Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (420)
Filtrovat recenze
420 výsledků
Hodnocení cestovatelů
272
93
38
8
9
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
272
93
38
8
9
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
16420 recenzí
Recenzováno: 9. října 2018

Vřele doporučuji navštívit tento resort výborná kuchyně jídla formou švédských stolů. Profesionální personál na celém hotelu. Možnost koupání v bazénu, sauny a výřivky. Možnost lázeńských procedůr, které jsou velice příjemné.

Datum pobytu: říjen 2018
Poděkujte uživateli Martin P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela J, Manager v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. října 2018

Vážený pane Martine,
velmi Vám děkujeme za čas strávený ve Spa Resort Sanssouci a dále pak za Vaše milé hodnocení. Jsme velmi potěšeni, že jste byl u nás spokojen a budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu.
S pozdravy,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. října 2018

Přesto ,že ke K.Varům nemám vroucí vztah ,musím své mínění opravit. Přes nedostatek češtiny jak ve městě ,tak i v hotelu, byli jsme velice spokojeni ,ba dokonce nadšeni. Jak výtečným (byť ne velkým) pokojem , tak hotelem celkově. Velký bazén,
prostorné restaurace (3 ) a jídlo nad očekávání. Velký výběr teplého bufetu ráno
i večer. Personál ochotný. Snad jediné co mne trochu zklamalo byla absence točeného piva při večeři. Zase ale džusy byly zdarma. Důležité pro mne je i to,
že nemusím nosit peníze všude s sebou .Lze psát útratu na pokoj a vše zaplatit na konci kartou. Další velmi důležitá věc je parkování . Podzemní garáže za úplatek , ale dosti prostorné hned u hotelu.

Tip ohledně pokoje: Myslím ,že v tomto hotelu jsou všechny pokoje na stejné úrovni.
Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli milanlangmajer.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela J, Manager v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. října 2018

Vážený pane Milane,
děkujeme Vám, že jste si pro svůj pobyt v Karlových Varech vybral právě Spa Resort Sanssouci. Taktéž za vaše milé a vysoké hodnocení. Jsme velmi rádi, že jsme mohli přispět k "vylepšení" pohledu na Karlovy Vary:) a doufáme, že Vás u nás budeme moci přivítat i v budoucnu.
Krásné dny,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. září 2018 prostřednictvím mobilu

Naprostá spokojenost s personálem hotelu. Umístění hotelu v klidné části města. Minibus ráno a v poledne k Vřídlu. Měla jsem pokoj s výhledem do svahu, do zeleně. Výhoda, když je venku horko. Pokoj standart, fleky na koberci. Menší koupelna. Jídlo ve formě švédských stolů bylo vynikající.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
Poděkujte uživateli Eva P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela J, Manager v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2018

Vážená paní Evo, velmi děkujeme, že jste pro svůj pobyt v Karových Varech vybrala Spa Resort Sanssouci, dále pak i za Vaše pozitivní hodnocení! Skutečně nás těší, že jste u nás byla spokojena.
Budeme velmi rádi, pokud nás znovu navštívíte!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. srpna 2018

Vybrali jsme na základě nabídky na Slevomatu a rozhodně nelitujeme. Vynikají dvě věci - velice milý a vstřícný personál a nasprosto fantastická kuchyně. Losos a tiramisu co hrdlo ráčí, v rámci švédských stolů, opravdu nebývá zvykem. Pokoje příjemné, pouze chybí klimatizace a příště si vezmu vlastní polštář. Procedury na úrovni, celková masáž za příplatek vynikající. Menší bazén, ale dostačuje. Skvělý systém podzemních chodeb, který vás provede hned mezi třemi budovami, aniž byste museli vylézt z županu a pantoflí. Parkování za poplatek i pro klienty hotelu je zbytečná vada na kráse. Jinak doporučuji.

Tip ohledně pokoje: Ne přímo pod střechou, chybí klimatizace, takže je tam hodně teplo.
Datum pobytu: květen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Patrik K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela J, Manager v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. srpna 2018

Vážený pane Patriku,
velmi děkujeme, že jste si vybral náš Spa Resort Sanssouci i za Vaše pozitivní hodnocení! Opravdu nás těší, že jsme splnili Vaše očekávání a přispěli k příjemnému odpočinku. Parkování nabízíme za poplatek, neboť máme omezený počet parkovacích míst. Příště se na nás neváhejte obrátit, pokud Vám něco nebude vyhovovat a my se Vám vynasnažíme vyjít vstříc ať už půjde o polštář nebo cokoliv jiného.
Bude nám ctí, když nás znovu navštívíte!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. července 2018 prostřednictvím mobilu

V hotelu jsme byli celkově spokojení. Všechno platilo podle domluvy, personál většinou velmi příjemný. Všechno bylo uklizene a čisté ikdyz bylo cítit stáří hotelu. Jídlo bylo dobré a celkem rozmanité ale těžký Oldschool. Bazén taky fajn jen mi přišlo úsměvné že se masážní trysky nedají ovládat a pustí se jednou za půl hodiny. Jinak spokojenost nevadilo by mi zůstat i déle.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Radka M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Gabriela J, Manager v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2018

Vážená paní Radko,
velmi děkujeme, že jste navštívila náš hotel i za Vaši pozitivní recenzi. Chystáme v tomto roce rekonstrukci, která osvěží vybavení hotelu a jistě jeho prostředí ještě zpříjemní. Doufáme, že nás znovu navštívíte a přesvědčíte se sama.
S pozdravy,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze