Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Předražená večeře”

Grill Restaurant Katakomby
Kuchyně: Grilovaná jídla, Česká
Možnosti stravování: Rezervace
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Rezervace
Recenzováno: 27. dubna 2017

Vyrazili jsme sem protože nás zaujal název.
Odradit nás měly již prázdné stoly. Nicméně prostředí je velmi pěkné a tak jsme zůstali.
Obsluha byla milá, jídlo docela dobré, ale účet za něj rozhodně neodpovídal kvalitě.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli kadkozde.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (170)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

26170 recenzí

Recenzováno: 8. října 2016

výborné a netradičně připravené koleno... veselý pan číšník.. prostředí restaurace velmi pěkné.. bacha na hlavu až půjdete ven..

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli Tarishanka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 3. června 2016

Velice špatná a neochotná obsluha, studené jídlo, které nám bylo doporučeno, po první objednávce si nás už nikdo nevšímal. Ostatní hosté po dlouhém čekání odcházeli.

2  Poděkujte uživateli Jiří V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan Hotels P, MOD v zařízení Grill Restaurant Katakomby, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. června 2016

Vážený pane,
Děkujeme za Vaši recenzi,kterou jste nám zaslal.Věřte,že každá recenze,kterou od hostů obdržíme je pro nás velkým přínosem,ať už je pozitivní,či negativní.Touto cestou bychom se Vám chtěli omluvit za personál této restaurace. Bude zjednána okamžitá náprava, která bude mít pro konkrétní zaměstnance neblahý dopad.

Do budoucna Vám můžeme slíbit to,že nic podobného se již opakovat nebude!

S pozdravem a přáním krásného dne
Solfronková Markéta
Manager on Duty

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. dubna 2016

V katakombach jsme byli jiz nekolikrat, muzeme rici, ze pri kazde navsreve ceskeho krumlova.Pecene koleno bylo vinikajici.

Poděkujte uživateli zdenek35.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan Hotels P, MOD v zařízení Grill Restaurant Katakomby, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. května 2016

Vážený pane,
Děkujeme moc za pěkný komentář na těchto stránkách.Velice nás těší, že jste byli u nás spokojeni a chutnalo Vám.Máte pravdu, že koleno, které si klienti objednají v Katakombách má vyjímečnou chuť a to proto, že jeho příprava trvá několik hodin a pak se ještě dopéká na ohni.

Budeme tedy moc rádi, pokud se k nám v budoucnu vrátíte a našich služeb opět využijete.

Se srdečným pozdravem
Solfronková Markéta
Manager on Duty

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. března 2016 prostřednictvím mobilu

Můžeme všem doporučit, milá obsluha, příjemné a klidne prostředí s live kuchyni na otevřeném ohni, grilu. Všem doporučujeme :)

Poděkujte uživateli Jiří M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan Hotels P, MOD v zařízení Grill Restaurant Katakomby, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. března 2016

Vážený pane,
Velice děkujeme za Vaši pozitivní recenzi.Jsme rádi , jste byl u nás spokojen a že Vám chutnalo.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S pozdravem a přáním příjemného dne
Solfronková Markéta
Manager on Duty

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Grill Restaurant Katakomby, si také prohlíželi

Český Krumlov, Jihočeský kraj
Český Krumlov, Jihočeský kraj
 
Český Krumlov, Jihočeský kraj
 
Český Krumlov, Jihočeský kraj
Český Krumlov, Jihočeský kraj
 

Už jste navštívili Grill Restaurant Katakomby? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem