Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“příjemné”
Recenze Hotel Jested

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
Hotel Jested
Č. 1 z 15 hotelů v Liberci
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 2. března 2017

Zajímavé místo, pokoje byly renovovány,měli jsme pokoj comfort - hezké retro vybavení, suprový výhled z pokojů i restaurace, výborná bohatá snídaně a velmi příjemný personál. Jídelní lístek mohl být malinko bohatší.

  • Datum pobytu: únoru 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Jitule S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Aleš R, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. března 2017

Dobrý den, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenzi
Recenze (135)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1721135 recenzí

Recenzováno: 17. února 2017 prostřednictvím mobilu

Jested byl prekvapeni od dob meho detsvi se tam nic nezmenilo ,trosku mne zarazil neporadek ,spinave ubrusy a servirka ktera vypadala jak kdyz ji vytahli z doupete.jidlo ale bylo celkem dobre a chutnalo jak melo

Datum pobytu: srpnu 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Swarovski1122.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Aleš R, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. března 2017

Dobrý den, vysílač a hotel Ještěd je národní kulturní památkou a je umístěn na čekací listině UNESCO, proto se snažíme vrátit Ještědu původní tvář a od Vašeho dětství se mnoho nezměnilo. Je nám líto, že v restauraci vše neproběhlo k Vaší spokojenosti. Při Vaší příští návštěvě bude vše určitě v pořádku. Těšíme se na Vaši příští návštěvu, Pavla Kantorová


Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. února 2017 prostřednictvím mobilu

Koupila jsem pobyt kamarádce k narozeninám. Byl to úžasný zážitek.Jídlo vynikající, víno také a o obsluze ani nemluvím. Prostě spokojenost. Pokoje jsou krásné a čisté.Bohužel nám počasí nepřálo, zataženo, mráz a sníh. ☺ Těšíme se na další pobyt, v létě .

Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Obadka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan A, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. února 2017

Dobrý den,

jsme rádi, že se Vám pobyt u nás líbil. Snad Vám příště vyjde počasí více vstříc a Váš pobyt bude ještě lepší. Těšíme se na Vás, Pavla Kantorová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. listopadu 2016 prostřednictvím mobilu

Byly jsme zde jednu noc s kamaradkou v comfort pokoji, a jsme spokojene. Toalety sice lehce zapachaji odpadem ale chapu ze se to nekdy neda resit, koupelna pekna a cista. Pokoj cisty a krasny. Idealni na takove seslosti, obsluha velmi prijemna, kuchyn uz prumerna, ale nam to nevadilo. Parkovani trochu potiz, ale nakonec jsme zaparkovaly. Pocasi nam nepralo a viditelnost byla nulova. Rady se sem vratime, tato stavba me okouzlila, celkovy dojem super.

Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Štěpánka S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. listopadu 2016

Pokoj s výhledem na Liberec, milý personál,čistota,výborná kuchyně,bohatý výběr jídla na snídani,nádherná příroda,romantika,parkování před hotelem,je stále na co koukat a co pozorovat přes všudypřítomné okna.

Tip ohledně pokoje: dva tipy pokojů-s nebo bez soc.zařízení-my měli bez socialniho zařízení(bylo společné pro více pokoj...
Zobrazit další tipy ohledně pokojů
  • Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) v páru
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli monikaju.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Liberci.
6.7 km daleko
Clarion Grandhotel Zlaty Lev
5.5 km daleko
Pytloun Hotel Liberec
Pytloun Hotel Liberec
Č. 12 z 15 – Liberec
52 recenzí
5.8 km daleko
Pytloun Grand Hotel Imperial
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
4.8 km daleko
Pytloun Design Hotel
Pytloun Design Hotel
Č. 10 z 15 – Liberec
59 recenzí
6.8 km daleko
Hotel Liberec
Hotel Liberec
Č. 9 z 15 – Liberec
36 recenzí
6.6 km daleko
Hotel Radnice
Hotel Radnice
Č. 5 z 15 – Liberec
48 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Hotel Jested? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Hotel Jested

Adresa: Horni Hanychov 153, Liberec 460 08, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Čechy > Liberecký kraj > Liberec
Vybavení:
Bar/salon Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Bezplatné parkování Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány
Styl hotelu:
Č. 1 z 15 hotelů – Liberec
Rozsah cen: 1 778 Kč–1 843 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 3 — Hotel Jested 3*
Pokoje: 19
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Hotel Jested. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem