Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Pokud máte čas a jste v Jablonci, zajděte se podívat.

Byli jsme v létě. A určitě jsme nelitovali. V muzeu je k vidění přehled historie, zajímavé výrobky... přečíst další informace

Recenzováno: před 3 dny
fr_petrik
,
Liberec, Česká republika
Skutečnost předčila naše očekávání

Díky navigaci nebyl problém toto vynikající muzeum nalézt, jinak nevím, jak bychom si poradili... přečíst další informace

Recenzováno: 4. října 2018
VlastimilJ3
,
Mikulášovice, Česká republika
Zobrazit všechny recenze (53)
  
Recenze (53)
Filtrovat recenze
53 výsledků
Hodnocení cestovatelů
39
10
4
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
39
10
4
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
4953 recenzí
Recenzováno: 4. prosince 2017

Tramvají z Liberce lze spojit pobyt v této oblasti v krásný nejenom krajinný, ale i umělecký zážitek. Letošní letní výstava desítek sklářských a bižuterních výrobců byla opětně ozdobou Jablonce a je skvělé, že tradice těchto akcí zůstala pro našince i turisty ze zahraničí po prakticky padesáti letech stále zachována.

Datum zážitku: srpen 2017
1  Poděkujte uživateli Milos V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace s hosty v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. června 2018

Děkujeme Vám za návštěvu našeho muzea společně s výstavou Křehká krása, kterou v jabloneckém Eurocentru každoročně pořádá Svaz výrobců skla a bižuterie. Budeme se těšit na další Vaši návštěvu i v letošním roce.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. října 2017

Až po 30 letech ježdění do Jablonce jsem navštívil toto muzeum. Byl jsem překvapen. Sbírka výrobků je úžasná takže i muž v expozici stráví 2 hodiny. Pokud jdete se ženou, nebo zajdete do dětské herny, tak se prohlídka protáhne nad 3 hodiny.

Datum zážitku: únor 2017
1  Poděkujte uživateli 323filipv.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace s hosty v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. října 2017

K návštěvě muzea není nikdy pozdě! Děkujeme za Vaši návštěvu a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. srpna 2017

Moc se mi muzeum líbilo. Muzeum vystavuje hodně uměleckých předmětů ze skla a bižuterie. V přízemí je také prostor pro krátkodobé výstavy.

Datum zážitku: červenec 2017
Poděkujte uživateli Jakub D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace s hosty v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. září 2017

Jsme velice rádi, že se Vám v muzeu líbilo a děkujeme za hodnocení.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. srpna 2017

Expozice bižuterie a skla je opravdu nádherná a taky šikovně udělaná. Dvě patra nejsou příliš rozlehlá na to, abyste se vyčerpali ve třetí místnosti, ale zároveň dost prostorná na to, abyste se mohli dostatečně pokochat.
Obě části - bižuterie a sklo - se zaměřují na historii i současnost, dozvíte se něco o technologiích, ale zalahodí vám i praktické ukázky krásy českého skla.
A navíc, na jednu vstupenku se dostanete hned na čtyři expozice najednou, nejenom v hlavním muzeu. Velmi se nám líbila část výstavy v kostele sv. Anny, kde jsou vystaveny studentské a žákovské práce.
Neváhejte a navštivte je všechny.

Datum zážitku: srpen 2017
Poděkujte uživateli Harry S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. září 2017

Děkujeme za Vaši recenzi a doporučení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. srpna 2017

Velice krásné muzeum. Krásná je nejen samotná budova, ale samozřejmě exponáty. Vše ukazuje na šikovnost lidských rukou. Můžeme zde vidět nejen historické kousky, ale i moderní sklo a bižutérii. Opravdu velká krása. Rozhodně doporučuji k návštěvě.

Datum zážitku: srpen 2017
Poděkujte uživateli lada410.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MSB_Jablonec, Manažer komunikace v zařízení Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. srpna 2017

Jsme velice rádi, že jste si udělala čas a zavítala do našeho muzea. Těší nás, že jste byla spokojená a že se vám u nás líbilo. Děkujeme za kladné hodnocení a třeba zase někdy příště na viděnou u nás v muzeu!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze