Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (75)
Filtrovat recenze
75 výsledků
Hodnocení cestovatelů
56
14
4
0
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
56
14
4
0
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
51075 recenzí
Recenzováno: 30. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Tomuto hotelu není co vytknout. Využila jsem s partnerem romantický balíček. Pokoj velký a útulný. Personál milý a usměvavý. Jídlo vynikající. Bazén s barem neměl chybu. Ale nejkrásnější zážitek byl ve vířivce na střeše hotelu s krásným výhledem na hvězdy. Krásné a romantické. Určitě znovu přijedeme.

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli siminka155.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Táňa K, referent marketingu v zařízení Hotel Vitality, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. září 2018

Dobrý den paní Simono, děkujeme Vám za Vaši recenzi. Jsme velice rádi, že jste si pobyt u nás užili a byli se vším spokojeni. Budeme se těšit na Vaši další brzkou návštěvu. Hezký den, team hotelu Vitality.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. srpna 2018

Tomuto hotelu není co vytknout. Jeho zaměstnanci jsou obětaví, slušní, pozorní, pokoje úžasné, sport.vyžití na úrovni, možnost vyrazit do okolních hor, jídlo naprosto skvělé- někteří si ho i fotili a talíře zůstávají bezezbytků,. Bazén s alkohol,barem nemá chybu. Na střeše vířivka z které se díváte v noci na hvězdy.Samé nej.

Tip ohledně pokoje: Požádat o pokoje s balkónem.
Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Vlastimila F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Táňa K, referent marketingu v zařízení Hotel Vitality, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. srpna 2018

Za celý team hotelu Vitality děkujeme za Vaši pochvalu. Jsme velice rádi, že jste byla spokojena a pobyt si u nás užila. Věříme, že nás opět brzo navštívíte, budeme se těšit a přejeme hezký den.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. června 2018

S kolegyňkami jsme využili Romantický balíček (ano, opravdu :-D), který obsahoval ubytování, wellness, večeři, výběr střešní výřivky nebo sauny, snídani a také prodloužený check out. Ubytování - připlatily jsme si za výhled a stálo to za to! Co se týká wellness, také nemáme co vytknout. Hotel má příjemné prostředí, personál velice milý a ochotný! Velká pochvala paní recepční, také číšníkům a hlavně kuchařům - protože jídlo bylo opravdu fantastické ! V noci pak jako třešnička na dortu hodinka odpočinku na střešní výřivce s šampaňským - bomba :-) Určitě se někdy zase vrátíme.

Tip ohledně pokoje: Nejlepší bylo jídlo, výhled z pokojů a střešní výřivka!
Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Veronika J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Táňa K, referent marketingu v zařízení Hotel Vitality, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. srpna 2018

Dobrý den, paní Veroniko, jsme velice rádi, že jste si pobyt u nás užily se vším všudy. Pochvalu vyřídíme všem našim kolegům a děkujeme za tak milou recenzi. Doufáme, že brzo tuto dámskou jízdu zopakujete. Budeme se těšit, team hotelu Vitality

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

Příjemný rodinný oběd. Jestli máte rádi luxusnější restaurace a prostředí, určitě je to to správné místo, kam vyrazit. Měli jsme svíčkovou, houbové risotto a vepřovou panenku a vše bylo výborné. Hlavně svíčková, která je opravdu jedinečná a výborná podle nás.

Datum pobytu: duben 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli DK0101.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 27. října 2017

Pěkný moderní hotel s krásným bazénem, vířivkami, saunami. Sportovní vyžití bohaté. Tenis, koně, elektrické dvojkolky segway, Cukrárna a kavárna, dobré jídlo v restauraci. Bohatá snídaně. Mohlo by být lepší značení odbočky , podařilo se nám přejet. pokoj byl krásný moderní. Dobře se nám spalo. Obsluha a služby příjemné, profesionální, perfektní.

Datum pobytu: říjen 2017
Poděkujte uživateli Jaroslav F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze