Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“super únikovka”
Recenze Chess KEY Room

Chess KEY Room
Č. 42 z 305 Zábava a hry v Praze
Certifikát výjimečnosti
Další podrobnosti o atrakci
Podrobnosti o atrakci
Doporučená délka návštěvy: 1-2 hodiny
Popis vlastníka: V této hře se ocitnete v karlínské kryptě, která je opředena děsivým tajemstvím. Až stoletá povodeň v roce 2002 odkryla ostatky, upomínkové předměty a trofeje, které byly z podzemí vyplaveny. V místních kronikách jsme našli záznamy o osamělém aristokratovi, který zde žil v 19. století. Za svého života se provinil mnoha trestnými činy. Proto ruka osudu po jeho smrti zasáhla a proměnila ho v upíra. Pomůžete jeho nebohým obětem najít klid nebo vás dostihne zákeřné kousnutí a budete našemu nebožtíkovi dělat společnost navěky?
Užitečné informace: Aktivity pro starší děti, Schody/výtahy
Recenzováno: 1. listopadu 2017

Pro nás všechny první únikovka, navíc vyhraná v tombole. Super hra, skvělé zpracování, velké množství rébusů a číselných kódů, a i když jsme byli sežráni upírem, hru jsme si moc užili.

Poděkujte uživateli Blanka H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2017

Děkujeme za milou recenzi. Zajíce a voucher na únikovku člověk nevyhrává každý den. Hodně štěstí i při příštím losování.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (103)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

1216103 recenzí

Recenzováno: 30. října 2017

byla to naše již několikátá únikovka. trochu jsme se báli kvality podle kvality webových stránek, ale zbytečně. Atmosféra navozena hned od uvítání u dveří. Průvodkyně byla bezva a mluvila se zájmem. Líbili se nám různé, ne moc obvyklé schovky nápověd. na konci jsme se shodli, že těch úkolů bylo možná až moc a je dobré si dělat pořádek v nápovědách a předmětech. Rozhodně doporučuji navštívit :)

Poděkujte uživateli Kateřina M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2017

Dobrý den, děkujeme za vaši věcnou recenzi. A těší nás, že hra předčila vaše očekávání.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 26. října 2017

Pro mě naprostá hra naslepo - první únikovka a zárověn hrána s úplně novými přáteli. Ale za to můžu říct, že zpracování hry bylo naprosto perfektní. Suprové rozložení úkolů tak, že tým musel pořád spolupracovat. Atmosféra místa byla doplněna uvedením do příběhu od správné roommasterky, která vtipně a zároveň tajuplně dokázala popsat legendu. Prostě únikovka která dokáže vyděsit i pobavit! ))

Poděkujte uživateli Helena O.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2017

Děkujeme za slova chvály a zároveň vaše nadšení budeme sdílet s naší zapálenou brigádnicí. Těší nás vaše pozitivní ohlasy i na hru.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. října 2017

Pro nováčky jako jsme byli mi byla hra trochu obtížnější nicméně i tak jsme si to moc užili a byli jsme nadšení různými rébusy a kódy, které jsme museli vyřešit. Možná bych ubrala tolik zámků a dala více úkolu na skládačky nebo tak něco, bylo moc zámků :D ale hra je jinak samozřejmě skvěle propracovaná. Děkujeme za příjemný zážitek i vtipné obsluze hry.

Poděkujte uživateli Verů H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 3. října 2017 prostřednictvím mobilu

Spousta herních předmětů, které vám pořádně zamotají hlavu. Nakonec jsme hru v časovém limitu stihli, ale jen tak tak. Rozhodně doporučuji

Poděkujte uživateli Filip J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. října 2017

Děkujeme za milou recenzi a těší nás, když lidem motáme hlavy. O to větší radost pak hráči mají, když uniknou ze spárů nenasytného pána podsvětí.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Chess KEY Room, si také prohlíželi

 
Praha, Čechy
 

Už jste navštívili Chess KEY Room? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem