Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“super místo”

Rybarska Basta Liberec
Č. 45 z 161 Restaurace v Liberci
Rozsah cen: 45 US$ - 340 US$
Popis: Restaurace Rybářská bašta Naše Restaurace leží na nejkrásnějším a nejvyhledávanějším místě v Liberci. Říká se mu tady u nás v Liberci Staré Město. Restaurace Rybářská bašta sousedí s Libereckou Zoo, která je nejstarší zoo v Evropě. Ale, hned o podál je další kulturní vyžití. Botanická zahrada a asi 400m Liberecké Muzeum. Rybářská bašta leží na malebném Labutím jezírku, které je plné ryb.
Podrobnosti o restauraci
Popis: Restaurace Rybářská bašta Naše Restaurace leží na nejkrásnějším a nejvyhledávanějším místě v Liberci. Říká se mu tady u nás v Liberci Staré Město. Restaurace Rybářská bašta sousedí s Libereckou Zoo, která je nejstarší zoo v Evropě. Ale, hned o podál je další kulturní vyžití. Botanická zahrada a asi 400m Liberecké Muzeum. Rybářská bašta leží na malebném Labutím jezírku, které je plné ryb.
Recenzováno: 17. března 2018

Super místo a dobré jídlo, příjemná obsluha, mohu jen doporučit. Určitě se sem vrátíme. Bylo to příjemné posezení.

Datum návštěvy: září 2017
Poděkujte uživateli catah0ulas.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Rybářská B, Manažer komunikace v zařízení Rybarska Basta Liberec, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. března 2018

Velice vám děkujeme.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (23)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

5923 recenzí

Recenzováno: 21. října 2017

Čistá upravená restaurace s malým hezkým dětským koutkem. Jídlo opravdu dobré, obsluha průměrná. V zimě jsme tu byli skoro sami. Chtěl bych se sem podívat v létě, kdy je otevřená zahrádka. Doporučuji jako zakončení prohlídky zoo.

Datum návštěvy: únor 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli 323filipv.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Rybářská B, Manažer v zařízení Rybarska Basta Liberec, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. října 2017

Velice děkujeme za návštěvu, RB

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. března 2017

Jídlo bylo velmi chutné a kvalitně připravené. Mísa ryb s bohatou přílohou bohatě vystačí i 3 osoby.Obsluha příjemná, ovšem po zaplnění restaurace nestíhala a na další objednávky se muselo čekat. Celkově hodnotím jako příjemnou restauraci, zejména pokud má člověk chuť na dobrou rybu.

Datum návštěvy: únor 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
1  Poděkujte uživateli JindichSl.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Rybářská B, Manažer komunikace v zařízení Rybarska Basta Liberec, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. března 2018

Velice vám děkujeme.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. října 2016

na všechno odpovídají vyhýbavě, jakoby se báli říct vlastní názor. Jídlo průměrné,čekala bych něco víc. Nemělo to šmrnc.

Datum návštěvy: září 2016
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli sharka68.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 9. října 2016

Po úvodním nadšení, které jsem při rezervaci před týdnem zažil došlo na velmi velké vystřízlivění a velké zklamání.
Stručně to shrnu v bodech:
Obsluha:
* na dotaz na doporučení aperitivu jsme obdrželi odpověď "u nás je všechno dobré" a nic víc
* při objednávání Whiskey a Jegermaisteru nám obsluha přinesla vše ve stejných sklenicích - panácích, žádné reklamní sklenice a už vůbec ne sklenice, ve kterých se
Whiskey má správně podávat, o ledu ani vidu ani slechu
* při kávě jsme obdrželi velmi znečištěnou lžičku, takže výměna
* při objednávání piva na nás slečna nějak zapomněla a museli jsem správný počet piv několikrát opakovat a potvrzovat
* neobvyklé dlouhá příprava polévek

Jídlo:
* maso (řízečky z krkovičky) opravdu velmi houževnaté, až tvrdé
* polévka (hovězí vývar), na kterou jsme museli čekat dlouho mohla být mnohm teplejší a nijak nepřekvapila, játrové knedlíčky, byly opravdu velmi tvrdé, až skoro nešli lžící rozkrojit

Celkově:
* toalety v katastrofálním stavu, takhle by snad už dávno neměli vypadat toalety ani na bezinkách
* obsluha velmi neprofesionální
* dlouhé čekací doby na jídlo, které nijak nepřekvapilo

Datum návštěvy: říjen 2016
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli target05.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Rybářská B, Vlastník v zařízení Rybarska Basta Liberec, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. října 2016

Dobrý den,
Děkuji vám a předem se omlouvám za celý kolektiv Rybářské Bašty.O důvodněné pochybeni je že byla převýšena kapacita návštěvníků.Budeme se těšit na příští návštěvě.Rb

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Rybarska Basta Liberec, si také prohlíželi

Liberec, Liberecký kraj
Liberec, Liberecký kraj
 
Liberec, Liberecký kraj
Liberec, Liberecký kraj
 
Liberec, Liberecký kraj
 

Už jste navštívili Rybarska Basta Liberec? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem