Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vynikajici odpocinek”

Nejlepší ceny pro období
Registrace dd.mm.rrrr Odhlášení dd.mm.rrrr
Ceny za následující počet pokojů: 1, počet dospělých: 2
Zobrazit ceny
Porovnat nejlepší ceny z nejlepších cestovních webů
a 10 dalších stránek!
Esplanade Spa & Golf Resort
Certifikát výjimečnosti
Recenzováno: 25. září 2016

Vse bylo vynikajici. Personal usmevavy, vsude cisto, nic neni problem. Snidane luxusni, vyber teply i studeny bufet, sladke, slane, ovoce, zelenina, co si vzpomenete. A co nenabizi, to na vase prani vykouzli. Prostorny pokoj, nadherne okoli. Vsem doporucuji, opravdu neni co vytknout.

  • Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli petravankova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. října 2016


Vážená paní Vánková,

děkujeme za Váš čas věnovaný recenzi hotelu Esplanade Spa & Golf Resort, velice si toho vážíme.
Jsme opravdu velice rádi, že jste byla s pobytem v našem spokojena.
Bude nám ctí Vás opět v hotelu Esplanade Spa & Golf Resort přivítat!

S přátelským pozdravem z Mariánských Lázní

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manage


Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (331)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

2630331 recenzí

Recenzováno: 18. září 2016

Luxusní pokoj v patře s terasou a krásným výhledem, mramorová koupelna s hydromasážní vanou. Využili jsme wellness a spa služeb včetně bazénu, jídlo výborné, večeře s klavírním doprovodem. Příjemná atmosféra a personál.

  • Datum pobytu: říjnu 2015, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Lenka G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2016

Vážená paní Lenko,

děkujeme Vám za Vaše krásné hodnocení na cestovatelském portálu TripAdvisor.
Jsme velice potěšeni, že jste využila kompletní nabídku hotelových služeb, které náš krásný hotel Esplanade poskytuje.

Bude nám ctí Vás opět v hotel Esplanade Spa & Golf Resort přivítat!

S přátelským pozdravem z Mariánských Lázní

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. září 2016 prostřednictvím mobilu

Velice příjemný hotel na krásném místě s nadstandardním ubytováním i službami. Pokoj jsme měli prostorný, s terasou s nádherným výhledem, v dosahu krásné golfové hřiště i centrum ML. Nemám co bych vytknula, byli jsme moc spokojeni.

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Andreapazderkova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2016

Vážená paní Pazderková,

dovolte mi Vám tímto poděkovat za Váš příspěvek na cestovatelském portálu TripAdvisor. Jsme velice rádi, že jste byla s pobytem v hotelu Esplanade Spa & Golf spokojena.
Ještě jednou děkujeme za Vaše slova uznání a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu!

S přátelským pozdravem,

S přátelským pozdravem,
Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager


Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. září 2016 prostřednictvím mobilu

Nejlepší místo na bydlení, když jste v Mariankách! Prostorné pokoje, skvělá poloha, služby hotelu a fantastická kuchyně! Úžasný přístup k dětem :) a nejkrásnější výhledy na Mariánky. Bonusem byl famózní golfový turnaj s doprovodným programem.

Datum pobytu: srpnu 2016, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Markéta Ř.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2016

Vážená paní Markéto,

ráda bych Vám tímto poděkovala za Vaši recenzi na cestovatelském portálu TripAdvisor. Vaše kladná slova nás opravdu velice těší a jsme rádi, že Váš pobyt v hotelu Esplanade Spa & Golf Resort předčil Vaše očekávání!

Věříme, že se k nám v budoucnu opět vrátíte a budeme se těšit na Vaší příští návštěvu!

S přátelským pozdravem,

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. září 2016 prostřednictvím mobilu

Hodně cestuji i v ČR a v hotelu Esplanade jsem byl mile potěšen skvělým servisem . Od recepce po službu ve Spa - všude milý , ochoný a progesionalní personál . Také vynikajici
Restaurace, výborné jídlo a úžasný vinný list s víny z celého světa za rozumnou cenu ... Mimo jiné i báječná snídaně na terase hotelu .doporučuji všem .

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Martin Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2016

Vážený hoste,

děkujeme Vám za Vaší recenzi na cestovatelském portálu TripAdvisor.
Jsme opravdu velice potěšeni, že jste byl s pobytem v hotelu Esplanade Spa and Golf spokojen. Profesionální služby v kombinaci s luxusním ubytováním a výbornou kuchyní jsou pro naše hosty prioritou.

Věříme, že se k nám v budoucnu opět vrátíte!

S přátelským pozdravem,

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Hotely, které by se vám mohly také líbit...
Zvažte také tato ubytování v Mariánské Lázně a okolí.
1 km daleko
Falkensteiner Hotel Grand MedSpa Marienbad
Falkensteiner Hotel Grand MedSpa...
Č. 4 z 69 – Mariánské Lázně
202 recenzí
0,6 km daleko
Danubius Health Spa Resort Nové Lázně
Danubius Health Spa Resort Nové ...
Č. 9 z 69 – Mariánské Lázně
147 recenzí
0,7 km daleko
Danubius Health Spa Resort Grandhotel Pacifik
Danubius Health Spa Resort Grand...
Č. 5 z 69 – Mariánské Lázně
157 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
26,7 km daleko
Retro Riverside Luxury Wellness Resort
0,8 km daleko
Hotel Olympia
Hotel Olympia
Č. 3 z 69 – Mariánské Lázně
191 recenzí
0,8 km daleko
Rubezahl-Marienbad Luxury Historical Castle Hotel& Golf
Rubezahl-Marienbad Luxury Histor...
Č. 26 z 69 – Mariánské Lázně
25 recenzí
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny
Zobrazit ceny

Už jste navštívili Esplanade Spa & Golf Resort? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Další informace o hotelu Esplanade Spa & Golf Resort

Adresa: Karlovarska 438, Mariánské Lázně 353 01, Česká republika
Lokalita: Česká republika > Čechy > Karlovarský kraj > Mariánské Lázně
Vybavení:
Bar/salon Výběr nápojů Business centrum s přístupem k internetu Fitness centrum s tělocvičnou/posilovnou Snídaně v ceně Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi) Aktivity pro děti (vhodné pro rodiny/děti) Domácí zvířata vítána (psi/mazlíčci vítáni) Restaurace Pokojová služba Lázně Apartmány Bazén Bezbariérový přístup Doprava na letiště
Styl hotelu:
Rodinný hotel v Mariánských Lázních č. 1
Lázeňský hotel v Mariánských Lázních č. 2
Luxusní hotel v Mariánských Lázních č. 2
Romantický hotel v Mariánských Lázních č. 4
Rozsah cen: 3 044 Kč–6 196 Kč (na základě průměrných cen standardního pokoje)
Kategorie hotelu:Hvězdičky: 5 — Esplanade Spa & Golf Resort 5*
Pokoje: 87
Možnosti rezervace:
Společnost TripAdvisor je hrdým partnerem společností Booking.com, Expedia, Hotels.com a 5viajes2012 S.L.. Můžete proto s důvěrou zadat rezervace hotelu Esplanade Spa & Golf Resort. Každý měsíc pomáháme milionům cestovatelů najít dokonalý hotel pro dovolenou i služební cestu, a to vždy s nejvýhodnějšími slevami a speciálními nabídkami.
Také známý jako:
Esplanade Hotel Marianske Lazne
Esplanade Resort Marianske Lazne

Je toto Váš profil na TripAdvisoru?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem