Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (191)
Filtrovat recenze
191 výsledků
Hodnocení cestovatelů
182
9
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
182
9
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16191 recenzí
Recenzováno: 4. října 2020

Moc se nám tady líbilo. Všechno je moderně,čisté. Pristup personálu je profesionální. Snídaně je výborná moc se nám hutlaly lívance a kaficko .Za Vše moc děkujeme, určitě se k Vám vrátíme se ještě jednou!!!!!)

Datum pobytu: říjen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 195vitalib.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LIana Khudzhadze, Обслуживание гостей/стойка регистрации v zařízení Revelton Studios, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. října 2020

Vážený hoste moc Vám děkujeme za krásné hodnocení. Bylo nám potěšením se o Vás postárat.
Rádi vás budeme znovu vítat v Revelton Studios! S přáním všeho nejlepšího Liana.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. září 2020 prostřednictvím mobilu

Vše je hotelů promyšleno do nejmenších detailů. Je cítit že tady je všechno uděláno s láskou a péči o hosty. Takový skvělý přístup personálu jsme ještě nezažili v žádném hotelů. Určitě se ještě hodně krát vrátíme.

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli sandorc934.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LIana Khudzhadze, Обслуживание гостей/стойка регистрации v zařízení Revelton Studios, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2020

Vážený pane Sandor, děkujeme, že jste si udělal čas na hodnocení. Opravdu nás potěšilo, že jste si pobyt užil. Těšíme se brzy na shledanou! S pozdravem Liana.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. září 2020

Příjemné moderní a útulné perfektně vybavené studio v centru Františkových Lázní.
Vše včetně parkování a přístupových kódů včas připravené a funkční.
Završeno perfektním servisem při snídani a samotnou snídaní.
Děkujeme

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli JsLsnk.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LIana Khudzhadze, Обслуживание гостей/стойка регистрации v zařízení Revelton Studios, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2020

Vážená paní Lahodná, je to od Vás velmi milé, děkujeme, že jste napsal toto skvělé hodnocení. Jsme moc rádi, že se Vám toto místo líbilo. Rádi Vás přivítáme kdykoliv příště. S přáním všeho nejlepšího Liana.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. září 2020 prostřednictvím mobilu

Líbilo se mi moderní provedení hotelu. Pokoje jsou krásné ve stylu různých měst. Navíc se mi v hotelu líbilo to, že je tam muzeum iluzí, který bylo pro Ti co jsou ubytování zdarma. Dále je tam úniková hra, kterou jsme využili za nepříznivého počasí. Dále bych chtěl poděkovat recepčním, které byly velice ochotné a příjemné. Vždy se vším rady pomohly a snažili se co nejlépe poradit když bylo za potřebí. Snídaně byly velice vydatné a chutné. Dále bych chtěl říci, že je hotel ve výborné lokaci. Dalo by se říct že se nachází přímo v centru města. Tudíž je vše přímo po ruce. Velice doporučuji. Určitě znovu přijedeme.

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 706michalt.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LIana Khudzhadze, Обслуживание гостей/стойка регистрации v zařízení Revelton Studios, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2020

Vážený pane Tůma , moc Vám děkujeme za krásné hodnocení a za pochvalu našeho týmu. Bylo nám potěšením Vás u nás přivítat. Těšímese opět brzy naviděnou. S přáním všeho nejlepšího Liana.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. září 2020

Čistota,vybavení,poloha,velmi milé recepční. Hodně s manželkou cestujeme po naší krásné zemi a musím říct ,že tohle ubytování je top. Jediná výtka je parkování. Parkoval jsem na hlídaném parkovišti Sever u vlakového nádraží,asi pět minut chůze od ubytování. Ubytovatel by tam mohl dojednat určitou slevu,tak jak to mají, jak jsem zjistil některá jiná ubytování (hotely,penziony). Plná cena je 120,- na den. Po slevě 80,- Kč. Ale to je opravdu to jediné co vytýkám.

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
Poděkujte uživateli 617fanoul.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LIana Khudzhadze, Обслуживание гостей/стойка регистрации v zařízení Revelton Studios, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. září 2020

Váženy pane Novak , moc Vám děkujeme za krásné hodnocení a za pochvalu našeho týmu. Bylo nám potěšením Vás u nás přivítat. Těšímese opět brzy naviděnou. S přáním všeho nejlepšího Liana.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze