Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Zveřejnit
Doručená pošta
Hotely poblíž
Recenze (62)
Filtrovat recenze
62 výsledků
Hodnocení cestovatelů
29
25
6
2
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
29
25
6
2
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
4962 recenzí
Recenzováno: 11. března 2017

Potřebovali jsme přespat v Plzni a na internetu jsem našla hotel Roudná.Byla to dobrá volba,hotel je příjemný,pokoje čisté a hezky vybavené.Pohodlné,vysoké dvojlůžko bylo super.Překvapil nás bohatý snídaňový bufet.V noci klídek,odjezd z hotelu je možný až v 11,což je příjemné.
Myslím, že pokud budu potřebovat opět přespat,jiný hotel hledat nebudu.
Jediná škoda je, že kromě snídaně si v hotelu jídlo nedáte,ale dva domy od hotelu je restaurace,kde se můžete najíst.Na recepci dostanete i voucher na 5%slevu.Nevyužili jsme ji, protože večer měli restauraci plnou,ale je to milá pozornost.Výhled z pokoje byl do dvora jiného domu,ale fakt jsme jen přespali,takže jsme to neřešili.

Tip ohledně pokoje: nevím, ale pokoj č.105 je v prvním patře, výhled do dvora jiného domu,ale je dostatečně velký.Hotel má myslím 3 patra bez výtahu???
Datum pobytu: březen 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli 771stanislavab.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KarolinaCZE, Front Office Manager v zařízení Hotel Roudná, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. března 2017

Vážená Stanislavo,
moc děkujeme za krásná slova, velice nás těší, že jste byli spokojeni! O něco lepší výhled poskytnou pokoje orientované do ulice nebo pokoje ve vyšších patrech (pokud by vám nevadily schody). Ale vzhledem k poloze v centru města a tomu, že jsou všechny budovy kolem v podstatě stejně vysoké, není bohužel mnoho způsobů, jak zajistit lepší výhled. Stejně bychom krásou výhledu nikdy nemohli konkurovat ochozu věže Sv. Bartoloměje.:-)
S pozdravem, Karolína, Hotel Roudná

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. července 2016

Hotel Roudná využívám pravidelně při cestě do Plzně. Ubytování je v pohodě, pokoje čisté, 5 minut chůze od centra Plzně. Snídaně jsou bohaté, myslím si, že vybrat si musí každý. Rádi se vracíme do tohoto hotelu

Tip ohledně pokoje: třetí podlaží má klimatizaci.
Datum pobytu: červenec 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Michal K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Karca88, Guest Relations Manager v zařízení Hotel Roudná, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. července 2016

Vážený Michale,
děkujeme za recenzi a krásná slova. Moc nás těší, že jste pravidelným hostem a rádi Vás u nás vždy uvítáme. Kdybyste měl jakékoli připomínky nebo návrhy na zlepšení, neváhejte se obrátit na recepci, náš FB nebo třeba vyplnit dotazník na pokoji.
S pozdravem
Karolína, Hotel Roudná

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 7. července 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KarolinaCZE, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Roudná, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. července 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. června 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KarolinaCZE, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Roudná, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 8. července 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. června 2018 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) pracovně
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
KarolinaCZE, Manažer komunikace s hosty v zařízení Hotel Roudná, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. června 2018
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze