Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Promyšlené”
Recenze Chess KEY Room

Chess KEY Room
Č. 40 z 299 Zábava a hry v Praze
Certifikát výjimečnosti
Další podrobnosti o atrakci
Podrobnosti o atrakci
Doporučená délka návštěvy: 1-2 hodiny
Popis vlastníka: V této hře se ocitnete v karlínské kryptě, která je opředena děsivým tajemstvím. Až stoletá povodeň v roce 2002 odkryla ostatky, upomínkové předměty a trofeje, které byly z podzemí vyplaveny. V místních kronikách jsme našli záznamy o osamělém aristokratovi, který zde žil v 19. století. Za svého života se provinil mnoha trestnými činy. Proto ruka osudu po jeho smrti zasáhla a proměnila ho v upíra. Pomůžete jeho nebohým obětem najít klid nebo vás dostihne zákeřné kousnutí a budete našemu nebožtíkovi dělat společnost navěky?
Užitečné informace: Aktivity pro starší děti, Schody/výtahy
Recenzováno: 20. prosince 2017

Byla to naše druhá únikovka a byla super. Moc se nám líbilo zpracování místnosti, kde vzhledem k prvnímu dojmu počet artefaktů a indicií bere dech. Určitě můžeme doporučit.

Poděkujte uživateli clusoe.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChessKEYRoom, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. prosince 2017

Dobrý den, děkujeme za krásnou recenzi. Budeme se snažit vás nadchnout i naší nově připravovanou hrou.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (101)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky
Filtr

711101 recenzí

Recenzováno: 4. prosince 2017 prostřednictvím mobilu

Výborná únikovka! Máme jich za sebou už docela dost a přesto nás dokázala překvapit. Příběh super, slečna roommasterka moc milá, moc jsme si to užily, děkujeme! :)

Poděkujte uživateli Kateřina Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChessKEYRoom, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. prosince 2017

Dobrý den, děkujeme za skvělou recenzi a těší nás vaše nadšení ze hry i z obsluhy.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. listopadu 2017 prostřednictvím mobilu

Únikovku jsme si moc užili :-) ač hra byla nelineární, tak úkoly byly logické a propracované! Room masterkyně byla naprosto super, takový náš přítel na telefonu :-) moc děkujeme a těšíme se na další!

Poděkujte uživateli StreetWorkout N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
ChessKEYRoom, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. prosince 2017

Děkujeme za pozitivní ohlas, který je pro nás velmi důležitý. Budeme se snažit vás nadchnout i naší nově připravovanou hrou.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. listopadu 2017

Pro nás všechny první únikovka, navíc vyhraná v tombole. Super hra, skvělé zpracování, velké množství rébusů a číselných kódů, a i když jsme byli sežráni upírem, hru jsme si moc užili.

Poděkujte uživateli Blanka H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2017

Děkujeme za milou recenzi. Zajíce a voucher na únikovku člověk nevyhrává každý den. Hodně štěstí i při příštím losování.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze
Recenzováno: 30. října 2017

byla to naše již několikátá únikovka. trochu jsme se báli kvality podle kvality webových stránek, ale zbytečně. Atmosféra navozena hned od uvítání u dveří. Průvodkyně byla bezva a mluvila se zájmem. Líbili se nám různé, ne moc obvyklé schovky nápověd. na konci jsme se shodli, že těch úkolů bylo možná až moc a je dobré si dělat pořádek v nápovědách a předmětech. Rozhodně doporučuji navštívit :)

Poděkujte uživateli Kateřina M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
luciezajickova, Manažer v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2017

Dobrý den, děkujeme za vaši věcnou recenzi. A těší nás, že hra předčila vaše očekávání.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Chess KEY Room, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Chess KEY Room? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem