Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nebeská raketa”
Recenze Hotel Jested

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
Hotel Jested
Č. 1 z 15 hotelů v Liberci
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 31. března 2017

Podruhé jsme nocovali na Ještědu a byl to stejně krásný zážitek jako poprvé.
Po roce se tedy dost věcí změnilo: v menu restaurace nezůstal kámen na kameni, slevové karty na konzumaci bohužel odešly do věčných lovišť a personál je po roce také úplně v jiné sestavě.
To nic nemění na tom, že jsme se měli královsky. :-) Všichni se nám věnovali jak se patří, pokoje jsou stále stejně "raketózní" a krásné, kuchyně je skvostná (to rolované hovězí bylo naprosto famózní) a snídaňový servis je pořád na výborné úrovni.
Pokud si někdy budete chtít dopřát nevšední zážitek, tak Ještěd je jednoznačně skvělá volba. Jediné, na co se na Ještědu totiž nemůžete spolehnout je nevyzpytatelné počasí. ;-)

  • Datum pobytu: prosinci 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Petr B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Napsat recenziRecenze (137)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1519137 recenzí

Recenzováno: 12. března 2017 prostřednictvím mobilu

Ještěd je kultovní místo a zážitek sám o sobě, který musíte přijmout tak, jak je. Nelze na hotel pohlížet stejnými nároky jako na jakýkoli jiný hotel pro dovolenou nebo služební cestu. A to znamená buď si řádně připlatit za současný nadstandard nebo zaplatit poměrně obstojnou sumu a mít společný sprchový kout a společnou toaletu (ženy a muži samozřejmě oddělené). Jídlo velmi dobré. Hodně rozličných upomínkových předmětů. Bylo ale i negativum: Rozhodně se vyhněte rozlévanému vínu v restauraci. Aspon nami ochutnane chardonnay bylo hrozné. Naštestí je ve vinné kartė dostatek zajímavých kousků :)

Datum pobytu: březnu 2017, cestoval(a) v páru
1  Poděkujte uživateli Vratislav V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Aleš R, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. března 2017

Dobrý den, děkujeme, že jste se podělil o své dojmy z Ještědu. Zmíněné víno již nebude dále v naší v nabídce. I proto se těšíme na vaši další návštěvu hotelu i restaurace na Ještědu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. března 2017

Zajímavé místo, pokoje byly renovovány,měli jsme pokoj comfort - hezké retro vybavení, suprový výhled z pokojů i restaurace, výborná bohatá snídaně a velmi příjemný personál. Jídelní lístek mohl být malinko bohatší.

  • Datum pobytu: únoru 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Jitule S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Aleš R, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. března 2017

Dobrý den, jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. února 2017 prostřednictvím mobilu

Jested byl prekvapeni od dob meho detsvi se tam nic nezmenilo ,trosku mne zarazil neporadek ,spinave ubrusy a servirka ktera vypadala jak kdyz ji vytahli z doupete.jidlo ale bylo celkem dobre a chutnalo jak melo

Datum pobytu: srpnu 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Swarovski1122.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Aleš R, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. března 2017

Dobrý den, vysílač a hotel Ještěd je národní kulturní památkou a je umístěn na čekací listině UNESCO, proto se snažíme vrátit Ještědu původní tvář a od Vašeho dětství se mnoho nezměnilo. Je nám líto, že v restauraci vše neproběhlo k Vaší spokojenosti. Při Vaší příští návštěvě bude vše určitě v pořádku. Těšíme se na Vaši příští návštěvu, Pavla Kantorová


Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. února 2017 prostřednictvím mobilu

Koupila jsem pobyt kamarádce k narozeninám. Byl to úžasný zážitek.Jídlo vynikající, víno také a o obsluze ani nemluvím. Prostě spokojenost. Pokoje jsou krásné a čisté.Bohužel nám počasí nepřálo, zataženo, mráz a sníh. ☺ Těšíme se na další pobyt, v létě .

Datum pobytu: listopadu 2016, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Obadka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan A, Tým podpory webu TripAdvisorFront Office Manager v zařízení Hotel Jested, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. února 2017

Dobrý den,

jsme rádi, že se Vám pobyt u nás líbil. Snad Vám příště vyjde počasí více vstříc a Váš pobyt bude ještě lepší. Těšíme se na Vás, Pavla Kantorová

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Cestovatelé si také prohlíželi tyto hotely v Liberci.
6,7 km daleko
Clarion Grandhotel Zlaty Lev
5,5 km daleko
Pytloun Hotel Liberec
Pytloun Hotel Liberec
Č. 12 z 15 – Liberec
54 recenzí
5,8 km daleko
Pytloun Grand Hotel Imperial
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
6,6 km daleko
Hotel Radnice
Hotel Radnice
Č. 5 z 15 – Liberec
48 recenzí
7,9 km daleko
Hotel U Jezirka
Hotel U Jezirka
Č. 7 z 15 – Liberec
21 recenzí
4,8 km daleko
Pytloun Design Hotel
Pytloun Design Hotel
Č. 8 z 15 – Liberec
60 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Hotel Jested? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Hotel Jested

Adresa: Horni Hanychov 153, Liberec 460 08, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Čechy > Liberecký kraj > Liberec
Vybavení:
Bar/salon Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Bezplatné parkování Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Apartmány
Styl hotelu:
Č. 1 z 15 hotelů – Liberec
Rozsah cen: 1 809 Kč–3 204 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 3 — Hotel Jested 3*
Pokoje: 19

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem