Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Danubius Health Spa Resort Nové Lázně
Hotely poblíž
Gourmet Hotel Villa Patriot(Mariánské Lázně)
123 US$
118 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
209 US$
203 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Parkhotel Golf(Mariánské Lázně)
170 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Lázně
Hotel Agricola(Mariánské Lázně)
92 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Esplanade Spa & Golf Resort(Mariánské Lázně)
228 US$
204 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Villa Regent(Mariánské Lázně)
106 US$
87 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
Residence Romanza(Mariánské Lázně)
83 US$
81 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
251 US$
213 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Orea Spa Hotel Palace Zvon(Mariánské Lázně)
107 US$
102 US$
Hotels.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Orea Spa Hotel Bohemia(Mariánské Lázně)
114 US$
110 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Restaurace
Recenze (158)
Filtrovat recenze
158 výsledků
Hodnocení cestovatelů
99
43
7
8
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
99
43
7
8
1
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
510158 recenzí
Recenzováno: 10. září 2015

V hotelovém komplexu Nové a Centrální lázně trávíme svoji dovolenou již pátým rokem. Především hotel Nové lázně je dvěma slovy "prostě úžasný". Nádherná historická budova, veškerý personál na vysoké profesní úrovni, výborná kuchyně, to vše, myslím, musí uspokojit i toho nejnáročnějšího hosta. Ty tři týdny ročně, které máme možnost v tomto hotelu trávit, jsou prostě "balzámem pro tělo i duši", který můžeme všem jen doporučit.
Kamil a Ivana Sušklebovi, Praha

  • Datum pobytu: září 2015, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli KamilSting.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Spa_Marianske_Lazne, General Manager v zařízení Danubius Health Spa Resort Nové Lázně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. října 2015

Vážení manželé Sušklebovi,
děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybrali hotel Nové Lázně.
Slova chvály i ta skutečnost, že jsme splnili Vaše očekávání po všech stránkách, nás velice těší.
Tým spolupracovníků hotelu Nové Lázně se těší na Vaší příští návštěvu a do té doby Vám přejeme vše nejlepší.

Se srdečným pozdravem, Karel Kalivoda

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. února 2015

Byla to naše třetí návštěva tohoto hotelu.Bohužel celkový dojem z pobytu neodpovídal očekávání.Pokoj byl čistý, jídlo na dobré úrovni s ohledem na složení hostů přizpůsobené ruské klientele. Nádherné římské lázně, v době našeho pobytu se prakticky k odpočinku nedalo využít s ohledem na velice hlasité vřískání dětí a mnoho hostů odcházelo. Personál v jidelně a i na některých procedůrách nebyl na profesionální úrovni 5 star hotelu,což zvláště v Mariánských Lázních se svou hotelovou školou nebylo zvykem. Velice neprofesionální byl zvláště personál recepce hotelu.Jejich znalosti benefitového programu Danubius byly naprosto chabé a tak procedůry objednané prostřednictvím tohoto programu za nasbírané body jsem prostě musel zaplatit.Provést účetní operaci v EUR je prostě nemožné.
Děkuji,ale do Nových Lázní příště už ne.

Datum pobytu: lednu 2015, cestoval(a) v páru
1  Poděkujte uživateli MolinaDecin.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Spa_Marianske_Lazne, General Manager v zařízení Danubius Health Spa Resort Nové Lázně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. května 2015

Vážený hoste,

děkuji za Vaši zpětnou vazbu týkající se pobytu v hotelu Nové Lázně. Mrzí mě, že se nám nepodařilo splnit Vaše očekávání a bereme Vaše podněty, jako námět ke zlepšení kvality našich služeb do budoucna. Počátkem nového roku byl náš hotel plně obsazen a připouštím, že nás v toto období roku navštěvují, mimo jiné, také rodiny s malými dětmi. Pro tuto skupinu hostů se snažíme připravit různé animační programy, máme vybudované zázemí v podobě herny a nabízíme také bezplatný babysitting, abychom minimalizovali konflikty mezi různými skupinami hostů, pobývajícími v našem hotelu. Z hlediska perspektivy, prosím, pochopte i nás, neboť právě z malých dětí může vyrůst náš nový klient do budoucna.

Za administrativní nedorozumění při vyúčtování služby Danubius EuroPoints se Vám omlouvám. I přes skutečnost, že naše informační materiály k této službě upozorňují na nutnost objednání platby pomocí bodů EuroPoints předem, nemusí host tuto instrukci postřehnout a při vyúčtování narazí na podobnou administrativní překážku, jako ve Vašem případě. Z nastalé situace jsme se poučili a recepční má nyní nově možnost na tuto situaci pružněji reagovat. Abychom si byli 100% jisti, provedli jsme v této oblasti dodatečné školení pracovníků.

Věřím, že i přes toto nedorozumění zvážíte Vaši další návštěvu Mariánských Lázní a pobyt v jednom z hotelů společnosti Danubius Hotels Group.

S přátelským pozdravem

Karel Kalivoda - ředitel hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. ledna 2018
Překladač Google

  • Datum pobytu: lednu 2018, cestoval(a) v páru
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Spa_Marianske_Lazne, Guest Relation Manager v zařízení Danubius Health Spa Resort Nové Lázně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. ledna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. prosince 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: prosinci 2017, cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Spa_Marianske_Lazne, Guest relation Manager v zařízení Danubius Health Spa Resort Nové Lázně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. ledna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. srpna 2017 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: červenci 2017, cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Spa_Marianske_Lazne, Manažer v zařízení Danubius Health Spa Resort Nové Lázně, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. ledna 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze