Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nebeská raketa”
Recenze Hotel Jested

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
Hotel Jested
Č. 1 z 15 hotelů v Liberci
Certifikát výjimečnosti
Přispěvatel úrovně
6 recenzí
“Nebeská raketa”
Recenzováno: 31. března 2017

Podruhé jsme nocovali na Ještědu a byl to stejně krásný zážitek jako poprvé.
Po roce se tedy dost věcí změnilo: v menu restaurace nezůstal kámen na kameni, slevové karty na konzumaci bohužel odešly do věčných lovišť a personál je po roce také úplně v jiné sestavě.
To nic nemění na tom, že jsme se měli královsky. :-) Všichni se nám věnovali jak se patří, pokoje jsou stále stejně "raketózní" a krásné, kuchyně je skvostná (to rolované hovězí bylo naprosto famózní) a snídaňový servis je pořád na výborné úrovni.
Pokud si někdy budete chtít dopřát nevšední zážitek, tak Ještěd je jednoznačně skvělá volba. Jediné, na co se na Ještědu totiž nemůžete spolehnout je nevyzpytatelné počasí. ;-)

  • Datum pobytu: v prosinci 2016, cestoval(a): jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Petr B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenzi

122 recenzí od naší komunity

Hodnocení cestovatelů
    77
    34
    8
    3
    0
Zobrazit recenze pro
27
68
2
2
Souhrn hodnocení
  • Umístění
  • Kvalita spánku
  • Pokoje
  • Služba
  • Cena / kvalita
  • Čistota
Tipy cestovatelů Vám pomohou vybrat ten správný pokoj.   Tipy ohledně pokoje (11)
Datum | Hodnocení
  • Nejprve čeština
  • Angličtina jako první
  • Francouzština jako první
  • Němčina jako první
  • Italština jako první
  • Japonština jako první
  • Polština jako první
  • Portugalština jako první
  • Ruština jako první
  • Srbština jako první
  • Slovenština jako první
  • Španělština jako první
  • Švédština jako první
  • Všechny
Nejprve čeština
Přispěvatel úrovně
3 recenze
3 recenze hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
Recenzováno: 12. března 2017 prostřednictvím mobilu

Ještěd je kultovní místo a zážitek sám o sobě, který musíte přijmout tak, jak je. Nelze na hotel pohlížet stejnými nároky jako na jakýkoli jiný hotel pro dovolenou nebo služební cestu. A to znamená buď si řádně připlatit za současný nadstandard nebo zaplatit poměrně obstojnou sumu a mít společný sprchový kout a společnou toaletu (ženy a muži samozřejmě oddělené). Jídlo velmi dobré. Hodně rozličných upomínkových předmětů. Bylo ale i negativum: Rozhodně se vyhněte rozlévanému vínu v restauraci. Aspon nami ochutnane chardonnay bylo hrozné. Naštestí je ve vinné kartė dostatek zajímavých kousků :)

Datum pobytu: v březnu 2017, cestoval(a): jako pár
Užitečné?
1 Poděkujte uživateli Vratislav V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Aleš R, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi., 29. března 2017
Dobrý den, děkujeme, že jste se podělil o své dojmy z Ještědu. Zmíněné víno již nebude dále v naší v nabídce. I proto se těšíme na vaši další návštěvu hotelu i restaurace na Ještědu.
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Olomoucký kraj, Česká republika
Přispěvatel úrovně
6 recenzí
6 recenzí hotelů
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 bodů za pomoc
Recenzováno: 2. března 2017

Zajímavé místo, pokoje byly renovovány,měli jsme pokoj comfort - hezké retro vybavení, suprový výhled z pokojů i restaurace, výborná bohatá snídaně a velmi příjemný personál. Jídelní lístek mohl být malinko bohatší.

  • Datum pobytu: v únoru 2017, cestoval(a): s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Užitečné?
Poděkujte uživateli Jitule S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Aleš R, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi., 6. března 2017
Dobrý den, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
5 recenzí
Recenzováno: 17. února 2017 prostřednictvím mobilu

Jested byl prekvapeni od dob meho detsvi se tam nic nezmenilo ,trosku mne zarazil neporadek ,spinave ubrusy a servirka ktera vypadala jak kdyz ji vytahli z doupete.jidlo ale bylo celkem dobre a chutnalo jak melo

Datum pobytu: v srpnu 2016, cestoval(a): jako pár
Užitečné?
Poděkujte uživateli Swarovski1122.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Aleš R, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi., 3. března 2017
Dobrý den, vysílač a hotel Ještěd je národní kulturní památkou a je umístěn na čekací listině UNESCO, proto se snažíme vrátit Ještědu původní tvář a od Vašeho dětství se mnoho nezměnilo. Je nám líto, že v restauraci vše neproběhlo k Vaší spokojenosti. Při Vaší příští návštěvě bude vše určitě v pořádku. Těšíme se na Vaši příští návštěvu, Pavla Kantorová


Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Přispěvatel úrovně
4 recenze
Recenzováno: 13. února 2017 prostřednictvím mobilu

Koupila jsem pobyt kamarádce k narozeninám. Byl to úžasný zážitek.Jídlo vynikající, víno také a o obsluze ani nemluvím. Prostě spokojenost. Pokoje jsou krásné a čisté.Bohužel nám počasí nepřálo, zataženo, mráz a sníh. ☺ Těšíme se na další pobyt, v létě .

Datum pobytu: v listopadu 2016, cestoval(a): s přáteli
Užitečné?
Poděkujte uživateli Obadka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan A, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi., 15. února 2017
Dobrý den,

jsme rádi, že se Vám pobyt u nás líbil. Snad Vám příště vyjde počasí více vstříc a Váš pobyt bude ještě lepší. Těšíme se na Vás, Pavla Kantorová
Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Liberci.
6.7 km daleko
Clarion Grandhotel Zlaty Lev
5.5 km daleko
Pytloun Hotel Liberec
Pytloun Hotel Liberec
Č. 8 z 15 – Liberec
48 recenzí
5.8 km daleko
Pytloun Grand Hotel Imperial
Pytloun Grand Hotel Imperial
Č. 3 z 15 – Liberec
87 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
4.8 km daleko
Pytloun Design Hotel
Pytloun Design Hotel
Č. 9 z 15 – Liberec
53 recenzí
5.6 km daleko
Wellness Hotel Babylon
Wellness Hotel Babylon
Č. 6 z 15 – Liberec
194 recenzí
6.8 km daleko
Hotel Liberec
Hotel Liberec
Č. 7 z 15 – Liberec
30 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Hotel Jested? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Hotel Jested

Zařízení: Hotel Jested
Adresa: Horni Hanychov 153, Liberec 460 08, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Čechy > Liberecký kraj > Liberec
Vybavení:
Bar/salon Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Bezplatné parkování Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány
Styl hotelu:
Č. 1 z 15 hotelů – Liberec
Rozsah cen (za noc): 1 714 Kč–1 761 Kč
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 3 — Hotel Jested 3*
Pokoje: 19
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Hotel Jested. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem