Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (32)
Filtrovat recenze
32 výsledků
Hodnocení cestovatelů
19
9
1
1
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
19
9
1
1
2
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1632 recenzí
Recenzováno: 6. června 2020 prostřednictvím mobilu

Hotel je situován ve velmi tiché lesní lokalitě, příjemné posezení na zahrádce. Ceny nápojů a jídel vysoké, ale odpovídají lázeňskému standardu. Pokoje čisté, prostorné i pro rodiny. Snídaně i večeře v rámci polopenze chutné. Recepční velmi sympatická. Není co vytknout. V blízkosti golfové hřiště a spousta možností na výlety.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 217lenkak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marketa Modra, Generální ředitel v zařízení Golf Rezidence Hotel Eagle, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. září 2020

Milý kliente, děkujeme za recenzi, Markéta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

V tomto hotelu jsme byli v lednu, diky mimosezonnimu balicku. Hotel je velmi pekne opraveny a pokoje jsou utulne. Na pokoji je mensi televize a minibar (ceny jsou ovsem priserne). Meli jsme polopenzi a jidlo formou bufetu bylo vzdy pestré. Vyber byl opravdu velky. Co me ovsem šokovalo, byly ceny napoju v baru (2 dcl vina 115, pivo za 60 a podobne perly je opravdu moc).

Datum pobytu: leden 2020
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
3  Poděkujte uživateli Elbe246.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marketa Modra, Generální ředitel v zařízení Golf Rezidence Hotel Eagle, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. září 2020

Dobrý den,
děkujeme za recenzi.
Markéta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. října 2019

Příjemná a ochotná obsluha, která vám vyjde vstříc. Podomácku vybudovaný wellness bez relaxační zóny. Vířivka většinou studená. Sauna, do které se zde chodí v plavkách, také. Hotel je špatně zaznačený v mapě. Výborná lokalita. Krásnou cestou lesem se zanedlouho dostanete ke zpívající fontáně v Mariánských lázních.

Datum pobytu: září 2019
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli kachel42.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marketa M, Manažer v zařízení Golf Rezidence Hotel Eagle, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. října 2019

Milý kliente, děkujeme za recenzi. Wellness v našem hotelu je bohužel menší, ale pěkný. Několik dní byla bohužel vířivka nefunkční, možná proto ta studená voda....Sauna by vždy v provozní době měla být zapnuta a vyhřátá na dostatečnou teplotu. Pokud byla sauna vypnutá, určitě by Vám recepce pomohla.....Prosím o info, na jaké mapě je hotel špatně vyznačen, na google mapách je vše v pořádku...... Děkuji, Markéta Modrá ( modra@hoteleagle.cz )

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Děkuji celému personálu i majitelům hotelu, byl to příjemný pobyt, kde nebylo nic problém . Skvělý hotel pro majitele psů což bylo očividně vidět. Snídaně plnohodnotné a jídlo velice dobré. Budu jen doporučovat. Děkuji

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
Poděkujte uživateli 697tomasl.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marketa M, Manažer v zařízení Golf Rezidence Hotel Eagle, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. září 2019

Milí klienti, děkujeme mnohokrát za krásnou a milou recenzi. Budeme se těšit opět někdy na viděnou, S pozdravem, Markéta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

+ Krasna lokalita, na samote u lesa, naprosty klid, doporucuji pro odpocinek z ruchu velkomesta. Nadherna terasa a zimni zahrada restaurace. K snidani maji vyborne domaci palacinky a livance s lesnim ovocem a lesnimi jahudkami, ktere rostou v okoli hotelu
Na chodbach, recepci i restauraci jsou stale cerstve kvetiny ve vazach.

- Mohla byt lepsi cistota koupelny, zanesene spary ve sprse. Umyvadlo bylo praskle, u zrcadla svitilo jen jedno svetlo. Vetrak v koupelne se vypinal po 15 vterinach, musel se stale znovu zapinat.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Zenond2019.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Marketa M, Manažer v zařízení Golf Rezidence Hotel Eagle, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. září 2019

Milí klienti, děkujeme za Vaši recenzi, a připomínky jsme si vzali k srdci a napravili. děkujeme, Markéta

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze