Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pivní luxus 👍”
Recenze Purkmistr

Purkmistr
Č. 3 z 254 Restaurace v Plzni
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 3 US$ - 23 US$
Kuchyně: Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Možnosti stravování: Rezervace
Popis: Our traditional czech restaurant provides czech cuisine with europien specilities. We also have own brewery with rich offer of home made pilsner beer.
Recenzováno: 8. července 2018 prostřednictvím mobilu

Mohu hodnotit kompletně za 1*. Ubytování na pokojích čisté a voňavé. Obsluha jak na recepci tak v restauraci milá, ochotná a úsměvavá. Ačkoliv byla plná zahrádka, obsluha stíhala a na objednávky jsme nemuseli dlouze čekat. Jídlo bylo výborné, jejich pivo bylo skvělé , i lázeňák (jejich jakoby becherovka).
Využili jsme i pivních lázní a ty byly za mě rozhodně TOP! Doporučuji všem milovníkům piva, i relaxu. My jsme si zde pobyt užili a rádi se sem jistě vrátíme

Poděkujte uživateli Alenka N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JanH5331, Manažer v zařízení Purkmistr, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. září 2018

Děkujeme Vám za Vaši velice příjemnou recenzi. Jsme rádi, že Vám chutnali naše pivní pálenky ;) Uděláme maximum proto, aby jste se k nám rádi vraceli i nadále a zůstali jsme pro Vás přátelští a příjemní.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (319)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

1216319 recenzí

Recenzováno: 24. června 2018 prostřednictvím mobilu

Miluji jejich piva, k tomu výborná kuchyně a skvělý servis... moc doporučuji. PS nezapomeňte ochutnat jejich pivní pálenky ❤

Poděkujte uživateli Jan Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan H, Manažer v zařízení Purkmistr, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. července 2018

Děkujeme pane Jan Š. za milující recenzi která nám udělala velkou radost! PS: při příští návštěvě nezapomeňte ochutnat i ostatní regionální lihoviny nebo fantastický Absinth Beetle:-)
S pozdravem,
Purkmistr team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. června 2018

Příjemná obsluha, výborné jídlo, vynikající polotmavý ležák. V Purkmistru jsme vyzkoušeli téměř vše co tohle místo nabízí. Pivní lázně, hotel, bowling a samozřejmě také restauraci. Vždy jsme byli spokojeni.

Poděkujte uživateli Zdeněk F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Jan H, Manažer v zařízení Purkmistr, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 5. července 2018

Dobrý den pane Zdeněk F.,velice nás těší, že jste s našimi službami spokojený a i nadále budete dělat vše proto aby to tak zůstalo!
S pozdravem,
Purkmistr team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. června 2018

Velký výběr piv, včetně speciálů. Hezké prostředí, včetně venkovního sezení. Pivo mají na velmi dobré úrovni a je opravdu chutné, vybere si každý. Jídlo je víc než dobré, chodím sem kvůli jídlu a ne kvůli pivu. Personál, až na nějaké vyjímky, příjemný. Na dobré jídlo i pití s rodinou můžu jen doporučit.

Poděkujte uživateli Tomáš A.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 19. května 2018

Milá a vstřícná obsluha, excelentní jídlo, krásný interiér, čisté a voňavé toalety. Rezervace přes internet je skvělá věc - nerada někam volám a toto mi naprosto vyhovuje.

Poděkujte uživateli Ivana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Purkmistr, si také prohlíželi

 
Plzeň, Plzeňský kraj
Plzeň, Plzeňský kraj
 
Plzeň, Plzeňský kraj
 

Už jste navštívili Purkmistr? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem