Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nejnižší ceny Vašeho pobytu
Zajistěte si nejnižší cenu od těchto stránek
Agoda.com56 US$
Tripadvisor56 US$
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (44)
Filtrovat recenze
44 výsledků
Hodnocení cestovatelů
19
11
6
4
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
19
11
6
4
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1644 recenzí
Recenzováno: 18. listopadu 2019

Pěkný čistý hotel s restaurací, kde si můžete příjemně posedět na zahrádce. S ubytováním zde problém nikdy nebyl, ale jídlo má zde kolísavou kvalitu. Kromě občasné čekačky na dlouho na jídlo s poměrně dost neschopnou obsluhou (kromě hlavní číšnice, která to tam řidí), tak občas dostanete nic moc pokrm - Caesar salát s pochybným dresingem bez ančoviček pokusem o thajskou kuchyni, kdy příšernější Tom Kha polívku jsem snad nejedl až po bizardní pookusy o oblohus kiwi, melounemm, pomerančem a podobně :) Každopádně jistoty jako řízek, smažák a nějaké hotovky jsou zde v pořádku:) Pořádání koncertu kapely Ortel hodnocení a pověsti také moc nepřidá ....

Datum pobytu: červenec 2019
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Tomáš M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 20. září 2019

Ubytování pěkné, čisté, ale co mě překvapilo, byla snídaně! Vajíčka, párky, zelenina ovoce, to najdete vsude (i když ne všude čerstvé), ale rýžovou kaši, poctivou, s malinami, to ne!! :) Chutney a nakladaný hermelín se sušenými rajčaty (nesporně nekupovaný). Několik snídaní za rok v hotelu s manželem absolvujeme, ale dlouho jsem si takto nepochutnala, děkuji

Datum pobytu: září 2019
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Tereza M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David K, Generální ředitel v zařízení Hotel Rustikal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2019

Moc děkujeme paní Terezo za milé hodnocení!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Několikrát jsme využili místní kuchyni během naší dovolené v Horní Cerekvi a vždy jsme odcházeli spokojení. Nabídka jídel je dostatečná a obsluha příjemná. Krásné posezení ve venkovní zahrádce. Určitě stojí za návštěvu.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli ondrejblizek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David K, Generální ředitel v zařízení Hotel Rustikal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. srpna 2019

Moc děkujeme a budeme se i nadále snažit!:)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. července 2019 prostřednictvím mobilu

Celá Vysočina se zlepšuje a Rustikal je nejpříjemnější překvapení letošní sezóny. V okolí je to naše volba pro stravování č. 1, přičemž na druhé místo spadl nejmenovaný podnik se zahraniční kuchyní a neúspěšnou kandidátkou do europarlamentu. :-)
V Rustikalu jsme se opakovaně výborně najedli a překvapivě výborně funguje i rozvoz jídel.
Rustikal doporučuji a přeji mu vše nejlepší.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
1  Poděkujte uživateli JiriS_11.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David K, Generální ředitel v zařízení Hotel Rustikal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. února 2020

Moc děkujeme za milé hodnocení pane Jiří!:)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. května 2019

Při plánované návštěvě jsem měla možnost vidět asi 10 pokojů po rekonstrukci, všechny velmi krásné a stylové.
Zároveń jsem si objednala oběd, polévku a guláš. Polévka byla poctivé domácí síly jako od babičky, žádná rozvařená kostka a guláš byl vynikající, obzvláště maso (nejsem typ, co má rád v omáčce něco jiného než libové). Dozvěděli jsme se, že mají maso z vlastní farmy. Navíc moc dobrý karlovarský knedlík. Také výběr nealkoholických nápojů je s určitým nápadem. Měla jsem domácí čaj.

Datum pobytu: duben 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Alena D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
David K, Generální ředitel v zařízení Hotel Rustikal, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. února 2020

Velice děkujeme za rozkošné hodnocení paní Aleno!:)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze