Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvělé prostředí”

SPA Hotel Diana - Restaurace
Kuchyně: Česká
Podrobnosti o restauraci
Recenzováno: 10. října 2020

V této restauraci mě přivítala milí obsluha, která se nám vzorně věnovala po celou doby návštěvy restaurace. Velmi oceňuji jídelníček, který zahrnuje zvěřinové maso. My jsme si objednali dančí a kančí maso a musíme říct, že se jsme na lépe upravenou zvěřinu ještě nenarazili. Myslím si, že takových restaurací je málo.

Datum návštěvy: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 727kate_inaa.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
liborl603, Marketing v zařízení SPA Hotel Diana - Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. října 2020

Vaše slova nás moc potěšila, děkujeme.
Team SPA HOTELU DIANA

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (13)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1513 recenzí

Recenzováno: 14. ledna 2019

Krásný lázeňský dům s rodinou atmosférou. Vynikající restaurace se vzornou obsluhou. V hotelu docela větší bazén se saunou a co se týká léčeného oddělení - usměvavý a vstřícný personál. Vše bez nejmenších problémů, vřele doporučuji.

Datum návštěvy: listopad 2018
Poděkujte uživateli Hana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marie L, Manažer v zařízení SPA Hotel Diana - Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. března 2019

Děkujeme za Vaše hodnocení, které nás potěšilo.

Tem SPA HOTELU DIANA

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. října 2016 prostřednictvím mobilu

Tato restaurace je jedna z mých nejoblíbenějších ke zvláštním příležitostem (jako např. oslava narozenin, výročí...) vždy moc milí personál, příjemné prostředí.

Datum návštěvy: duben 2016
Poděkujte uživateli Míša B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
liborl603, Marketing v zařízení SPA Hotel Diana - Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2020

Velmi nás Vaše hodnocení potěšilo. Budeme se opět těšit na viděnou k těm zvláštním příležitostem.
Team SPA HOTELU DIANA****

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. června 2016

Původně jsme vyrazili na kávu, ale posezení v krásné zahradní terase se protáhlo a rozhodnutí dát si oběd bylo trefou do černého. Dančí maso se rozplývalo na jazyku, ragú s povidlovou omáčkou chutnalo přesně dle mých představ a můj doprovod byl stejně nadšený z dančího řízku. Oceňuji i - pro někoho nepodstatnou věc - látkové ubrousky prostřené k obědu. Milá, profesionální obsluha a velice příjemné ceny za opravdovou kvalitu jsou pozvánkou k další návštěvě.

Datum návštěvy: červen 2016
Poděkujte uživateli Iva S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
liborl603, Marketing v zařízení SPA Hotel Diana - Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2020

Moc děkujeme a velmi nás potěšilo, že jste si u nás pochutnali. Zvěřina pochází z naší obory, tudíž je zajištěna prvotřídní kvalita a čerstvost masa. Rádi Vás u nás opět přivítáme.
Team SPA A RESTAURACE DIANA***

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. prosince 2015

V restauraci jsem byla asi třikrát a pokaždé mi moc chutnalo, obzvláště zvěřinové maso bylo delikátní.

Datum návštěvy: srpen 2015
Poděkujte uživateli Petra N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
liborl603, Marketing v zařízení SPA Hotel Diana - Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2020

Děkujeme, u zvěřinového masa je vždy zajištěna kvalita, pochází z našich honiteb.
Team SPA HOTELU A RESTAURACE DIANA

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo SPA Hotel Diana - Restaurace, si také prohlíželi

Františkovy Lázně, Karlovarský kraj
Františkovy Lázně, Karlovarský kraj
 
Františkovy Lázně, Karlovarský kraj
 

Už jste navštívili SPA Hotel Diana - Restaurace? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem