Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Esplanade Spa & Golf Resort(Mariánské Lázně)
198 US$
179 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Villa Gloria(Mariánské Lázně)(Skvělá hodnota!)
62 US$
51 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Continental(Mariánské Lázně)(Skvělá hodnota!)
63 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Villa Savoy Spa Park Hotel(Mariánské Lázně)(Skvělá hodnota!)
238 US$
194 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Sun(Mariánské Lázně)
89 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Restaurace
  • Fitness centrum
Upozornění na slevy! 25 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 25 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 119 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

Orea Spa Hotel Palace Zvon(Mariánské Lázně)
Bezplatné zrušení do 26. 07.
Zarezervujte nyní, zaplaťte při pobytu
119 US$
99 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Orea Spa Hotel Bohemia(Mariánské Lázně)
Bezplatné zrušení do 26. 07.
Zarezervujte nyní, zaplaťte při pobytu
121 US$
99 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Hotel Villa Regent(Mariánské Lázně)
79 US$
76 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Upozornění na slevy! 16 % pod průměrnou cenou

Nalezená cena je o 16 % nižší než průměrná cena v tomto hotelu, která činí 90 US$/noc.

Analyzujeme ceny za 60denní období a porovnáváme Váš výběr s průměrnými cenami srovnatelných pobytů, abychom Vám zajistili tu nejlepší možnou nabídku.

Bezplatné zrušení do 26. 07.
Zarezervujte nyní, zaplaťte při pobytu
205 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Bezplatné zrušení do 27. 07.
Zarezervujte nyní, zaplaťte při pobytu
276 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Recenze (130)
Filtrovat recenze
130 výsledků
Hodnocení cestovatelů
90
28
2
5
5
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
90
28
2
5
5
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
49130 recenzí
Recenzováno: 25. července 2017

Krásný, nevelký a nepochybně skvěle vedený hotel v klidném prostředí nedaleko lázeňské hlavní třídy. Disponuje velkými, účelně vybavenými pokoji, z celého prostoru dýchá historie, tradice a pohostinnost. Vzácnými hosty hotelu se cítíte od prvního kontaktu s manažerkou hotelu paní Mottlovou ještě dlouho před tím, než hotel navštívíte. A samotný pobyt tomu odpovídá. Všudypřítomná starost o Vaši spokojenost je velmi příjemná.
Výborný hotel s výbornými zaměstnanci. Děkujeme a rádi se vrátíme.

Tip ohledně pokoje: 104 - prostorný balkón
  • Datum pobytu: červenec 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Zdenek Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mykolapatriot, Manažer v zařízení Gourmet Hotel Villa Patriot, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. července 2017

Na tuto recenzi nemohu říct než - DĚKUJEME ZA VAŠI MILOU NÁVŠTĚVU a za úúžasné hodnocení. U nás jste vždycky vítání

Ivana

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. července 2017

O víkendu zde bohužel netekla teplá voda, při příjezdu jsme byly s dcerou ubezpečeny, že centrální odstávka teplé vody nebude mít na náš pobyt vliv. Měla. Pokoj relativně čistý (i po úklidu byla v koupelně mrtvá moucha za dveřmi z předchozího dne), zkosené stropy s překážejícím trámem uprostřed pokoje. Dobrá poloha hotelu u kolonády, součástí restaurace s dobrým menu na večeři, s nepříliš povedenou snídaní (míchaná vajíčka byla spíš jako upražená omeleta nakrájená na kousky, kromě vajec v nich nebylo nic oproti jídelnímu lístku, i když jsme si objednaly "stejně jako v lístku").

Tip ohledně pokoje: Vyžádejte si pokoj s výhledem, ne se zkosenými stropy bez přímého výhledu
  • Datum pobytu: červen 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli urbanovazuza.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mykolapatriot, Manažer v zařízení Gourmet Hotel Villa Patriot, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. července 2017

Děkujeme za Vaši návštěvu. Každý rok firma VEOLIA zastaví v určitém období vodu na víkend a s námi se vůbec neradí. Udělali jsme již mnoho opatření. Tentokrát to mělo být zastavené od pátku 24:00 hodin do neděle dopoledne. Jednalo se tedy o sobotu. V naší kotelně máme přístroj, který v těchto případech vodu dohřívá. Bohužel se většinou všichni hosté sprchují v podobný čas. Neznám jiné řešení, jen o tomto víkendu zakázat hostům příjezd do Mariánských Lázní. Píšete o překážejících trámech, ale je velmi mnoho hostů, kteří tyto pokoje mají moc rádi. Možná je problém v tom, že jsou jiné, než je obvyklé.
Jestli jsem to vše správně pochopila, u nás se Vám nelíbilo a to je mi líto. Opravdu se moc snažíme, ale jak je vidět, nelze se zavděčit každému.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. července 2017 prostřednictvím mobilu

Vila vypada luxusne, pokoj taky, okoli taky. Ale: steny nejsou vuuubec zvukotesne. Modlete se za neme a nechrapajici sousedy. Stresni pokoj ma v polovine vodorovny tram ve vysce cca 1m, takze tretina pokoje je nevyuzitelna. Minibar je drahy jak ve four seasons. Na recepci je to asi 20 schodu, do pokoje dalsi 2 patra po svych. A na snidani nebo veceri zase 3patra po svych. Jinak je to ok. Designove opravdu top.

Datum pobytu: červenec 2017, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli David_79_CZ.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mykolapatriot, Manažer v zařízení Gourmet Hotel Villa Patriot, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. července 2017

Děkujeme Vám za Vaši milou návštěvu. Píšete, že musíte chodit po schodech "po svých".
Jsme historická villa - všude to uvádíme i na fotografiích je to zřetelné. Nelze zde vybudovat výtah. Dřevěné trámy v některých pokojích jsou a v některých jsou již sundané. Je ovšem hodně lidí, kteří pokoj s trámy vyžadují. Všechny naše pokoje jsou na fotografiích - nic netajíme - všechno ukazujeme. Stačí napsat poznámku

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. července 2017 prostřednictvím mobilu

Velmi příjemný hotel na evropské úrovni bezchybné ubytování a špičková opravdu gurmánská kuchyně . Trošku zmatený příjezd na hotelové parkoviště , ale to je jen drobná chyba na kráse stačilo by u vjezdu nějaké značení.

Datum pobytu: červenec 2017, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Josef D.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mykolapatriot, Manažer v zařízení Gourmet Hotel Villa Patriot, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. července 2017

Děkujeme moc za Vaši milou návštěvu. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbilo.
Značení na naše parkoviště řešíme již delší dobu a vše je na dobré cestě.
Těšíme se na Vaši další návštěvu
Ivana Mottlová/Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. ledna 2017

Toto ubytovací zařízení jsme zvolil pro jeho skvělou polohu a výborné reference. Udělali jsme výborně. Hotel de Luxe byl prvotřídní a personál byl velmi vstřícný a milý. Pokoj je prostorný a dobře zařízený. Hotel má vlastní parkoviště, což vzhledem k lázeňskému charakteru města určitě oceníte. Jedná se o hotel s menší kapacitou, což nahrává rodinnému prostředí. Snídaně jsou bohaté formou bufetu i objednávky. Na výběr je mnoho jídel, ale můžete si i připlatit za nadstandardní snídani.
Jediný slabý nedostatek jsem shledal ve vybavení koupelny toaletními potřebami, ale potřebný základ byl k dispozici.

Tip ohledně pokoje: Doporučuji pokoj č. 103, má tři okna, je rohový. Velkou koupelnu s velkou vanou (bez problému pro dvě osoby).
  • Datum pobytu: leden 2017, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli JanJonas.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Mykolapatriot, Manažer v zařízení Gourmet Hotel Villa Patriot, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. ledna 2017

Děkujeme ještě jednou za Vaši návštěvu. To je úžasné, když skvělí hosté jako vy,
pochválí hotel i restauraci. Děkujeme , je to moc příjemné. Kdykoliv jsme Vám k dispozici

Ivana Mottlová/Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze