Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (297)
Filtrovat recenze
297 výsledků
Hodnocení cestovatelů
167
81
25
13
11
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
167
81
25
13
11
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
49297 recenzí
Recenzováno: 29. září 2020

zprvu se nám ve třetím patře nedařilo připojit na wi-fi,po připojení dole už to šlo
co se týče TV jako luxusní hotel téměř žádný koukatelný program,pouze satelitní,český žádný :(
švédské stoly super,ale drahé pití,absence místního piva
za počasí a za používání roušek samozřejmě nemůžete-tak někdy v lepších časech! :o)

Datum pobytu: září 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli vk2005.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrea Růžičková, Guest Services / Front Office v zařízení Maxmilian Lifestyle Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2020

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení.
Omlouváme se za technické problémy s televizemi, které nastaly z důvodu přechodu celého hotelu na DVBT-2.
Nyní je již všechno v pořádku. Omlouváme se za vzniklé nepohodlí.
Co se týče piva, tak dlouhodobě spolupracujeme s Plzeňským Prazdrojem a měnit to určitě nehodláme. Však víte - sto lidí, sto chutí :)
S vládními nařízeními toho bohužel příliš nenaděláme - repektovat je musíme.
Snad tedy zase někdy příště a doufejme, že bez roušek :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. září 2020

Všem vřele doporučuji pobyt u zámku Loučeň, krásné prostředí, milý personál a hlavně krásná prohlídka zámku s ochutnávkou vín s panem kastelánem :) Pobyt předčil naše očekávání a určitě se jednou vrátíme :)

Datum pobytu: září 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli alenabrejlova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrea Růžičková, Guest Services / Front Office v zařízení Maxmilian Lifestyle Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2020

Děkujeme za krásnou recenzi a Vaši chválu ráda vyřídím i panu kastelánovi. Určitě bude mít také velkou radost.
Budeme se těšit na Vaši opětovnou návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. září 2020

Vynikající resort, skvělé prostředí, příjemný a profesionální personál. Krásné pokoje,
skvělá snídaně. Vše čisté a prostorné. Bazén ze saunou parádní. Pouze mi chyběla
v sauně sprcha na opláchnutí před vstupem do ochlazovacího bazénku. Nádherná zahrada ..včetně labyrintů. Určitě ráda zopakuji návštěvu na delší dobu.

Datum pobytu: září 2020
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli petraszebenyiova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrea Růžičková, Guest Services / Front Office v zařízení Maxmilian Lifestyle Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2020

Děkujeme za Vaše hodnocení a velkou chválu :)
Co se týče sprchy u bazénu, tak je možné využít sprch u vchodu. Je ale pravda, že to není zcela ideální. Děkujeme za podnět ke zlepšení :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. září 2020

Nemáme vůbec k ničemu připomínky, paní v recepci velmi příjemná, pokoj krásný, čistý, snídaně super a večeře v hotelové restauraci naprosto super.. (menší porce by neškodily, nedalo snist, ale velmi velmi chutné).

Datum pobytu: září 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli Vyletnici5037.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrea Růžičková, Guest Services / Front Office v zařízení Maxmilian Lifestyle Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2020

Děkujeme za Vaši krásnou recenzi a hezké hodnocení.
Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Určitě je pro naše hosty lepší, když jsou porce větší, než naopak, těší nás však, že jste si pochutnali.
Budeme doufat v opětovné shledání :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. září 2020

Vynikající a profesionální personál, milý a laskavý. Chutná večeře a bohatá snídaně. Nemohla jsem se rozhodnout co bych ochutnala raději. Nádherně upravená zámecká zahrada, vtipný a znalý průvodce Erich, včetně jeho hry na klavír. Ochutnávka vína v opravdovém zámeckém pokoji zážitek jen umocnil. Děkujeme.

Datum pobytu: září 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli janinadavidkova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Andrea Růžičková, Guest Services / Front Office v zařízení Maxmilian Lifestyle Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2020

Děkujeme za Vaše hodnocení, které nám udělalo obrovskou radost. Velmi si Vašich slov vážíme.
Jsme rádi, že jste dokázala mnohé ocenit a kolegům, v restauraci i na zámku, ráda Vaši chválu vyřídím.
Budeme doufat, že nás zase brzy navštívíte. Shledání se spokojenými hosty máme nejraději :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze