Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (517)
Filtrovat recenze
517 výsledků
Hodnocení cestovatelů
319
116
47
14
21
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
319
116
47
14
21
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16517 recenzí
Recenzováno: 26. září 2020

Tento hotel je velice pěkný, klidný a vhodný na relaxaci. Bydleli jsme v budově Green House, ubytování odpovídající, vždy čisto a každý den úklid. Procedury jsou krátké, ale příjemné - nejsou typicky lázeňské. V hotelu je velice dobrá kuchyně, jídla skutečné výborná a velká nabídka, většinou příjemná obsluha. Výhodou je krytý bazén, bohužel chybí v šatnách malé ždímačky na plavky, které potom není kde usušit. Moc se mi líbila možnost jezdit MHD do centra zdarma. To jsme skutečně využili, protože jinak nevím, jak bychom se tam dostali. Hotel je dobrou základnou pro prohlídku města i výlety do okolí. Všem doporučuji.

Tip ohledně pokoje: Pokoje v létě ne na jih, není klimatizace, takže potom celý den velké teplo.
Datum pobytu: září 2020
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli brejchovamarie.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucie Pospíchalová, Sales v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. září 2020

Děkujeme za Váš pobyt u nás, taktéž za milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste využili bonus našeho lázeňského pobytu, což je doprava linkou č.2 zdarma. Budeme se velmi těšit, pokud nás v budoucnu opět navštívíte. Iveta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. září 2020

S manželem jsme strávili krásný relaxační pobyt v krásném hotelu s příjemným a profesionálním personálem. Příjemné ubytování v Green House, výborné snídaně, čisté prostředí, mílí lidé na recepci, u bazénu a saun, sestry u procedur atd. Velmi milá obsluha u baru. Klidná a přitom výhodná poloha resortu v blízkosti centra , vč. parkování a blízké zastávky měst. dopravy. Užili jsme si i výletů na kolech v krásném okolí Karlových Varů. Rádi vás navštívíme i v budoucnosti.
Moc děkujeme. Dana Turečková a Ivo Klemeš z Brna

Možná jen doporučení: více lehátek k bazénu a saunám.

Datum pobytu: září 2020
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli DanaIvo.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucie Pospíchalová, Sales v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. září 2020

Budeme se tedy velice těšit na Vaši další návštěvu! Vám patří velké díky za milá slova. Iveta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. září 2020 prostřednictvím mobilu

3týdenní pobyt KLP, mám Crohnovu chorobu. Celou léčbu jsem měla s sebou dceru (1,5 roku) a po týdnu se střídali starší dcery a partner, aby hlídali nejmladší dceru, když jsem měla procedury. Nádherná "dovolená", čisto, vynikající jídlo a velký výběr, s paní doktorkou výborná domluva, jaké bych potřebovala procedury. Dostali jsme větší pokoj, všem se nám tu moc líbilo... Naprostá spokojenost, příští rok se sem rádi vrátíme.

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli D8529ZQdanielac.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucie Pospíchalová, Sales v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. září 2020

A my Vás velmi rádi opět přivítáme! Velice Vám děkujeme za milou zpětnou vazbu. Všem pevné zdraví! Iveta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. září 2020

Tento týden jsme vyrazily s maminkou a sestrou na krátký wellness pobyt/dámskou jízdu do Karlových Varů - ubytování se všemi službami ve Spa Resortu Sanssouci bylo úžasné. Musím pochválit dezinfekce na každém rohu, čísté prostory a velmi ochotný, vstřícný a milý personál. Všechny naše požadavky byly s úsměvem splněny, což v dnešní době není časté. Umístění resortu je také super, do centra je to kousek a v případě nouze je možné využít i hromadnou dopravu.

Vytkla bych jedině nízký počet lehátek u bazénu, kdy nebyla skoro nikdy možnost využití a absence "temné" odpočívárny u sauny - i tak ale nechávám plný počet hvězdiček. Moc se těšíme na budoucí pobyty - určitě se vrátíme a doporučujeme známým.

Datum pobytu: září 2020
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli jsemjozefina.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucie Pospíchalová, Sales v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. září 2020

Velice Vám, sestře i mamince děkujeme za návštěvu u nás. Neméně pak za Vaši milou zpětnou vazbu. Těšíme se tedy opět brzy na shledanou! iveta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. srpna 2020

Umístění hotelu v klidnější části města nám naprosto vyhovovalo, byli jsme ubytováni v budově Green House, prostředí hotelu velmi příjemné, pokoj Suite, ve kterém jsme byli ubytováni, byl hezký, prostorný a příjemně zařízený. Všichni pracovníci recepce i recepce bazénu jsou velmi milí, ochotní a profesionální. Drobnou výtku máme k parkování - na parkovišti za závorou bylo více aut, než je parkovacích míst, ubytovaní hosté nedodržují číslování parkovacích míst, dvakrát během pobytu se nám stalo, že jsme neměli kde zaparkovat, problém jsme vyřešili s paní recepční. Stravování v hotelu je na velmi dobré úrovni, snídaně formou bufetu chutné, bohatý výběr jídel, servírky a číšníci milí a ochotní, možná by to chtělo ještě trochu zapracovat na organizaci práce, dle mého názoru by pomohlo, kdyby starší pracovníci poradili těm mladším jak si práci lépe zorganizovat, aby se tolik nenaběhali. Někdy při snídani trošku vázlo doplňování jídel, setkal jsem se osobně s tím, že si hosté chodili pro určité jídlo do druhé restaurace a pak se vraceli zpět. Během večeří bylo vše v pořádku, a to jak sortiment, kvalita a chutnost připravených pokrmů tak i obsluha v restauracích. Zejména bych chtěl vyzdvihnout naprosto profesionální milý, pozorný, zdvořilý a ochotný přístup číšníka pana Borise, je na něm vidět, že ho práce s lidmi baví, přesně takto si představuji, že by mělo chování číšníka k hostům vypadat. Z nabídky dalších služeb hotelu jsme využívali jen bazén, ten je příjemnou součástí hotelu, škoda, že jsme za celý týden neměli příležitost využít vířivku, byla neustále obsazená.
Celkově příjemný pobyt.

Tip ohledně pokoje: Pokoj Suite v budově Green House je prostorný a příjemně zařízený
Datum pobytu: srpen 2020
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli ProchazkaL.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Lucie Pospíchalová, Sales v zařízení Spa Resort Sanssouci, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. září 2020

Děkujeme za Vaši návštěvu a velmi milá slova. Panu Borisovi velmi rádi předáme:) Budeme se těšit někdy opět na shledanou! Iveta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze