Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (75)
Filtrovat recenze
75 výsledků
Hodnocení cestovatelů
56
14
4
0
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
56
14
4
0
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1675 recenzí
Recenzováno: 6. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

V sirokem a dalekem okoli zdaleka nejlepsi gastro zazitek, dekujeme. Zaroven muzeme vrele doporucit krasne a kvalitni wellness s vybornymi drinky a soukromou spa s vynikajicim servisem a za velmi priznive ceny.

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Pavel N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Táňa K, referent marketingu v zařízení Hotel Vitality, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. listopadu 2019

Dobrý den pane Pavle, děkujeme Vám za krásné hodnocení, moc si jej vážíme. Spokojenost našich hostů je pro nás na prvním místě. Pochvalu předáme celému teamu a těšíme se na další návštěvu, team hotelu Vitality.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. března 2019 prostřednictvím mobilu

Vynikající wellness. Úžasné privátní wellness. Super obsluha jak v hotelové kavárně tak i na recepci wellness. Není co vytknout. Vřele doporučujeme. V hotelové kavárně možnost nejen vanikajicich zákusků ale i menších jídel.

Datum pobytu: březen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli Drak007.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Táňa K, referent marketingu v zařízení Hotel Vitality, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2019

Dobrý den, jsme moc rádi, že jste si wellness i naši sladkou Café Maryša užil. Děkujeme za tak milá slova, pochvalu vyřídíme našim kolegům a těšíme se, až nás přijdete opět navštívit. Přejeme hezké pondělí, team hotelu Vitality.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. ledna 2019

Kavárna a cukrárna v budově hotelu je velmi hezká s dobrou obsluhou. Ceny poněkud vysoké, ale platí se za luxus. Hotel na vysoké úrovni. Dobrá je sportovní hala vedle hotelu s restaurací, kde dávají meníčka

Datum pobytu: leden 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli rudlajs.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Táňa K, referent marketingu v zařízení Hotel Vitality, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. ledna 2019

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si ceníme a těšíme se na Vaši další brzkou návštěvu. Team hotelu Vitality.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. ledna 2019

V prosinci jsem se telefonicky u vás objednala na 90.min.! " RELAXAČNÍ " masáž
( podotýkám, že jsem neměla žádný benefit !). Po příchodu do masérny jsem čekala příjemnou hudbu, ale přivítala mně paní s chladným výrazem! Přikázala mi, ať si lehnu na záda a začala mi mačkat plosky nohou. Mačkala celou hodinu a neustále u toho mluvila a mluvila a ptala se na mé pocity! Po hodině jsem se měla otočit na břicho a poté mi dělala zajímavé tahy pod lopatkou s neustálým komentářem. Když jsem se jí ptala, kdy mi konečně začne masírovat ruce a nohy, když teda mám tu RELAXAČNÍ masáž odpověděla, že TO necháme na příště.....nevím na které!
S touto paní jsem byla absolutně nespokojená.
Co se týká restaurace, jsem velice spokojená.

Datum pobytu: prosinec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
Poděkujte uživateli lennys007.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Táňa K, referent marketingu v zařízení Hotel Vitality, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. ledna 2019

Dobrý den, celou věc jsme prošetřili a touto cestou bychom Vám chtěli poděkovat za Vaši vstřícnost během telefonického hovoru, který jsme s Vámi vedli. Věříme, že nyní si masáž plně užijete a odpočinete. Těšíme se na Vás a přejeme hezký den, team hotelu Vitality.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Tomuto hotelu není co vytknout. Využila jsem s partnerem romantický balíček. Pokoj velký a útulný. Personál milý a usměvavý. Jídlo vynikající. Bazén s barem neměl chybu. Ale nejkrásnější zážitek byl ve vířivce na střeše hotelu s krásným výhledem na hvězdy. Krásné a romantické. Určitě znovu přijedeme.

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli siminka155.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Táňa K, referent marketingu v zařízení Hotel Vitality, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. září 2018

Dobrý den paní Simono, děkujeme Vám za Vaši recenzi. Jsme velice rádi, že jste si pobyt u nás užili a byli se vším spokojeni. Budeme se těšit na Vaši další brzkou návštěvu. Hezký den, team hotelu Vitality.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze