Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Výborný zážitek!”
Recenze ESC Room

ESC Room
Další podrobnosti o atrakci
Podrobnosti o atrakci
Doporučená délka návštěvy: <1 hodina
Popis vlastníka: Úniková místnost neboli Escape Room je populární forma zážitkové aktivity. Vy a vaši přátelé jste uzamčeni v tématické únikové místnosti a vaším úkolem je dostat se ven během jedné hodiny. V místnosti je řada hlavolamů, šifer a dalších překážek, které vás z místnosti jen tak nepustí.
Užitečné informace: Aktivity pro starší děti, Dostupnost potravin pro nákup, Schody/výtahy
Recenzováno: 29. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Měli jsme v ESC Room oslavu narozenin a výborně jsme se pobavili. Dobrý nápad a hlavně každá ze čtyř místností úplně jiná. Zvládli jsme dvě a určitě se vrátíme

Poděkujte uživateli MartinKlenovec.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2017

Děkujeme za návštěvu. Budeme rádi, když k nám opět zavítáte!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (13)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
Filtr

61013 recenzí

Recenzováno: 28. ledna 2017

Voucher do ESC únikovky jsem dostala k narozeninám. Nejdřív jsem se bála, co mě čeká, ale pak už to byla jen sranda :) . V Medexu jsme s kamarádkou obstály, i když to nebylo úplně jednoduché, ale pomohl nám trochu uvaděč, když jsme se zeptaly, jak se luští poslední šifra.

1  Poděkujte uživateli zuzanauhlikova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2017

Děkujeme za návštěvu. A až budete mít zase narozeniny, už víte, co si přát!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2017

Byl jsem už v několika únikových místnostech a proto jsem tady ocenil originalitu hádanek. Něco jako Pracovnu jsem ještě neviděl :-)
I když to navenek vypadá jednoduše, uvnitř musí být pěkně složitá elektronika :-)

Poděkujte uživateli Josef V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2017

Děkujeme! Uvnitř je v podstatě takový Centrální Mozek Lidstva. :-D :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 28. ledna 2017 prostřednictvím mobilu

Narazili jsme na tuhle věc úplně náhodou při návštěvě Plzně, když jsme se vraceli z Techmanie k autu a prostě jsme to zkusili. Zavřeli nás do Cely, i když jsme nebyli objednaní, oceňujeme hlavně vstřícný přístup k zákazníkovi. Dostali jsme i pár minut navíc, protože jsem se zasekl na jednom ze zámků... skvělá hra! Hádanky se neopakují a to nás na tom bavilo!!
Těšíme se, že se cely budou rozrůstat!! Ať se daří René a Adéla

2  Poděkujte uživateli Strojved.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2017

Jsme rádi, že se vám u nás líbilo. Až budete mít příště cestu do Plzně, rádi vás opět uvidíme! :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 28. ledna 2017

Byli jsme v ESC na akci a líbilo se myslím všem - zábavné, příjemná obsluha a ještě jsme dostali na konci čokoládu Můžu jen doporučit. A můžete se vracet, místností je několik. My to máme v plánu.

Poděkujte uživateli ceslo.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jaromír N, Vlastník v zařízení ESC Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. dubna 2017

Děkujeme za recenzi! Budeme rádi, když nás zase navštívíte! :-)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo ESC Room, si také prohlíželi

Plzeň, Plzeňský kraj
Plzeň, Plzeňský kraj
 
Plzeň, Plzeňský kraj
Plzeň, Plzeňský kraj
 

Už jste navštívili ESC Room? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem