Do města Cesenatica jezdím ráda, je to místo, které má všechno. Krásné moře a dost místa na pláži i historické centrum a dlouhou promenádu s výbornými zmrzlinárnami, cukrárnami, obchody, parky na procházky, bary, kavárny, pizzerie, každý týden italské trhy. Zkrátka- přes den i večer se nenudíte, vždy je kam jít. A hlavně široká a prostorná pláž, kde je vždycky dost místa, jemňoučký písek, ne jako v Chorvatsku, kde má každý pár centimetrů na kamínkách.
Hotel Rondinella nám naprosto vyhovoval, je kousíček od pláže, má na Itálii poměrně moderní pokoje. I v koupelnách jsou sprchové boxy, v jiných hotelech 3*, kde jsem byla mají ještě často jen závěs bez sprchové vaničky. Bydlení jsme objednali přes českou cestovní kancelář a v ceně pokoje jsem měli už komplet vše- klimatizaci, ledničku, balkon. U hotelu Rondinella je ještě příjemná další věc a to je zahrada a venkovní posezení u baru, kde dělají skvělou kávu. Maminky s dětmi si tak pochvalovaly, je tam dětský herní koutek. Jídlo spokojenost, všeho dost, skvělá kuchyně, měli jsme snídaně i večeře.Více