Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (43)
Filtrovat recenze
43 výsledků
Hodnocení cestovatelů
17
21
4
1
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
17
21
4
1
0
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
2743 recenzí
Recenzováno: 15. března 2016

Lázeňský hotel Vltava se nachází v klidné části Mariánských lázní s krásným výhledem na panorama lázní. Lázeňské procedury z přírodních léčivých zdrojů jsou prováděny přímo v domě, je zde k dispozici sauna, bazén, fitness a letní terasa. V hotelové hale lze ochutnat Balbínův minerální pramen, další prameny lze navštívit na konci krásné promenády vzdálené pár minut pěší chůze. Hotelové pokoje jsou vybavené internetem, jsou různé velikosti a kategorie. Snídaně a večeře formou bufetu, obědy jsou servírované se salátovým bufetem. Parkování za úplatu v omezené míře před hotelem, dále na placeném parkovišti. V blízkosti se rozprostírá lesopark s množstvím vyhlídkových tras a míst ideálních pro pěší i cykloturistiku.

Tip ohledně pokoje: Pokoje na čelní straně jsou komfortnější, slunné, s krásným výhledem, některé s balkonem. Ostatní pokoje mají výhled do lesoparku.
  • Datum pobytu: březen 2016, cestoval(a) sólo
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli marcelz304.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Spa_Marianske_Lazne, Manažer komunikace s hosty v zařízení Spa Hotel Vltava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. května 2018

Vážený pane,
děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybral právě náš hotel Vltava. Slova chvály nás velice těší.
Děkujeme za kladné hodnocení, jelikož Váš názor je pro nás velmi důležitý.
Těšíme se na Vaší příští návštěvu hotelu Vltava

Guest relation
Hotel Vltava

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. února 2016

hotel je v centru města, personál je velmi ochotný, vstřícný a milý, služby odpovídají popisu hotelu. Všechny lázeňské procedury jsou přímo v hotelu. Restaurace prostorná, jídla dobrá, stravování snídaně a večeře švédské stoly, oběd servírován a výběr ze čtyř hlavních jídel.

  • Datum pobytu: únor 2016, cestoval(a) sólo
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli ribstole.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Spa_Marianske_Lazne, Manažer komunikace s hosty v zařízení Spa Hotel Vltava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. května 2018

Vážený uživateli,
děkujeme Vám, že jste si pro Váš pobyt v Mariánských Lázních vybral hotel Vltava.
Jsme potěšeni Vaším kladným hodnocením, Váš názor je pro nás důležitý.
Těšíme se na Vaší příští návštěvu hotelu Vltava
Se srdečným pozdravem
Guest relation
Hotel Vltava

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. července 2011
Překladač Google

  • Datum pobytu: červenec 2011, cestoval(a) s rodinou
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Spa_Marianske_Lazne, Manažer komunikace s hosty v zařízení Spa Hotel Vltava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. května 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. srpna 2018
Překladač Google

Tip ohledně pokoje: С видом на город
  • Datum pobytu: říjen 2017, cestoval(a) sólo
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 30. dubna 2018 prostřednictvím mobilu
Překladač Google

Datum pobytu: říjen 2017, cestoval(a) sólo
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Spa_Marianske_Lazne, Manažer komunikace s hosty v zařízení Spa Hotel Vltava, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. května 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze