Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Chess KEY Room
Dnes otevřeno: 17:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Super zážitek

Jedna z nejlepších únikovek, které jsme kdy navštívili. Prostor je pěkný a velmi dobře využity... přečíst další informace

Recenzováno: před 3 týdny
malbenes
,
Praha, Česká republika
prostřednictvím mobilu
Upiri hrobka - super!!

Dekujeme Nade za mile privitani a seznameni s dejem hry. Moc se nam libila a i na zkusenejsi hrace... přečíst další informace

Recenzováno: před 3 týdny
veronika f
Zobrazit všechny recenze (117)
  
Recenze (117)
Filtrovat recenze
117 výsledků
Hodnocení cestovatelů
95
15
5
1
1
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
95
15
5
1
1
Co říkají cestovatelé:
Filtr
Aktualizace seznamu...
2126117 recenzí
Recenzováno: 30. října 2017

byla to naše již několikátá únikovka. trochu jsme se báli kvality podle kvality webových stránek, ale zbytečně. Atmosféra navozena hned od uvítání u dveří. Průvodkyně byla bezva a mluvila se zájmem. Líbili se nám různé, ne moc obvyklé schovky nápověd. na konci jsme se shodli, že těch úkolů bylo možná až moc a je dobré si dělat pořádek v nápovědách a předmětech. Rozhodně doporučuji navštívit :)

Datum zážitku: říjen 2017
Poděkujte uživateli Kateřina M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2017

Dobrý den, děkujeme za vaši věcnou recenzi. A těší nás, že hra předčila vaše očekávání.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. října 2017

Pro mě naprostá hra naslepo - první únikovka a zárověn hrána s úplně novými přáteli. Ale za to můžu říct, že zpracování hry bylo naprosto perfektní. Suprové rozložení úkolů tak, že tým musel pořád spolupracovat. Atmosféra místa byla doplněna uvedením do příběhu od správné roommasterky, která vtipně a zároveň tajuplně dokázala popsat legendu. Prostě únikovka která dokáže vyděsit i pobavit! ))

Datum zážitku: říjen 2017
Poděkujte uživateli Helena O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2017

Děkujeme za slova chvály a zároveň vaše nadšení budeme sdílet s naší zapálenou brigádnicí. Těší nás vaše pozitivní ohlasy i na hru.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. října 2017

Pro nováčky jako jsme byli mi byla hra trochu obtížnější nicméně i tak jsme si to moc užili a byli jsme nadšení různými rébusy a kódy, které jsme museli vyřešit. Možná bych ubrala tolik zámků a dala více úkolu na skládačky nebo tak něco, bylo moc zámků :D ale hra je jinak samozřejmě skvěle propracovaná. Děkujeme za příjemný zážitek i vtipné obsluze hry.

Datum zážitku: září 2017
Poděkujte uživateli Verů H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 3. října 2017 prostřednictvím mobilu

Spousta herních předmětů, které vám pořádně zamotají hlavu. Nakonec jsme hru v časovém limitu stihli, ale jen tak tak. Rozhodně doporučuji

Datum zážitku: říjen 2017
Poděkujte uživateli Filip J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. října 2017

Děkujeme za milou recenzi a těší nás, když lidem motáme hlavy. O to větší radost pak hráči mají, když uniknou ze spárů nenasytného pána podsvětí.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. září 2017

Příjemná obsluha, která dovede uvést do příběhu a do hry jako takové. Prostředí únikové hry je poměrně originální. Obtížnost hry bych hodnotil jako lehčí možná středně obtížnou. Náš průchod hrou byl celkem jednoduchý, cóž přisuzuji asi hlavně tomu, že je to už naše asi 10 úniková hra, ale přesto dokázala překvapit svými hádankami a řešeními různých zámků. Určitě bych jí zařadil mezi lepší únikové hry v Praze. Navštívili jsme jako parta 5 lidí mezi 19-20 lety a neměli jsme problém a doporučujeme. Obtížnost 2,5-3/5, prostředí 3,5/5, atmosféra 3/5, obsluha 4/5.

Datum zážitku: srpen 2017
Poděkujte uživateli Tomáš Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. října 2017

Dobrý den Tomáši. Děkujeme vám za výstižnou a konstruktivní recenzi. Těší nás, že hodnotíte obsluhu takto kladně. Stejně tak, jako na hře samotné, nám záleží i na výběru pracovníků, kteří se o hráče starají. Hodně štěstí v dalších hrách. Jistě jich nebude málo.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze