Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Průměrné”
Recenze Corner 14th

Corner 14th
Rozsah cen: 2 US$ - 15 US$
Podrobnosti o restauraci
Recenzováno: 30. prosince 2019

Prostory jsou moderní a příjemné. Kdovíproč jsme nedostali klasické menu a číšník nám z hlavy vyjmenoval co údajně mají, dvakrát jsem si vybrala a dvakrát jsme se dozvěděla, že dané jídlo není. Ocenila bych tedy alespoň základní menu a možnost jídel bez masa. Porce byli docela malé, oceňuji ale ochotu připravit jídlo bez masa, ikdyž nebylo v nabídce. Obsluha byla velice příjemná.

Datum návštěvy: červenec 2019
Poděkujte uživateli 600lenkan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Лена В, Владелец v zařízení Corner 14th, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. prosince 2019

Dobrý den!

Děkujeme za recenzi.
Jsme rádi že si pamatujete o návštěvě náši restauraci po půl roce.

Přejeme Štastný Nový Rok!

Tým Corner 14Th.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (16)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk

4815 recenzí

Recenzováno: 6. června 2019 prostřednictvím mobilu

Restauraci jsem navštívila dvakrát a dala jsem si polévku a salát z denní nabídky. Polévky výborné, saláty skvěle vychucené. Za mě příjemná zkušenost.

Datum návštěvy: červen 2019
Poděkujte uživateli monikazdanovcova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ElenaV3155, Владелец v zařízení Corner 14th, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. června 2019

Děkujeme, za vaší návštěvu!

Těšíme se na vás příště!
Tým Corner 14Th

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. dubna 2019 prostřednictvím mobilu

Byla jsem zde 2x po sobe behem Velikonoc, jednou po 14:00, po 2. behem obeda. Mene frekventovany lokal, coz mi vyhovuje. Personal prijemny jak po tel., tak osobne. Ceasar salad byl chunty (mela jsem veliky hlad). Kozi syr se salatem s pistaciovou omackou byl bozi. Linguine s hovezim masem byl ok, chybel jakysi 'smrnc'. Diky, pochutnala jsem si.

Datum návštěvy: duben 2019
1  Poděkujte uživateli diblik13.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ElenaV3155, Владелец v zařízení Corner 14th, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. dubna 2019

Dobrý den. Děkujeme za návštěvu.
Krásné Velikonoce !-
Restaurace CORNER 14th

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 16. října 2019

Datum návštěvy: říjen 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 23. září 2019

Datum návštěvy: září 2019
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Corner 14th, si také prohlíželi

Karlovy Vary, Karlovarský kraj
Karlovy Vary, Karlovarský kraj
 
Karlovy Vary, Karlovarský kraj
Karlovy Vary, Karlovarský kraj
 

Už jste navštívili Corner 14th? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem