Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nejnižší ceny Vašeho pobytu
Booking.com
96 US$
View deal
Bezplatné zrušení do 30. 4. 21
Rezervujte nyní, zaplaťte po příjezdu
Expedia.com
96 US$
View deal
Bezplatné zrušení do 1. 5. 21
Rezervujte nyní, zaplaťte po příjezdu
Hotels.com
96 US$
View deal
Bezplatné zrušení do 1. 5. 21
Rezervujte nyní, zaplaťte po příjezdu
Priceline96 US$
eDreams96 US$
Travelocity96 US$
Prohlédněte si všech 14 nabídek
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (339)
Filtrovat recenze
339 výsledků
Hodnocení cestovatelů
94
97
77
36
35
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
94
97
77
36
35
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16339 recenzí
Recenzováno: 11. října 2020

Do Babylonu se opakovaně vracíme na podzimní dovolené s dětmi, když už je venku tak ošklivé počasí, že se člověku nechce vylézat ven. Většinou jezdíme v listopadu, letos jsme pro jistotu z důvodu covidu 19 jeli už v září. Máme vždy balíček se zábavou, takže každý den jsme v Lunaparku, Aquaparku, IQparku, ... Výborné snídaně, ochotný personál.

Datum pobytu: září 2020
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli martinavD2197AG.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří Vích, Sales v zařízení Wellness Hotel Babylon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. října 2020

Velice Vám děkujeme za Vaší milou recenzi. Budeme se těšit na Vaší příští návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. října 2020

Při příjezdu personál ochotný, pokoj připravený čistý,výbava odpovídá hvezdičkám. Máme voucher z ledna,nebyl problém přebookovat na říjen, vstup do iq landia, iq park,zoo liberec a bazen a neklesá babylon. Snídaně v ceně ale to ještě uvidíme .

Datum pobytu: říjen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 418tomash.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří Vích, Prodej v zařízení Wellness Hotel Babylon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2020

Děkujeme Vám za Vaší recenzi. Vždy nás velmi potěší, že jste byli u nás spokojeni. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. září 2020

Tento hotel je pěkný, čistý , ale rozhodně ne klidný. Pokud toužíte po klidných nocích určitě zvolte jiný hotel. Náš pokoj byl situován do rušné ulice, takže když bylo otevřené okno nastal hrozný hluk a smrad z výfukových plynů a pokud bylo zavřeno (nešla klimatizace) bylo děsné horko.

Datum pobytu: září 2020
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli renatamE6811GV.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří Vích, Sales v zařízení Wellness Hotel Babylon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. října 2020

Bohužel to nemalou daní naše umístění blízkosti centra městra.Nabízíme pokoje v klidnější části našeho hotelu, pokoje jsou umístěny na opačnou stranu od hlavní silnice. Při příští návštěvně požádejde pokoj v klidnější části, naše pracovníce z rezervačního oodělení Vám jistě rádi pomohou.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. září 2020

Hotel jsme navštívili s rodinou poprvé a určitě na naposledy. Na recepci velmi ochotný personál, pokoje čisté prostorné velmi příjemné. U snídaně veliký výběr a všeho dost. Aqupark i Lunapark park byl skvělý, ale nejvíc nás překvapila iqlandia kam jsme se šli na chvilku jen podívat a byli jsme tam půl dne. Velké plus má i restaurace v hotelu Nostalgia kde výborně vaří a personál je taky velmi milý. Návštěvu všem doporučuji.

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli karol_nar298.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří Vích, Prodej v zařízení Wellness Hotel Babylon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. září 2020

Velice Vám děkujeme za Vaší milou recenzi. těšíme se na další Vaší návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. září 2020

Pobyt splnil všechna očekávání,pořádek,čistota,příjemný personál,dobrá kuchyně.Doporučuji návštěvu..V ceně pobytu jsou i vstupy do aquaparku,Centra Babylon,ZOO,Iqlandia.Dobře dostupná MHD je i lanovka na Ještěd.Velmi vhodné pro rodiny s dětmi.

Datum pobytu: září 2020
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli 309rudolfs.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jiří Vích, Prodej v zařízení Wellness Hotel Babylon, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. září 2020

Velice Vám děkujeme za Vaší recenzi. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Přeji pěkný den

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze