Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
ESC Room
Dnes otevřeno: 14:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Doporučujeme

Musím říct, že jsem nadšená. Byla to první únikovka, kterou jsme si vyzkoušeli a byla to paráda... přečíst další informace

Recenzováno: 21. října 2018
Lucie H
prostřednictvím mobilu
Skvělá únikovka v centru města

Jedná se o čtyři únikové místnosti na jednom místě. Strávit zde můžete až čtyři hodiny, ale osobně... přečíst další informace

Recenzováno: 15. února 2018
1986erikb
,
Plzeň, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (15)
  
Recenze (15)
Filtrovat recenze
15 výsledků
Hodnocení cestovatelů
13
1
1
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
13
1
1
0
0
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
71215 recenzí
Recenzováno: 28. ledna 2017

Voucher do ESC únikovky jsem dostala k narozeninám. Nejdřív jsem se bála, co mě čeká, ale pak už to byla jen sranda :) . V Medexu jsme s kamarádkou obstály, i když to nebylo úplně jednoduché, ale pomohl nám trochu uvaděč, když jsme se zeptaly, jak se luští poslední šifra.

Datum zážitku: leden 2017
1  Poděkujte uživateli zuzanauhlikova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2017

Děkujeme za návštěvu. A až budete mít zase narozeniny, už víte, co si přát!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2017

Byl jsem už v několika únikových místnostech a proto jsem tady ocenil originalitu hádanek. Něco jako Pracovnu jsem ještě neviděl :-)
I když to navenek vypadá jednoduše, uvnitř musí být pěkně složitá elektronika :-)

Datum zážitku: leden 2017
Poděkujte uživateli Josef V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2017

Děkujeme! Uvnitř je v podstatě takový Centrální Mozek Lidstva. :-D :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Narazili jsme na tuhle věc úplně náhodou při návštěvě Plzně, když jsme se vraceli z Techmanie k autu a prostě jsme to zkusili. Zavřeli nás do Cely, i když jsme nebyli objednaní, oceňujeme hlavně vstřícný přístup k zákazníkovi. Dostali jsme i pár minut navíc, protože jsem se zasekl na jednom ze zámků... skvělá hra! Hádanky se neopakují a to nás na tom bavilo!!
Těšíme se, že se cely budou rozrůstat!! Ať se daří René a Adéla

Datum zážitku: červen 2016
2  Poděkujte uživateli Strojved.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2017

Jsme rádi, že se vám u nás líbilo. Až budete mít příště cestu do Plzně, rádi vás opět uvidíme! :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2017

Byli jsme v ESC na akci a líbilo se myslím všem - zábavné, příjemná obsluha a ještě jsme dostali na konci čokoládu Můžu jen doporučit. A můžete se vracet, místností je několik. My to máme v plánu.

Datum zážitku: leden 2017
Poděkujte uživateli ceslo.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2017

Děkujeme za recenzi! Budeme rádi, když nás zase navštívíte! :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. listopadu 2016

Na podzimní výlet od domu dětí jsme se vydali tenhle rok do Plzně. Byli sme v zoo, v techmánii a pak mělo být další překvapení...když jsme stáli pod cedulí úniková místnost tak mi začalo docházet že pujdem do únikové místnosti :D Potom, co jsme šli do sklepa, říkal jsem si, jestli se ještě vrátím (zvláště pak, když jsem viděl tu celu) xD

Nakonec jsme si to užili i přes to, že to občas bylo těžké, ale obsluha nám když byl problém pomohla. :)

Datum zážitku: říjen 2016
Poděkujte uživateli sray33.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. listopadu 2016

Děkujeme, jsme rádi, že se vám u nás líbilo! :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze