Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (206)
Filtrovat recenze
206 výsledků
Hodnocení cestovatelů
35
73
52
20
26
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
35
73
52
20
26
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
16206 recenzí
Recenzováno: 25. září 2017

Ubytování v hotelu Thermal bylo vzhledem k ceně příšerné. 2 noci s polopenzí pro 2 osoby stály skoro 9.000 a za tuto cenu jsme měli pokoj, na kterém to smrdělo, jako na dělnické ubytovně, zařízení bylo ošklivé, na koberci byly fleky, závěs po opatrné manipulaci spadl na zem a plastové židličky na balkóně by se také hodilo spíše na nějakou ubytovnu, než do drahého hotelu. I přes vysokou cenu jsme museli platit 150 Kč denně za parkování u hotelu a NEOMEZENÝ vstup do wellness, které se právě opravovalo, byl nahrazen HODINOVOU plavenkou do Alžbětiných lázní. Jídlo by bylo na českou školní jídelnu celkem dobré, ale na čtyřhvězdičkový hotel bylo opavdu slabé - např. mražená treska bez tvaru a bez chutii či maso s hnědou omáčkou a těstovinami, jako si všichni pamatujeme ze školních jídelen. Na cedulkách u jídla u samoobslužného pultu byly pouze nápisy typu KUŘE či VEPŘOVÉ, ale na jaký způsob či s jakým kořením, jsme z toho bohužel vůbec nepoznali. Když jsme si objednali půlitrové Plzeňské pivo inzerované v nápojovém lístku, bylo nám řečeno, že jej nevedou a když jsme si proto objednali třetinku, měla pokojovou teplotu a vůbec nešla pít. Byla nám tedy vyměněna za o něco studenější, jejíž teplota již byl jakž takž únosná, ale určitě ne správná. Některé recepční také mohly být usměvanější, servírky si před námi nemusely povídat, jaký byl včerejšek dřina a málem se kvůli hostům nestihly najíst a v 10:00 nám během snídaně nemusely zhasínat, aby nám naznačily, že jsou snídaně jen do deseti a máme rychle dojídat (aby mohly luxovat, jak mám bylo vysvětleno později). Hotel Thermal vřele nedoporučujeme!

Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Služba
3  Poděkujte uživateli Denisa_Coco_W.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tamara K, Director of Sales v zařízení SPA HOTEL THERMAL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2017

Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. Mrzí nás, že jste nebyli s našimi službami spokojení. Denně pracujeme na zlepšení a jakékoliv poznatky, i ty negativní, nás nutí zamýšlet nad službami a prací našich zaměstnanců. Dle popisu jste byli ubytovaní v pokojích kategorie Comfort, které čekají na kompletní rekonstrukci. Chybějící služby wellness centra byly způsobeny nemilou událostí – rozsáhlým požárem v červenci. Popsané chování personálu je samozřejmě neakceptovatelné, za co se Vám upřímně omlouváme. Náprava byla již sjednána – máme novou stravovací nabídku a personál byl opětovně vyškolen k správnému nabízení a podávání nápojů. Věříme, že rekonstrukce přinese změny v službách našeho hotelu. Budeme rádi, když nás budete moct opět navštívit a porovnat kvalitu služeb. Ještě jednou děkujeme za Vaše poznatky.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. července 2017 prostřednictvím mobilu

Hotel Thermal má své za s sebou a je to škoda,neboť poloha hotelu je fantastická, s krásným výhledem na Karlovy Vary. Přestože prošly pokoje určitou rekontrukcí, i ta byla dle mého názoru trošku mimo dnešní dobu. Lobby je velmi otevřené i dalším lidem a nepůsobí ani jako lobby. Přilehlý bar opravdu působí jako z 80.let,ale doplňuje to interier lobby,takže Vám to tak nepřijde. V baru jsme bohužel dostali zkažené pivo,které vraceli i ostatní hosté,rizoto bohužel velká bída,prostě nechutnalo. Vyhněte se pokojům od 10.patra výše,opravdu velké retro. Museli jsme požádat o přestěhování,jelikož jako pár dostat pokoje s postelemi,které jsou postavené za s sebou jak na táboře bylo velmi úsměvné. Jako plus uvedu,že byly pokoje udržované a čisté. Snídani jsme raději po tom všem nevyužili a najedli se mimo hotel. Shrnutí za cenu,nebylo to špatné,prostě průměr,za cenu,za který se prodává hotel bych si vybrala ale jiný hotel.

Datum pobytu: červenec 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli andreabU3366SU.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tamara K, Director of Sales v zařízení SPA HOTEL THERMAL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. července 2017

Vážená paní Andreo, děkujeme za Vaši recenzi. Hotel si zaslouží rekonstrukci, které začátek je naplánován na konec tohoto roku. Rekonstrukce bude zahrnovat i pokoje od 10.patra výše, prostory lobby a kavárny. Vše budeme rekonstruovat citlivě a s ohledem na historii hotelu. Věřím, že v průběhu příštího roku bude hotelová část rekonstrukce hotova a budete moct plně využít nových prostor a služeb. Přeji krásný den, Tamara Klein, obchodní ředitelka

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. června 2017 prostřednictvím mobilu

Tento hotel je podle mne dnes velice oblíbeny díky své kolalitě. Jelikož se jedná o hotel z komunistické doby, tak stále i pokoj v kterém jsme byli ubytování tomu odpovídal. Výhled z hotelu jsme měli na strarý bazén. Je veliká škoda, že tento objekt chátrá. Personálu byl velice milý. Jak na recepci, tak v restauraci. Snídaně byla kontinentální s velmi širokým výběrem. Jako milovník snidani rozhodne 5* za snidani :)
Věřím, že po rekonstrukci si hotel zaslouží plné hodnocení :))

Datum pobytu: červen 2017
1  Poděkujte uživateli Mischell J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tamara K, Director of Sales v zařízení SPA HOTEL THERMAL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. června 2017

Dobrý den, děkujeme, že jste se podělili o Vaše zážitky z pobytu v našem hotelu. Hotel byl vybudován v 70.letech a tento rok má za sebou 40 let své existence. Koncem roku a zejména v příštím roce chystáme rozsáhlejší renovaci, kterou si hotel zaslouží. Jsme rádi, že jste si pobyt u nás užili a věříme, že Váš příští pobyt bude již v renovovaných pokojích. Přejeme hezký den.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. ledna 2017

Noc v hotelu Thermal vždy patřila k mezi moje sny. Hotel byl postaven v hlubokém komunismu a velká část z této doby mu zůstala v interiéru. Personál je na nejvyšší úrovni. Z vyšších pater je krásný výhled na kolonádu. Škoda, že je uzavřen bazén ve skále, který patřil mezi moje oblíbené atrakce v KV. Snídaně jsou velmi nadstandartví. Lepší jsem asi neviděl. Bar velmi příjemný, pivo chutné, velký výběr alkoholu. Klientela - rusko, arabové a asiaté.

Datum pobytu: říjen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Pavel K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Míra B, Director of Sales v zařízení SPA HOTEL THERMAL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. února 2017

Vážený pane Pavle, děkujeme za Vaši recenzi a jsme rádi, že se Vám pobyt v hotelu Thermal líbil a byl jste se službami i personálem spokojen. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. S pozdravem Tamara Klein, obchodní a marketingová ředitelka.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. července 2016

Během filmového festivalu dokonalá lokalita, na kterou nic jiného nemá. Komfort kdykoli si dát sprchu či se převléct je super a proto jsme zde byli ubytování. Snídaně také zcela v pořádku. Volíme tedy JEDINĚ kvůli lokalitě. Výhled z 15. patra je dokonalý. Bohužel, v ceně 4.400,- za noc očekávám jiný hotelový standard (plastové židle na terase, zastaralé vybavení, absence zásuvek u postele či umyvadla, velmi stísněný prostor...) Koberec v restauraci zažívá také své. Podzemní garáže v havarijním stavu. Vyhlášený termální bazén nefunkční a vypuštěný. :( Velmi zlé. A ta starší nepříjmená paní na recepci (ostatní byli milí a v pohodě), to už byla jen taková třešnička.

Tip ohledně pokoje: 15. patro s úžasným výhledem
Datum pobytu: červenec 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Blechaluk.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Míra B, Director of Sales v zařízení SPA HOTEL THERMAL, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. července 2016

Dobrý den, paní Blechaluk, děkuji Vám za Váš příspěvek k hodnocení našeho hotelu. Máte pravdu, že v období filmového festivalu je ubytování v hotelu Thermal ideální volba. Faktem je ale i to, že do hotelu se 40 let téměř neinvestovalo; co se týče pokojů vyšších pater zvlášť. V roce 2017 je plánovaný začátek rozsáhlé rekonstrukce hotelu, kde se počítá nejen s rekonstrukcí pokojů, ale i ostatních částí jako recepce, kavárna atd.
První a poslední kontakt s hostem prochází vždy přes recepci. V období festivalu patří k nejvytíženějšímu oddělení v hotelu a denně řeší stovky různých požadavků. Zmíněné chování kolegyně to určitě neomlouvá, no věřím, že se jednalo o chvilkové zaváhání a nesprávné vyhodnocení situace. Jsem si jistá, že při další návštěvě hotelu k ničemu podobnému nedojde a z naší recepce budete mít dobrý dojem. Přeji vše nejlepší a budu ráda, když náš hotel opět navštívíte. S pozdravem Tamara Klein, obchodní a marketingová ředitelka

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze