Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (122)
Filtrovat recenze
122 výsledků
Hodnocení cestovatelů
84
29
7
1
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
84
29
7
1
1
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27122 recenzí
Recenzováno: 3. září 2020

služby hotelu bez chyby
pokoj prostorný slunný s výhledem na kolonádu, čistý,
vybavení pokoje vyhovující a pohodlné
úžasný přístup zaměstnanců, ochota, vstřícnost
zdravotní personál profesionální vždy usměvavý

Tip ohledně pokoje: výhled na kolonádu
Datum pobytu: srpen 2020
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Skozu-01.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotels Marienbad, Owner v zařízení Centralni Lazne Ensana Health Spa Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. září 2020

Vážená paní Skozu, chtěli bychom Vám poděkovat za Váš čas na vyplnění hotelové recenze, kde jste nám napsala pozitivní zpětnou vazbu. Váš názor je pro nás velice důležitý a motivuje nás ke stálému zkvalitňování hotelových služeb. Přejeme Vám pevné zdraví a těšíme se, že nás opět navštívíte v jednom z hotelů společnosti Ensana Health Spa Hotels. S pozdravem Guest Relations Manager Ensana Health Spa Hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. srpna 2020

Umístění a veškeré služby i při své náročnosti hodnotím jako vynikající. Uvítala bych jen více ochucenou stravu a méně oslazené zeleninové saláty. Personál byl velmi ochotný a usměvavý, což byl balzám na duši.

Datum pobytu: srpen 2020
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli renatarJ8685OI.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotels Marienbad, Owner v zařízení Centralni Lazne Ensana Health Spa Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. září 2020

Vážená paní Renato, chtěli bychom Vám poděkovat za Váš čas na vyplnění hotelového dotazníku, kde jste nám napsala pozitivní zpětnou vazbu. Váš názor je pro nás velice důležitý a motivuje nás ke stálému zkvalitňování hotelových služeb. Přejeme Vám pevné zdraví a těšíme se, že nás opět navštívíte v jednom z hotelů společnosti Ensana Health Spa Hotels. S pozdravem Guest Relations Manager Ensana Health Spa Hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. srpna 2020

Vše na velmi dobré úrovni (strava, ubytování, ostatní služby).
Ubytování Maria Spa - s u p e r !
Římské lázně vynikající, bazény, výřivky, sauny....... vše ideální.
Krásné a klidné prostředí.
Byl to náš již druhý pobyt, a doufáme, že na poslední!
Děkujeme!

Datum pobytu: srpen 2020
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli 994mareks.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotels Marienbad, Owner v zařízení Centralni Lazne Ensana Health Spa Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. září 2020

Vážený hoste, chtěli bychom Vám poděkovat za Váš čas na vyplnění hotelového dotazníku, kde jste nám napsal pozitivní zpětnou vazbu. Váš názor je pro nás velice důležitý a motivuje nás ke stálému zkvalitňování hotelových služeb. Přejeme Vám pevné zdraví a těšíme se, že nás opět navštívíte v jednom z hotelů společnosti Ensana Health Spa Hotels. S pozdravem Guest Relations Manager Ensana Health Spa Hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. srpna 2020

S velkým potěšením doporučují ubytování v lázeňském domě Centrální Lázně. V hotelu Centrální Lázně jsem v červenci 2020 strávil 20-denní léčebný pobyt, který jsme propojili s týdenní rodinnou dovolenou. I nyní se čtrnáctidenním odstupem musím hodnotit jako velmi příjemný pobyt vč. komplexní lázeňské léčby. Velice si vážím zdvořilého, přátelského a usměvavého přístupu veškerého personálu. Hotelové a lázeňské služby jsou na vysoké úrovni. Lázeňské procedury,které jsem absolvoval byly spojeny se vždy usměvavým a ochotným personálem a byly prospěšné k posílení mého zdraví. Mohu s klidem říci, že ubytování i strava je poskytována ve vysoké kvalitě.
Všechny domy společnosti ENSANA v Mariánských Lázních jsou kouzelné a zůstanou Vám navěky zapsány v paměti. Jednotlivé domy jsou propojeny vyhřívanou chodbou, což ocení člověk v případě nepříznivého počasí nebo při využívání služeb ostatních zařízení hotelů, například bazénů, saun, fitness centrum, společenských místností. Samotný hotel se nachází desítky metrů od kolonády a zpívající fontány,takže Vám neunikne žádná její večerní produkce a taktéž ranní probuzení známými melodiemi Vás jistě potěší.
Na závěr bych ještě jednou poděkoval celému personálu včele s vedením hotelu za příjemný pobyt. Jsem přesvědčen, že se zde určitě znovu podívám. Nelze za tak krátkou dobu zhlédnout veškeré přírodní ( např.Kladská,Geologické muzeum), architektonické či kulturní zážitky ( zpívající fontána,promenádní koncerty), kterými jsou Mariánské Lázně známé.

Datum pobytu: červenec 2020
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Tomáš G.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotels Marienbad, Owner v zařízení Centralni Lazne Ensana Health Spa Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. září 2020

Vážený hoste, chtěli bychom Vám poděkovat za Váš čas na vyplnění hotelového recenze, kde jste nám napsal pozitivní zpětnou vazbu. Váš názor je pro nás velice důležitý a motivuje nás ke stálému zkvalitňování hotelových služeb. Přejeme Vám pevné zdraví a těšíme se, že nás opět navštívíte v jednom z hotelů společnosti Ensana Health Spa Hotels. S pozdravem Guest Relations Manager Ensana Health Spa Hotel

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. července 2020

Po loňské nemilé a vážné zdravotní peripetii jsem dostala lázně jako léčebný pobyt po ukončení léčby. Vybrala jsem si Mariánky a tušila skvělý zážitek, letní pobyt mne nadchnul. Plno procedur, odpoledne jsem vždy vyrazila na dlouhé procházky do okolních lesů a parků. Popíjela jsem Rudolfův a Lesní pramen, i nějakou kulturu navštívila a cca po deseti dnech jsem pocítila úžasnou psychickou relaxaci, vnitřní klid a velkou pohodu. V hotelu Centrální Lázně jsou mimo jiné skvělí kuchaři a veškerý personál na procedurách a i paní pokojské. Opravdu jsem si to tam užila a teď po návratu se mne okolí ptá, kde jsem byla a co jsem dělala, že vypadám skvěle a spokojeně. Děkuji, bylo to pro mne opravdu zážitek, který se nebojím nazvat božským.

Tip ohledně pokoje: výhled na lázně lepší než do vnitrobloku, vnitroblok možná klidnější
Datum pobytu: červenec 2020
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Lesomilka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Hotels Marienbad, Owner v zařízení Centralni Lazne Ensana Health Spa Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 6. srpna 2020

Vážená paní,
děkujeme za Vaši návštěvu a za Vaše pochvalná slova, neboť ty jsou pro nás největší odměnou. Děkujeme Vám za zpětnou vazbu na Váš léčebný pobyt v hotelu Centrání Lázně - Ensana Health Spa Hotel v Mariánských Lázních.
Váš názor nás motivuje k dalšímu zkvalitňování úrovně péče o hotelové hosty.
Těšíme se na Vaší příští návštěvu

Romana Valter
Guest Relations Service

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze