Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (187)
Filtrovat recenze
187 výsledků
Hodnocení cestovatelů
90
43
25
13
16
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
90
43
25
13
16
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16187 recenzí
Recenzováno: 30. srpna 2020

Navštívily jsme tento hotel a byly jsme velmi spokojení,pokoj pěkný sice se kvůli COVID muselo úklid objednat což ale nebyl problém vždy nám vyšli vstříc,ale chápeme to že ted taková opatření jsou.Jídlo bylo výborný,a vždy jsme si moc pochutnaly.Personál jak při obsluze v kuchyni,tak v baru u bazénu super dělají svou práci na jedničku.Jediné co je špatného že pláž není u hotelu,ale hotel to kompenzuje hotelovým autobusem,který jede několikrát denně jak na pláž tak do města kde se dá jít na nákupy a i vykoupat na krásnou pláž.Pro děti je na hotelu dost vyžití at už tobogány s bazénem,tak různé hry a automaty.Za nás můžeme tento krásný hotel jen doporučit a určitě se sem znovu vrátíme.Pozdravujeme paní Karolínu :) .

Datum pobytu: srpen 2020
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Cory1973.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 5. srpna 2020 prostřednictvím mobilu

Zdravim,vrátili jsme se s rodinou z tohoto hotelu a už nikdy více bych tam nejel.Radeji pojedu pod stan než tady do toho hotelu.Hotel je sice čistý,ale jídlo se stále opakuje a ze by bylo nějak extra chutné to opravdu ne.Bar u bazénu-personální děs a hrůza.Vse dělají s obrovskou nechutí a výrazem na tváři-co me vůbec otravujes.Plaz-píší,ze ideální pro děti.No,nepustil bych tam ani psa.Pokud se chcete vykoupat s detmi,tak se projdete pomalu dva kilometry.Proste tento hotel v žádném případě nedoporučuji.

Datum pobytu: srpen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Cestik788.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Theocharis Leontarakis, Γενικός Διευθυντής v zařízení Ocean Heights View Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. srpna 2020
Překladač Google

Dear Pan,

please read the above review from a guest you stayed the same days.

"Zanim przejdę do własnej opinii na temat hotelu, odniosę się do recenzji poprzedników. Aż trudno się czyta narzekania malkontentów. To źle, tamto źle, woda za ciepła, wódka za zimna... Żałosne.

Nasz tygodniowy pobyt tutaj był cudowny. Po kolei. Lokalizacja hotelu jest okej. Wszędzie można dojść piechotą, ale kursuje też darmowy autobus. Miejskie autobusy są tanie, często jeżdżą i da się dojechać wszędzie. Wycieczka np. do Knossos nie była żadnym problemem.

Hotel jest czysty i schludny. Każda nasza prośba była realizowana bez problemu.

Jedzenie pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie, duża różnorodność. Dużo potraw greckich. Jestem zażenowany gdy czytam że dla niektórych jedzenie było niezjadliwe... Ciekawe co wy jecie w domu? Złoto?

Najważniejsze - obsługa, atmosfera. WSPANIAŁA! KAŻDY pracownik w hotelu zawsze uśmiechnięty, miły i pomocny. Nigdy nie obsługiwano mnie z grobowa mina. Zawsze uśmiech, żarty. Kucharze, kelnerzy, barman- świetni, ciężko pracują by niczego nie zabrakło. Wielki szacunek. Prawdziwy dobry duch hotelu - Pani "Danusia" z recepcji - tak ją nazwaliśmy :). Kobieta jest wszędzie, zawsze uśmiechnięta i gotowa do pomocy!

Każdemu polecam ten hotel i to miejsce. Atmosfera, pogoda, świetna obsługa - czegoś więcej potrzeba?

Dziękujemy Wam za pobyt tutaj, to była przyjemność.

Keep the distance! :)))"

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. srpna 2020

Velice bychom chtěli pochválit příjemný personál především pana barmana, všechny vydávající občerstvení, milého pána za grilem, paní uklízečky a také všechny na recepci. Všem, kdo se sem chystají tak musíme říct, že nejlepší byly sladké košíčky na konci večeře, když budete mít štěstí a budou určitě vyzkoušejte! Pokoj 306 :)

Datum pobytu: srpen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
1  Poděkujte uživateli Pokoj306.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Theocharis Leontarakis, Γενικός Διευθυντής v zařízení Ocean Heights View Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. srpna 2020
Překladač Google

Dear Pokoj306,

Thank you for your review! We are more than happy that you enjoyed your holidays in Ocean Heights View Hotel, as we do our best in order to offer a memorable stay to all our guests.

We are looking forward to accommodating you again and offering our best services!

Thank you very much.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. srpna 2020

Tento hotel je super, obsluha u baru top, a jídlo také super, vůbec nevadilo že je nějaký covid-19, takže tento hotel s manželem velice doporučuji, a paní majitelka jse velice dobře stará o čistotu a hygienu hotelu.

Datum pobytu: červenec 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli Vydrisek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Theocharis Leontarakis, Γενικός Διευθυντής v zařízení Ocean Heights View Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. srpna 2020
Překladač Google

Dear Petra,

Thank you very much for your review.We are happy to read that we met your expectations regarding the facilities and services offered, while we appreciate your feedback, as we consider it an important part of our constructive communication.

We hope to see you soon!!

Thank you very much.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. července 2020

Shuttle bus jednou přijede, jednou nepřijede; pláže jsou kamenité s drobnými kamínky namísto písku; chybělo nám více místních specialit, a z ovoce pouze meloun po celou dobu pobytu. Paní majitelka velmi ochotná, avšak celkově jsme byli zklamaní. Špinavé polštáře, roztrhané ručníky a problémy s klimatizací. V noci se nevyspíte, protože ve 2 ráno vás vzbudí popeláři a v 6 hodin dodavatelé se sudy s pivem.

Datum pobytu: červenec 2020
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli ellegrando.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Theocharis Leontarakis, Γενικός Διευθυντής v zařízení Ocean Heights View Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. července 2020
Překladač Google

Dear guest,

Our hotel offer 4 times the day free transfer to the beach and 3 times to the city center.

Our hotel doesn't have central climatisation system, instead for our guests convenience we have individual air-coditiotion devises. If you had any problem of noise means that you had the "fan mode" instead of the "normal mode". We wish you had informed us before to help you wenn you ware here.

We are obligated to change very year our lineals. Our hotel opened the 1st of July, that mean your lineal was pretty new.

The lineal change and the housekeeping for the season 2020 is only on request based the new Covid measures.

We wish we had informed for your incovinience earlier in order to help you understand the difficulties and the changes of the 2020 season.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze