Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Esplanade Spa & Golf Resort
Hotely poblíž
Hotel Continental(Mariánské Lázně)(Skvělá hodnota!)
66 US$
64 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
227 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
188 US$
182 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Agricola(Mariánské Lázně)
92 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Bezplatné parkování
203 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
224 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Villa Savoy Spa Park Hotel(Mariánské Lázně)(Skvělá hodnota!)
107 US$
91 US$
Booking.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Orea Spa Hotel Palace Zvon(Mariánské Lázně)
99 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Hotel Sun(Mariánské Lázně)
171 US$
145 US$
Expedia.com
Ukázat nabídku
  • Restaurace
  • Fitness centrum
Golf Hotel Morris(Mariánské Lázně)
81 US$
Orbitz.com
Ukázat nabídku
Certifikát výjimečnosti
  • Wi-Fi zdarma
  • Snídaně v ceně
Recenze (352)
Filtrovat recenze
352 výsledků
Hodnocení cestovatelů
263
51
20
10
8
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
263
51
20
10
8
Co říkají cestovatelé:
FiltrVšechny jazyky
Aktualizace seznamu...
3742352 recenzí
Recenzováno: 18. září 2016

Luxusní pokoj v patře s terasou a krásným výhledem, mramorová koupelna s hydromasážní vanou. Využili jsme wellness a spa služeb včetně bazénu, jídlo výborné, večeře s klavírním doprovodem. Příjemná atmosféra a personál.

  • Datum pobytu: říjnu 2015, cestoval(a) pracovně
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli Lenka G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2016

Vážená paní Lenko,

děkujeme Vám za Vaše krásné hodnocení na cestovatelském portálu TripAdvisor.
Jsme velice potěšeni, že jste využila kompletní nabídku hotelových služeb, které náš krásný hotel Esplanade poskytuje.

Bude nám ctí Vás opět v hotel Esplanade Spa & Golf Resort přivítat!

S přátelským pozdravem z Mariánských Lázní

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. září 2016 prostřednictvím mobilu

Velice příjemný hotel na krásném místě s nadstandardním ubytováním i službami. Pokoj jsme měli prostorný, s terasou s nádherným výhledem, v dosahu krásné golfové hřiště i centrum ML. Nemám co bych vytknula, byli jsme moc spokojeni.

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Andreapazderkova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2016

Vážená paní Pazderková,

dovolte mi Vám tímto poděkovat za Váš příspěvek na cestovatelském portálu TripAdvisor. Jsme velice rádi, že jste byla s pobytem v hotelu Esplanade Spa & Golf spokojena.
Ještě jednou děkujeme za Vaše slova uznání a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu!

S přátelským pozdravem,

S přátelským pozdravem,
Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager


Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. září 2016 prostřednictvím mobilu

Nejlepší místo na bydlení, když jste v Mariankách! Prostorné pokoje, skvělá poloha, služby hotelu a fantastická kuchyně! Úžasný přístup k dětem :) a nejkrásnější výhledy na Mariánky. Bonusem byl famózní golfový turnaj s doprovodným programem.

Datum pobytu: srpnu 2016, cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Markéta Ř.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2016

Vážená paní Markéto,

ráda bych Vám tímto poděkovala za Vaši recenzi na cestovatelském portálu TripAdvisor. Vaše kladná slova nás opravdu velice těší a jsme rádi, že Váš pobyt v hotelu Esplanade Spa & Golf Resort předčil Vaše očekávání!

Věříme, že se k nám v budoucnu opět vrátíte a budeme se těšit na Vaší příští návštěvu!

S přátelským pozdravem,

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. září 2016 prostřednictvím mobilu

Hodně cestuji i v ČR a v hotelu Esplanade jsem byl mile potěšen skvělým servisem . Od recepce po službu ve Spa - všude milý , ochoný a progesionalní personál . Také vynikajici
Restaurace, výborné jídlo a úžasný vinný list s víny z celého světa za rozumnou cenu ... Mimo jiné i báječná snídaně na terase hotelu .doporučuji všem .

Datum pobytu: září 2016, cestoval(a) v páru
Poděkujte uživateli Martin Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2016

Vážený hoste,

děkujeme Vám za Vaší recenzi na cestovatelském portálu TripAdvisor.
Jsme opravdu velice potěšeni, že jste byl s pobytem v hotelu Esplanade Spa and Golf spokojen. Profesionální služby v kombinaci s luxusním ubytováním a výbornou kuchyní jsou pro naše hosty prioritou.

Věříme, že se k nám v budoucnu opět vrátíte!

S přátelským pozdravem,

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. září 2016

Vždy v letních měsících jezdíme na pár dnů relaxovat do tohoto hotelu a vychutnat si jeho atmosféru. Ubytování v prostorných, dobově vybavených pokojích s nádherným výhledem na město uspokojí i velmi náročné hosty. Dokonalý dojem dotváří i výborná kuchyně, která nabízí i sezónní speciality (při naší návštěvě byla sezóna hub, tak bohatý jídelní lístek obsahoval i smaženici a smažené obalované hřiby), skvělé služby a velmi příjemné SPA. Zakončení dne v hotelovém baru se skleničkou a doutníkem, pak již jen zážitek umocní. Hotel můžeme vřele doporučit a sami se těšíme na další návštěvu.

  • Datum pobytu: červenci 2016, cestoval(a) v páru
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli kubec2016.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
EsplanadeSpa, Generální ředitel v zařízení Esplanade Spa & Golf Resort, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. září 2016

Vážený pane Kubec,

dovolte mi Vám tímto poděkovat za Vaší recenzi na cestovatelském portálu TripAdvisor. Jsme velice potěšeni, že jste opět využili kompletní nabídku hotelových služeb, které hotel Esplanade Spa & Golf Resort poskytuje.
Spokojenost našich hostů, kteří se k nám vrací je naší prioritou a jsem opravdu potěšena, že jste nás v letošním roce opět navštívili.

Věříme, že se k nám v budoucnu opět vrátíte a budeme se těšit na Vaší příští návštěvu!
S přátelským pozdravem,

Ing. Eva Dvorakova, MBA
Executive General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze