Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Promyšlené”
Recenze Chess KEY Room

Chess KEY Room
Č. 38 z 293 Zábava a hry v Praze
Další podrobnosti o atrakci
Podrobnosti o atrakci
Doporučená délka návštěvy: 1-2 hodiny
Popis vlastníka: You will find yourselves in part of a huge underground basement in Prague. It is the tomb of a lonely nobleman from the 19th century. During his life he committed many violent offences. His most frequent victims were young and beautiful women. His punishment consists in wandering the corridors as a vampire after each full moon. Greedy for blood he looks for another captive. Will you escape before the clock strikes midnight?
Užitečné informace: Schody/výtahy, Aktivity pro starší děti
Recenzováno: 20. prosince 2017

Byla to naše druhá únikovka a byla super. Moc se nám líbilo zpracování místnosti, kde vzhledem k prvnímu dojmu počet artefaktů a indicií bere dech. Určitě můžeme doporučit.

Poděkujte uživateli clusoe.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChessKEYRoom, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. prosince 2017

Dobrý den, děkujeme za krásnou recenzi. Budeme se snažit vás nadchnout i naší nově připravovanou hrou.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (98)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

5998 recenzí

Recenzováno: 4. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Výborná únikovka! Máme jich za sebou už docela dost a přesto nás dokázala překvapit. Příběh super, slečna roommasterka moc milá, moc jsme si to užily, děkujeme! :)

Poděkujte uživateli Kateřina Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChessKEYRoom, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. prosince 2017

Dobrý den, děkujeme za skvělou recenzi a těší nás vaše nadšení ze hry i z obsluhy.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Únikovku jsme si moc užili :-) ač hra byla nelineární, tak úkoly byly logické a propracované! Room masterkyně byla naprosto super, takový náš přítel na telefonu :-) moc děkujeme a těšíme se na další!

Poděkujte uživateli StreetWorkout N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChessKEYRoom, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. prosince 2017

Děkujeme za pozitivní ohlas, který je pro nás velmi důležitý. Budeme se snažit vás nadchnout i naší nově připravovanou hrou.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. listopadu 2017

Pro nás všechny první únikovka, navíc vyhraná v tombole. Super hra, skvělé zpracování, velké množství rébusů a číselných kódů, a i když jsme byli sežráni upírem, hru jsme si moc užili.

Poděkujte uživateli Blanka H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2017

Děkujeme za milou recenzi. Zajíce a voucher na únikovku člověk nevyhrává každý den. Hodně štěstí i při příštím losování.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 30. října 2017

byla to naše již několikátá únikovka. trochu jsme se báli kvality podle kvality webových stránek, ale zbytečně. Atmosféra navozena hned od uvítání u dveří. Průvodkyně byla bezva a mluvila se zájmem. Líbili se nám různé, ne moc obvyklé schovky nápověd. na konci jsme se shodli, že těch úkolů bylo možná až moc a je dobré si dělat pořádek v nápovědách a předmětech. Rozhodně doporučuji navštívit :)

Poděkujte uživateli Kateřina M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2017

Dobrý den, děkujeme za vaši věcnou recenzi. A těší nás, že hra předčila vaše očekávání.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Chess KEY Room, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Chess KEY Room? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem