Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pro milovníky čokolády”

Muzeum Čokolády a Čokoládovna Kutná Hora
Certifikát výjimečnosti
Další podrobnosti o atrakci
Podrobnosti o atrakci
Doporučená délka návštěvy: <1 hodina
Recenzováno: 7. listopadu 2016

Dopručuji všem co budou v Kutné Hoře ať za památkama či na výletě

- milá a usměvavá obsluha jak obchůdku tak mini-muzea
- pomůžou i s výběrem čokolády
- široký sortiment čokolád (mléčné,bílé a hořké)
- pokud vybíráte tak věřte že vyberete to co vám bude chutnat, jelikož máte možnost ochutnat ode všech vystavených čokolád co jsou v prodeji

Datum zážitku: srpen 2016
Poděkujte uživateli jan c.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KlokanekL, Vlastník v zařízení Muzeum Čokolády a Čokoládovna Kutná Hora, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. února 2017

Dobrý večer! Moc děkujeme za recenzi! Máme nové druhy čokolád, tak si k nám zase brzy naplánujte cestu, ať můžete nachutnat ještě další ;-) Příjemný víkend, Lada Bartošová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (57)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

172157 recenzí

Recenzováno: 5. srpna 2016

Navštívili jsme v Kutné Hoře Muzeum čokolády. Skvělá volba! Muzeum sice maličké, zato velmi osobité, útulné a pestré. Mají zde vskutku vzácné kousky k nahlédnutí a k tomu velmi originální paní, která vtipně a se zaujetím dokáže hovořit o minulosti České čokolády. Poutavě nám vyprávěla vše zajímavé o výrobě, příchutích i exportu naší čokolády v historii Čech. Na závěr jsme si zakoupili vynikající, lahodnou horkou čokoládu, která zbystřila naše smysly ještě na mnoho hodin ;-) Zdravíme do Muzea Šárka s rodinou ;-)

Datum zážitku: srpen 2016
Poděkujte uživateli 953ssv.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KlokanekL, Owner v zařízení Muzeum Čokolády a Čokoládovna Kutná Hora, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. srpna 2016

Dobrý den, moc děkujeme za krásnou recenzi! Milé návštěvníky je radost provádět :-D Pěkný den, Lada Bartošová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. května 2016

Super, je to tam skvělé, což potvrdily davy návštěvníků, které jsme tam potkali. jen škoda, že nedávají vzorky zdarma :D

Datum zážitku: květen 2016
1  Poděkujte uživateli Jára M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KlokanekL, Owner v zařízení Muzeum Čokolády a Čokoládovna Kutná Hora, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. června 2016

Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení. Vzorečky čokolád už jsme zavedli - pro každého kdo po hmatu pozná tvar formy na čokoládu ;-) Při příští návštěvě můžete zkusit štěstí :-) Příjemný den, Lada

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: před 2 týdny prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum zážitku: listopad 2018
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 22. září 2018
Překladač Google

Datum zážitku: září 2018
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KlokanekL, Owner v zařízení Muzeum Čokolády a Čokoládovna Kutná Hora, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. září 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Muzeum Čokolády a Čokoládovna Kutná Hora, si také prohlíželi

 
Kutná Hora, Středočeský kraj
Kutná Hora, Středočeský kraj
 

Už jste navštívili Muzeum Čokolády a Čokoládovna Kutná Hora? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem