Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amazing location and terrace room!”
Recenze Hotel Dvorak

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 7 dalších stránek!
Hotel Dvorak
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 30. srpna 2016
Překladač Google

Tip ohledně pokoje: Try for the room with the terrace.
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: srpnu 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli debldaw.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr G, Manažer v zařízení Hotel Dvorak, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. září 2016
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (295)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

6367295 recenzí

Recenzováno: 30. srpna 2016
Překladač Google

  • Datum pobytu: červenci 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli LondonArnie.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr G, Manažer v zařízení Hotel Dvorak, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. září 2016
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. srpna 2016 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: srpnu 2016, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli craig s.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr G, Manažer v zařízení Hotel Dvorak, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. září 2016
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. srpna 2016
Překladač Google

Tip ohledně pokoje: Worth paying a little extra for a superior room.
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: červenci 2016, cestoval(a) v páru
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Andy G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr G, Manažer v zařízení Hotel Dvorak, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. srpna 2016
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. července 2016
Překladač Google

Tip ohledně pokoje: Our room farthest from the lobby was very good, but I assume all rooms are good.
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: červnu 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli icagri.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr G, Manažer v zařízení Hotel Dvorak, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. srpna 2016
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Českém Krumlově.
0.2 km daleko
Hotel Bellevue
Hotel Bellevue
Č. 1 z 21 – Český Krumlov
666 recenzí
0.2 km daleko
Hotel Zlaty Andel
Hotel Zlaty Andel
Č. 4 z 21 – Český Krumlov
286 recenzí
0.2 km daleko
Hotel Růže
Hotel Růže
Č. 5 z 21 – Český Krumlov
647 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
0.1 km daleko
U Malého Vítka
U Malého Vítka
Č. 2 z 21 – Český Krumlov
147 recenzí
0.1 km daleko
Hotel Old Inn
Hotel Old Inn
Č. 10 z 21 – Český Krumlov
437 recenzí
0.1 km daleko
Hotel Grand
Hotel Grand
Č. 12 z 21 – Český Krumlov
184 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Hotel Dvorak? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Hotel Dvorak

Adresa: Radnichni 101, Český Krumlov 381 01, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Čechy > Jihočeský kraj > Český Krumlov
Vybavení:
Bar/salon Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Služba kyvadlové dopravy Apartmány Bezbariérový přístup
Styl hotelu:
Rodinný hotel v Českém Krumlově č. 2
Luxusní hotel v Českém Krumlově č. 5
Rozsah cen: 1 574 Kč–6 035 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 4 — Hotel Dvorak 4*
Pokoje: 22
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Expedia, 5viajes2012 S.L., Agoda a Hotels.com. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Hotel Dvorak. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Dvorak Hotel Cesky Krumlov

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem