Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Chess KEY Room
Č. 36 z 359 zařízení v kategorii Zábava a hry – Praha
Dnes otevřeno: 17:00 - 22:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Upíří hrobka

Skvělá únikovka, která na vás hned při vstupu do místnosti dýchne atmosférou skutečné hrobky. Ve... přečíst další informace

Recenzováno: 17. října 2020
659matys
Skvělá hra

Byli jsme ma upíří hrobce - skvělá hra s velkým množstvím šifer, dobrými nápady a skvělou... přečíst další informace

Recenzováno: 10. října 2020
166pekin
Zobrazit všechny recenze (219)
  
Recenze (219)
Filtrovat recenze
219 výsledků
Hodnocení cestovatelů
179
24
8
4
4
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
179
24
8
4
4
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
38219 recenzí
Recenzováno: 27. srpna 2020

Hra nás s mužem velice nadchla. Už od začátku jsme do hry byli vtáhnuti a hodinu utekla jako voda. Upírka, kterou se snažíte celou hru vysvobodit, je velice vtipná. Komnata je autentická, uvnitř je spoustu tématických předmětů.
Hru vřele doporučuji pro páry.

Datum zážitku: srpen 2020
Poděkujte uživateli C7156BYmichaelap.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LucieZajickova, Vlastník v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. září 2020

Děkujeme za milou recenzi a návštěvu, která zanechala úsměv na rtech nejen krvelačné upírce. Hodně štěstí v dalším luštění.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. února 2020

Hra mě velmi bavila díky své lineárnosti. Za celou dobu jsem se ani chvíli nenudil a cítil jsem se vtažen do děje. Mohu všem vřele doporučit.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli matous_krobot.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 25. února 2020

Už od příchodu jsme se díky roommasterovi Matyášovi cítili zataženi do hry. Prostory jsou skvělé - relativně autentické. Rébusy se dají odhalit. Nápovědy jsou přiměřené, nedostanete hned řešení, což je fajn.

Datum zážitku: únor 2020
Poděkujte uživateli Skaayka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LucieZajickova, Vlastník v zařízení Chess KEY Room, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. září 2020

Děkujeme za recenzi, které si moc vážíme. Hodně štěstí při honbě za dalším dobrodružstvím na poli únikovek.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. února 2020

Čím více únikových her navštívíte, tím více můžete porovnávat. Když máte šťastnou ruku, tak odcházíte spokojení za příjemně strávený čas. Asi nejhorší, co může být, když se vám v průběhu hry, něco rozbije a ne jednou ... Gamemaster musí do hry vkročit a něco vám vyměnit, ... dobrá, prostě stane se.
Nicméně k samotné hře, název "Upíří" je poněkud nadnesený, resp. nám nekorespondoval s žádnými úkoly, škoda, tak nějak bych asi raději zůstal jen "Hrobky", nebudete mít pak zbytečně falešná očekávání. Je super, když vás jednotlivé úkoly postrkují pomalu k cíli, nicméně po "dvacátém" skoro stejném zámku máte pocit, že už to ani neskončí a začíná to být fádní. Hra, když jsme jí před lety hrály byla zralá na repasy, protože některé zajímavé úkoly, byly i o přesnosti, což se bohužel neslučovalo se stavem vybavení.
Hra je za mne vhodná pro začátečníky, zkušenějším hráčům doporučím jít jinam, ...leda, že jste oldschoolový zastánci zámků :-).

Atmosféra & příběh 4/10
Technologie 4/10
Obsluha 3/10
Questy (úkoly) 4/10
Celkový dojem 4/10
Poměr výkon cena - 4/10

Datum zážitku: březen 2019
Poděkujte uživateli vcahoun.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 5. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Skvěle zpracovaná úniková hra. Mnoho hádanek a detailů, k tomu ještě využití hudby a světla. Pro začátečníky docela těžké.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli Panuzasny.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze