Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Olympia
Zobrazit ceny
Chcete ušetřit? Prohledáváme až 200 webů, abychom našli nejnižší ceny
Hotely poblíž
Residence Romanza(Mariánské Lázně)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Palace(Mariánské Lázně)
Zobrazit hotel
Orea Spa Hotel Palace Zvon(Mariánské Lázně)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Orea Spa Hotel Bohemia(Mariánské Lázně)
Zobrazit hotel
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Gala Hotel Excelsior(Mariánské Lázně)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Sun(Mariánské Lázně)
Zobrazit hotel
  • Restaurace
  • Fitness centrum
Hotel Flora(Mariánské Lázně)
Zobrazit hotel
Certifikát výjimečnosti
  • Bazén
  • Restaurace
Hotel Polonia(Mariánské Lázně)
Zobrazit hotel
Recenze (212)
Filtrovat recenze
212 výsledků
Hodnocení cestovatelů
111
75
19
3
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
111
75
19
3
4
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
27212 recenzí
Recenzováno: 10. prosince 2017

Hotel v centru, v blízkosti kolonády. Personál na všech úrovních milý a ochotný. Pokoj i koupelna dobře zařízené, pouze polštář byl opravdu nepohodlný. Velmi příjemné procedury. Snídaně výborné, večeře dobré. Pěkný bazén, částečně s výhledem do parku. Ráda se vrátím. Jako příznivce sauny mě pouze zklamala relaxační místnost, tu jsem nevyužívala. Je malá, špatně větraná..., při větším počtu hostů by měla být častěji odnášena použitá prostěradla.

Datum pobytu: prosinci 2017, cestoval(a) sólo
Poděkujte uživateli Iva H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelOlympiaML, reservation manager v zařízení Hotel Olympia, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. prosince 2017

Děkujeme Vám za pěkné hodnocení i za věcné připomínky.
Na brzkou shledanou ve Spa Hotelu Olympia****

Jan Vašíček - reservation manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. října 2017 prostřednictvím mobilu

Vše bylo v naprostém pořádku, velmi milý a vstřícný personál na recepci.Jen malé doporučení- nabídka na večeři by mohla být pestřejší. Snídaně oproti tomu byly skvělé. Celý pobyt u vás jsme si moc užili.

Datum pobytu: říjnu 2017, cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Monika Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelOlympiaML, reservation manager v zařízení Hotel Olympia, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. listopadu 2017

Děkujeme Vám za pěkné hodnocení i tu malou připomínku. Spokojenost našich klientů je pro nás vždy prioritou :).

S pozdravem a přáním pěkného dne
Jan Vašíček - reservation manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. října 2017

V tomto hotelu jsem byla již podruhé. Vždy velmi spokojena. Pokoj čistý a dobře vybavený.
Bohužel nám nešel TV program, ale vyřešili jsme to zapůjčením HDMI kabelu a pouštěli si oblíbený seriál. Ve wellness často chyběly prostěradla do sauny a nebylo doplněné mýdlo ve sprše (před vstupem do bazénu), což je u hotelu této úrovně překvapivé.
Měli jsme Spa balíček OLYMPIA pro dva. Příště bychom volili ubytování pouze se snídaní. Masáž byla průměrná. Jídlo skvělé, každý den jiná kuchyně.
Bohužel je zde velice drahé parkování, ale to nejspíš v celých Mariánských Lázních. Stání v garážích (265/den)

  • Datum pobytu: srpnu 2017, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Kačenka B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelOlympiaML, Reservation Manager v zařízení Hotel Olympia, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. října 2017

Děkujeme Vám za velmi pěkné hodnocení i konstruktivní kritiku, která je pro nás také důležitá.
Na brzkou shledanou v Mariánských Lázních.
S pozdravem Jan Vašíček - Reservation Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. srpna 2017

Dobrý den, vzhledem k tomu, že pobyt u vás byl pro nás svatební cestou, tak jsme si ho hodlali užít. Pokoj byl naprosto v pořádku i výborné jídlo.
Jen při masáži nás zarazila mlčenlivost sestřiček, ale někdy prostě není do mluvení.
Co mi trochu chybělo, že mladý muž na recepci v prvním patře nenabídl možnosti dalších služeb - jako třeba cvičení v bazénu. Na tuto možnost, jme přišli až večer, když jsme do bazénu šli a to už nešlo přiobjednat vzhledem ke krátkosti našeho pobytu a obsazenosti bazénu.

  • Datum pobytu: srpnu 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli mirkahalamova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelOlympiaML, Reservation Manager v zařízení Hotel Olympia, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2017

Vážená paní Halamová,

děkujeme Vám za pěkné hodnocení i za podněty pro zlepšení našich služeb.

S pozdravem

Jan Vašíček

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. července 2017

Profesionální a vlídné přijetí, pokoj čistý a pohodlný, velmi pohodlné postele, koupelna v pořádku (malý detail - v tomto hotelu berou vážně to ujednání, co visí v každé hotelové koupelně, tedy pokojská vyměňuje opravdu jen ty ručníky, které necháte na podlaze, ostatní vám nechají), wifi v pořádku, bez komplikací. Hotel je opravdu blízko parkům, fontáně a kolonádě. Bazén příjemný, teplá voda i teplo v místnosti (červenec...)

  • Datum pobytu: červenci 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Daniela R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HotelOlympiaML, Reservation Manager v zařízení Hotel Olympia, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. srpna 2017

Vážená Danielo,

děkujeme Vám za Vaše vlídná slova. Jsou pro nás potěšením i závazkem do budoucna.

S přátelským pozdravem z Mariánských Lázní

Jan Vašíček

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze