Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velké muzeum, stálá expozice a aktuální výstavy.”

Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou
Certifikát výjimečnosti
Podrobnosti o atrakci
Recenzováno: 4. března 2018

Vyhraďte si více času, expozice je rozsáhlá. Podrobná historie české bižuterie, od prvopočátků až k současnosti.
Možnost nákupu pěkných šperků za dobrou cenu.
Parkování na nedalekém placeném parkovišti.

Poděkujte uživateli PragueMarek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace s hosty v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. června 2018

Děkujeme za Vaši návštěvu a kladné hodnocení muzea.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (52)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

3752 recenzí

Recenzováno: 4. prosince 2017

Tramvají z Liberce lze spojit pobyt v této oblasti v krásný nejenom krajinný, ale i umělecký zážitek. Letošní letní výstava desítek sklářských a bižuterních výrobců byla opětně ozdobou Jablonce a je skvělé, že tradice těchto akcí zůstala pro našince i turisty ze zahraničí po prakticky padesáti letech stále zachována.

1  Poděkujte uživateli Milos V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace s hosty v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. června 2018

Děkujeme Vám za návštěvu našeho muzea společně s výstavou Křehká krása, kterou v jabloneckém Eurocentru každoročně pořádá Svaz výrobců skla a bižuterie. Budeme se těšit na další Vaši návštěvu i v letošním roce.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. října 2017

Až po 30 letech ježdění do Jablonce jsem navštívil toto muzeum. Byl jsem překvapen. Sbírka výrobků je úžasná takže i muž v expozici stráví 2 hodiny. Pokud jdete se ženou, nebo zajdete do dětské herny, tak se prohlídka protáhne nad 3 hodiny.

1  Poděkujte uživateli Filip V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace s hosty v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2017

K návštěvě muzea není nikdy pozdě! Děkujeme za Vaši návštěvu a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. srpna 2017

Moc se mi muzeum líbilo. Muzeum vystavuje hodně uměleckých předmětů ze skla a bižuterie. V přízemí je také prostor pro krátkodobé výstavy.

Poděkujte uživateli Jakub D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace s hosty v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. září 2017

Jsme velice rádi, že se Vám v muzeu líbilo a děkujeme za hodnocení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 29. srpna 2017

Expozice bižuterie a skla je opravdu nádherná a taky šikovně udělaná. Dvě patra nejsou příliš rozlehlá na to, abyste se vyčerpali ve třetí místnosti, ale zároveň dost prostorná na to, abyste se mohli dostatečně pokochat.
Obě části - bižuterie a sklo - se zaměřují na historii i současnost, dozvíte se něco o technologiích, ale zalahodí vám i praktické ukázky krásy českého skla.
A navíc, na jednu vstupenku se dostanete hned na čtyři expozice najednou, nejenom v hlavním muzeu. Velmi se nám líbila část výstavy v kostele sv. Anny, kde jsou vystaveny studentské a žákovské práce.
Neváhejte a navštivte je všechny.

Poděkujte uživateli Harry S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. září 2017

Děkujeme za Vaši recenzi a doporučení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, si také prohlíželi

Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
 
Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj
 

Už jste navštívili Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem