Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (285)
Filtrovat recenze
285 výsledků
Hodnocení cestovatelů
80
98
67
32
8
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
80
98
67
32
8
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16285 recenzí
Recenzováno: 19. září 2016

Starší, ale udržovaný a čistý hotel blízko Omiše. Jediné místo, kam jsme zavítali již 3x a do budoucna se sem určitě vrátíme.Rozhodně doporučuji apartmány - prostor, ticho a klid. BEZKONKURENČNÍ poměr kvalita - cena !!! Jídlo fantastické, pití též velmi dobré.

Datum pobytu: červen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Jan K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mijo K, Sales and Reception Manager v zařízení Holiday Village Sagitta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. září 2016
Překladač Google

Dear Jan K,

thank you very much for your nice review of our resort and for being our dear guest. Your satisfaction with our service and choosing our holiday village as the place for spending your well earned holiday for past three years is the biggest compliment that we can get, so I thank you in the name of our entire staff.

There is nothing much more to add but to cordially invite you to visit us next year, we would be honored to have you as our guest again.

Best regards from Ruskamen

Mijo Kaštelan
Sales and Reception Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. září 2016

Perfektně každý den uklizený pokoj,výborné jídlo a pití,usměvavý personál hotelu,super animace,čistá pláž a průzračná voda,sluníčko,šnorchlování,rybičky braly.. a na pláži žádné zácpy,místo pro sebe našel i ten,kdo chtěl více soukromí.Pohodová dovolená pro toho,kdo hledá většinou klid.Pro Ty,kteří hledají bouřlivé noci,tak moc nedoporučuji.V okolí hotelu prakticky nic není a za pařbou a ruchem je třeba se vypravit do cirka 7.km vzdáleného Omiše,nebo na druhou stranu na Makarskou okolo 20.km.Byl jsem tady poprvé se synem a určitě se sem ještě vrátíme!!

Tip ohledně pokoje: Všechny pokoje jsou prakticky stejné a viděli jsme i útulné chatky,které nabízejí.
Datum pobytu: srpen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
3  Poděkujte uživateli 31MILOSLAV.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mijo K, Sales and Reception Manager v zařízení Holiday Village Sagitta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. září 2016
Překladač Google

Dear 31MILOSLAV,

Thank you very much for your beautiful review of our resort. It was our pleasure and honor to have you as our guest. We really appreciate your kind words as it will give us even more encouragement to continue with our effort for all our guests to feel as welcome as possible.

We cordially invite you to visit us next year and to be once again a cherished part of our big family.

Best regards from Ruskamen

Mijo Kaštelan
Sales and Reception Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. září 2015

Byli jsme ubytováni v apartmánu, který byl sice starší, ale prostorný, čistý, s výhledem na moře. Považujeme tuto dovolenou za jednu z nejlepších v Chorvatsku (samosebou v poměru cena kvalita). Nejezdíme do hotelů za 20 tisíc na osobu! Zde bylo všechno.- pláž blízko- vlastně pláže- pobřeží se skládá z malých oblázkových pláží oddělených molem, skálou... každý si najde místo. Moře čisté, žádné odpadkyvý personál na jedničku s hvězdičkou, jídlo na jedničku podtrženou s hvězdičkou:-)

Datum pobytu: srpen 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Služba
4  Poděkujte uživateli monika12353.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Elvis P, General Manager v zařízení Holiday Village Sagitta, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. září 2015
Překladač Google

Dear Monika,

Thank you very much for your review and for praise.
We will continue to strive to do our best in the future to meet all our guest needs and wishes.
I hope you going to be our dear guest again.

All the best.

Sincerely,

Elvis Pavleković
Hotel GM

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 23. července 2019

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 24. června 2019

Datum pobytu: červen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze