Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lepší než burger”
Recenze Bagel Lounge

Bagel Lounge
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 2 US$ - 12 US$
Podrobnosti o restauraci
Recenzováno: 6. října 2020

Moc mi chutnal Beef in Brooklyn a Shrimp bagel, oba velice chutné, masa i krevet dost, přísady chuťově velmi vyvážené.

Datum návštěvy: říjen 2020
1  Poděkujte uživateli Marie B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Klára E, Manažer v zařízení Bagel Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2020

Dobrý den Marie,
Mockrát děkujeme za Vaši recenzi. Velice nás těší, že Vám u nás chutnalo.

Klára Enčevová
Bagel Lounge

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 026)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

9131 026 recenzí

Recenzováno: 1. října 2020

Do Bagel Lounge jsme vyrazili na pozdní snídani. Vše, co jsme si dali, bylo vynikající, včetně kávy, a obsluha opravdu moc milá a rychlá. Skvělý poměr cena/výkon. Nemáme vůbec co vytknout, pozitivní hodnocení tady je fakt zasloužené.

Datum návštěvy: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli pavlamau.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Klára E, Manažer v zařízení Bagel Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2020

Dobrý den Pavle,
Mockrát děkujeme,že jste si našel čas nás ohodnotit recenzí. Velice si vážíme Vaší 5* recenze! Brzy na viděnou v Bagel Lounge...

Klára Enčevová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. září 2020

Bohužel velké zklamání, jak se říká naleštěna bída, proti ostatním restauracim ve Varech, které jsme navštívili,nechápeme jak toto může byt na prvním místě?? Jidlo přišerne a předražené. Za dva pidi bagely velikosti donnutu(jeden se šunkou a sýrem a druhý s nutellou 129Kc)? to nemluvím o tech od "šéfkuchaře", vege Burger byl jak kdyby ho někdo vyblil, plus nešel ani ukrojit, jak byl tvrdý a trhák taky katastrofa. Bagel vypadá dobře max na instagramu na fotkách. Dobrá byla akorát káva a obsluha, za to 2/5. Příště radši Mekac

Datum návštěvy: září 2020
Poděkujte uživateli 832denisag.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Klára E, Manažer v zařízení Bagel Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2020

Dobrý den Deniso,
Velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Velice doufáme v to, že budeme smět změnit Váš názor a doufáme , že k tomu budeme mít co nejdříve příležitost.

Krásný den

Klára Enčevová
Bagel Lounge

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. září 2020 prostřednictvím mobilu

Neměli jsme moc času, a tak jsme zašli na rychlý Bagel. Z toho, co jsme dostali, jsme byli unešeni. Chuťově výborné, vše bylo za chvíli hotové. Měli jsme Bagel s krevetami a druhý s kuřecím masem. Velká jednička.

Datum návštěvy: září 2020
1  Poděkujte uživateli 811marekv.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Klára E, Manažer v zařízení Bagel Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2020

Dobrý den Martine,
Mockrát děkujeme za super recenzi. Velice si vážíme Vašeho hodnocení a těší nás , že jste si rychlý oběd v Bagel Lounge užili.

Klára Enčevová
Bagel Lounge

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. září 2020 prostřednictvím mobilu

Dlouho jsme si na něčem takovém jako jsou bagely nepochutnali a to jak snídaně tak oběd. Dneska je to same burger a těch už máme až po uši takže glory to Bagel!

Datum návštěvy: září 2020
Poděkujte uživateli martinkI1907QK.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Klára E, Manažer v zařízení Bagel Lounge, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. prosince 2020

Dobrý den Martine,
Mockrát děkujeme za originální recenzi! Jsme moc šťastní, že Vám u nás chutnalo. Budeme se na Vás zase brzy těšit v Bagel Lounge...

Klára Enčevová
Bagel Lounge

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Bagel Lounge, si také prohlíželi

Karlovy Vary, Karlovarský kraj
Karlovy Vary, Karlovarský kraj
 
Karlovy Vary, Karlovarský kraj
 

Už jste navštívili Bagel Lounge? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem