Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (20)
Filtrovat recenze
20 výsledků
Hodnocení cestovatelů
12
6
2
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
12
6
2
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1620 recenzí
Recenzováno: 24. srpna 2018

Ráda doporučuji tento příjemný, čistý, útulný penzion s nesmírně ochotným a přátelským personálem. Skutečně nemohu najít jedinou byť sebemenší výtku, bonusem je poloha blízko samotného centra města, v letním období bazén na zahradě a skutečně na tak malý penzion velmi velkorysé a bohaté snídaně s velkým výběrem. Odjížděli jsme z Františkových Lázní nesmírně spokojeni a hlavní podíl na tom měl právě tento penzion a pobyt v něm.

Datum pobytu: srpen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli martitina0.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 5. dubna 2018 prostřednictvím mobilu

V penzionu jsem strávila jednu noc. Pokoj byl útulný, koupelna dostatečně velká. Snídaně vynikající, vybere si každý. Umístění kousek od centra a lázeňských procedur. Parkování není přímo u penzionu, ale vedle v ulici, což pro me nebyl problém. Paní majitelka byla velmi milá, nebyl pro ni problém ani s dřívější snídaní. Doporučuji. Přijedu zase, byla jsem spokojená.

Datum pobytu: duben 2018
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Poděkujte uživateli lenockasamicka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr R, Manažer v zařízení Penzion Rossini, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. dubna 2018

Dobrý den Lenko,
velice děkujeme za příjemnou recenzi a budeme se těšit :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. března 2018

Díky přímé rerzvaci jsme obdrželi 10% slevu na ubytování. Využili jsme venkovní bazén a nebo gril za poplatek 150 Kč. Pokoj byl velice prostorný a čistý. Personál usměvavý a o snídaních ani nemluvě. Chystáme se zas a doporučujeme!:)

Tip ohledně pokoje: Doporučujeme Apartmán
Datum pobytu: srpen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli 358kamilar.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr R, Manažer v zařízení Penzion Rossini, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. března 2018

Dobrý den,
Vaše recenze nás potěšila, děkujeme :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. ledna 2015

Krásné pokoje a skvělá poloha v centru Františkových Lázní. Mohu jen doporučit.
Bohužel jsme zde byli v zimě. Myslím, že v létě bychom si to užili ještě lépe. Penzion má vlastní zahradu s posezením. Jinak velmi dobrá poloha kousek od kolonády.
Byli jsme moc spokojeni. Děkujeme
Klidná ulice, útulné pokoje. Líbilo se nám tu.
Výborná dostupnost ke kolonádě i do obchodu.

Datum pobytu: leden 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Daniel K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr R, Manažer v zařízení Penzion Rossini, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. března 2018

Dobrý den Danieli,
mockrát Vám děkujeme za pěknou recenzi :)

s pozdravem Rossini

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 10. prosince 2018

Datum pobytu: prosinec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze