Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (356)
Filtrovat recenze
356 výsledků
Hodnocení cestovatelů
231
71
29
15
10
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
231
71
29
15
10
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
38356 recenzí
Recenzováno: 26. dubna 2018

Týden, který jsme strávili v tomto hotelu byl úžasný zážitek. Profesionální přístup, velice vstřícný a ochotný personál. Pokoj nádherný, prostorný, s výhledem na park. Spa a wellness s velice ochotným a příjemným personálem. Stravování v restauraci nemá chybu. Zcela jistě stojí zato se k Vám vrátit. Děkujeme za krásný týden.

  • Datum pobytu: duben 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli klapkova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan K, Manager v zařízení Hotel Imperial, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. dubna 2018

Vážená paní Klapková,
srdečně Vám děkujeme za tak pozitivní hodnocení Vašeho pobytu u nás. Jsme nadšení, že jste s naším hotelem Imperial spokojeni. Velmi nám záleží na tom, jak hosté svůj čas u nás prožijí a Vaše chvála je pro nás motivací k další práci a zlepšování. Vždy je prostor pro zlepšení a my doufáme, že k nám znovu přijedete a budete se mít ještě o něco lépe.
S pozdravy,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. dubna 2018

Vstřícný personál včetně pokojských, čisto, útulno i přesto, že jde o velký hotel. V restauraci vynikající jídlo (snídaně i večeře). Úžasný pobyt umocněn i nádherným počasím, které sice nebylo výsledkem kvalitních hotelových služeb, ale věřím, že i v opačném případě by nebyl celkový dojem z hotelu o moc slabší. Hotel bych však rozhodně doporučila pouze těm klientům, kteří chápou, že kvalita není zadarmo a kvalitní služby, hotely nevyjímaje, něco stojí. V hotelu Imperial platí, že za více peněz dostanou i více muziky. A tak to má být.

  • Datum pobytu: duben 2018, cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Vevca.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan K, Manager v zařízení Hotel Imperial, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. dubna 2018

Milá Veroniko,
velmi Vám děkujeme za Vaši milou recenzi. Vždy nás těší, když můžeme hostům zařídit i pěkné počasí Jsme nadšeni, že se se Vám pobyt u nás líbil a doufáme, že budeme mít možnost Vás přivítat i v budoucnu.
Srdečně,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. března 2018

V hotelu se chovali velmi profesionálně počínaje recepci, přes číšníky až po pokojské. Služby hotelu jsou opravdu kvalitní, mám ráda přepych a spokojím se jen s tím nejlepším, jsem opravdu náročná a i tak byl pro mě hotel opravdu exkluzivní. V hotelu je vše trošku dražší, minibar, bar a kavárna v přízemí, klub atd. Ale s tím člověk musí počítat, to by si nikde nic nemohli dát, tudíž nechápu některé recenze, že něco je drahé atd. V hotelu je hodně ruské klientely, což mě nevadí, naopak. Mám je ráda a tíhnu k východu :) takže za mě žádný poroblém, rozhodně mě to nijak neuráží a nepohoršuje. V kavárně Vienna, která se nachází vedle lobby, je živá hra na piano a servis opravdu výborný. Snídaně pestré a rozmanité, servis profesionální.

Tip ohledně pokoje: Pokoje orientované na město mají opravdu nádherný výhled.
  • Datum pobytu: březen 2018, cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli nikolamensikova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan K, Manager v zařízení Hotel Imperial, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. března 2018

Vážená paní Menšíková,
Vaše recenze nás opravdu zahřála u srdce. Děkujeme, že jste nás navštívila a následně si našla čas napsat toto skvělé hodnocení. Víme, že je vždy co zlepšovat, ale pokud byl pro Vás pobyt perfektním, jsme spokojeni i my. Budeme nadšeni, pokud znovu přijedete!
Srdečně,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. února 2018

Vedení by se mělo zaměřit na servis. 5hvězdičkový servis nedělá náherný vzhled budovy a lokalita.
Při příjezdu jsme nedostali úplné info o hotelu, kde je concierge, kde je kavárna, kde je jaká restaurace ...

Pokoj - bohužel jsme měli pouze dvě single postele přisunuté k sobě, v 5hvězdičkovém hotelu bych očekávala víc než pouze "ale máte velký pokoj" , takovéto situace se řeší amenitou, nebo "něčím" navíc ... Ano, pokoj byl světlý velký, avšak bylo v něm chladno a teplota se nedala regulovat. Na pokoji chyběla nerušenka. Chybělo menu pro room servise.

Minibar - nabídka byla obsáhlá. Skleničky pouze na vodu, chyběly na víno. Pokud si chcete dát colu s ledem, led je s příplatkem 300,- za donášku ?!..

Na velikost a cenu pokuje malá a zastaralá TV.

Restaurace Prague - buffet při večeři obsáhlý, nabídka dostatečná. Pro objednání čaje jsem si musela dojít k hostess přes celou restauraci. Slečna, která mne přišla obsloužit na mne automaticky mluvila rusky což nás velmi urazilo! Čaj mi donesla aniž by mne informovala o tom, že je to extra charge. Celkově slečny, především mladá štíhlá blondýnka byla s prominutím doslova otravná. Není nic horšího než při jídle poslouchat pubertální výjevy servírky, která se opírá o absac. V jednu chvíli jsem myslela, že si stůl zdebarasuji sama. Grooming některých slečen byl celkem zarážející - černá podprsenka pod bílou košili a černé upnuté džíny ?!?

Restaurant Paris - servis byl přesně tak jak jsem očekávala v 5hvězdičkovém hotelu. Doslova učebnicový příklad :)

Club Imperial - usedli jsme přímo na bar a byla to výborná volba, zaměstnanci profesionální.

Café Vienna - bohužel jsme našli kavárnu až druhý den, nikdo nás o ní neinformoval a je to škoda. Prostředí náherné, živá hra na piano a pán na servis by čistý profesionál. Na chvilku jsem se dostala do "gastro nebe".

Spa - bohužel nám byly rozděleny procedury bez konzultace s námi a po příjezdu jsme se tím museli dlouho zabívat, jelikož jste nám nabourali náš plán.

Bohužel mi z vaší strany hodně chyběl proklienstký servis. Z naší strany jsme museli hodně řešit a někteří zaměstnanci se tvářili jako bychom je snad obtěžovali, až jste mne donutili napsat tuto recenzi. Když jsem dojela do Imperialu, byla jsem velmi natěšena na pobyt, vracela jsem se tam asi po 10 letech kdy jsem se tam účastnila kuchařské soutěže...

  • Datum pobytu: únor 2018, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Nikola F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan K, Manažer v zařízení Hotel Imperial, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 26. února 2018

Vážená paní Nikolo,
velmi Vám děkujeme, že jste navštívila hotel Imperial. Vážíme si Vaší dobře míněné recenze. Velmi nám záleží na spokojenosti našich hostů, a proto nás mrzí, že byl vás pobyt poznamenán nedostatky. Rádi bychom s Vámi řešili Vaše dojmy už na místě, kde bychom mohli udělat maximum pro to, aby zbytek Vašeho pobytu byl bezchybný. Doufáme, že pozitivní dojmy nakonec převládnou a Vy nás v budoucnu znovu navštívíte. Intenzivně pracujeme na stálém zlepšování a věříme, že pokud znovu přijedete, budete spokojena. Váše hodnocení nám poslouží jako inspirace pro další práci.
Děkujeme a těšíme se na další setkání!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. září 2017 prostřednictvím mobilu

V hotelu jsem strávila 4 týdny lázeňské péče. Všechny služby na 1. Personál velmi příjemný. Pokoj s výhledem do lesů - naprostý klid. Byla jsem tu od poloviny dubna do poloviny května 2016. Krásný výhled z bazénu do zeleně. Jídlo skvělé. Potěšil mě chřestový den i se zmrzlinou. Oprášila jsem ruštinu a navázala družbu se zajímavými dámami. Už se těším na další návštěvu.

Datum pobytu: říjen 2016, cestoval(a) sólo
Poděkujte uživateli Eva P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan K, Manager v zařízení Hotel Imperial, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. září 2017

Vážená paní Evo,
velice Vám děkujeme za pobyt v hotelu Imperial a za Vaše milá slova, která nás velice potěšila. Jsme rádi, že jste si u nás připadala jako v ráji. Již nyní se těšíme na Vaši další návštěvu.
S pozdravem

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze