna 2016

Kromě nádherné květeny se seznámíte s historií Portugalska a Madeiry prostřednictvím keramických obrazů, které lemují cestičky v zahradě. U vchodu je ještě moc pěkná výstava kamenných soch afrických umělců a výstava minerálů. Opravdu to stojí za návštěvu. Vše je dobře značené. Jeli jsme z centra autobusem.

Poděkujte uživateli Jana030.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Monte P, Social Media v zařízení Monte Palace Madeira, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. září 2016
Překladač Google

Hello Jana030. We are so proud of our garden and it's such a pleasure to hear such a positive review. We hope to see you again!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 20. července 2016

Neuvěřitelné krásy přírody. Tohle místo nemůžete vynechat. U vchodu vyfasujete mapu areálu - průměrně tady strávíte 2,5-3h. A další den budete chtít zpátky :)

Poděkujte uživateli marcinu2016.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Monte Palace Madeira, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Monte Palace Madeira? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem