Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Odpočinek ve stínu ”

Monte Palace Madeira
Č. 6 z 112 aktivity v Funchalu
Certifikát výjimečnosti
Užitečné informace: Koupelnová zařízení, Dostupnost potravin pro nákup
Podrobnosti o atrakci
Užitečné informace: Koupelnová zařízení, Dostupnost potravin pro nákup
Recenzováno: 16. září 2018 prostřednictvím mobilu

Pokud si chcete odpočinout od slunce a moře navštivte tuto botanickou zahradu. Za 12,50 euro to stojí za to.

Datum zážitku: září 2018
Poděkujte uživateli 214sebastianj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (7 520)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

157 520 recenzí

Recenzováno: 18. srpna 2018

Zahrada stojí určitě za návštěvu i z cenu 12.50 Euro. Dalo by se tam strávit třeba celé odpoledne. Spousta květů, exotických stromů a vodotrysků. Po klidném rozjímání je pak nejlepší sednout na proutěné sáně a nechat se svést.

Datum zážitku: srpen 2018
Poděkujte uživateli pajurek2015.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 21. února 2018

Krásné prostředí zahrady. Prohlídka na cca 3 hodiny. Opravdu potrava pro duši. Vyjeli jsme tam lanovkou, zpět busem do centra.

Datum zážitku: únor 2018
Poděkujte uživateli lzmsms.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Monte P, Social Media v zařízení Monte Palace Madeira, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. dubna 2018
Překladač Google

We are pleased to hear that you enjoyed your visit at our Garden. We hope to see you again in a near future. :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. prosince 2017

Asi nejhezčí botanická zahrada ve Funchalu, síť cestiček vás provede pro nás evropany exotickou nádherou tisíců rostlin. Na spodním konci zahrady je v ceně ochutnávka vína (samozřejmě Madeiry), zajímavé jsou také dějiny Portugalska vyvedené v dlaždicovýchh obrazech (azujelos) a pod terasou umístěná expozice minerálů, kde se váš pohled na ve škole nezáživné šutry změní na úžas nad jejich krásou.

Datum zážitku: červenec 2017
2  Poděkujte uživateli Pavel R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Monte P, Social Media v zařízení Monte Palace Madeira, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. ledna 2018
Překladač Google

Without a doubt Pavel R. :) Thank you so much for your visit and excellent review!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 12. listopadu 2017

Zajímavé a velmi příjemné místo nejen pro milovníky rostlin, ze zahrady jsou pěkné výhledy na dolní partie města Funchal

Datum zážitku: říjen 2017
Poděkujte uživateli Jiri F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Monte P, Social Media v zařízení Monte Palace Madeira, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. listopadu 2017
Překladač Google

Hello Jiri F, thank you for your fantastic review. We hope to see you again!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Monte Palace Madeira, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Monte Palace Madeira? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem