Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Neochotný personál”

Plzenský restaurant Anděl
Reserve a table
2
st 23. 9.
20:00
Č. 631 z 6 219 Restaurace v Praze
Kuchyně: Evropská, Česká
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Místní kuchyně
Možnosti stravování: Snídaně, Pozdě v noci, Obědy, Večeře, Rezervace
Okolí: Anděl
Popis: estaurant Anděl is a modern facility located in Prague's Smíchov quarter on Nádražní Street, near Anděl station. The interior of the restaurant covers three floors, all completely non-smoking since March 2014. The ground floor offers 20 tables that can accommodate more than 100 guests. Lovers of our Pilsner Urquell tank beer, which is renowned for its quality not only in Prague, can also take advantage of bar tables located around the main bar. There are 2 bowling alleys and seating for 50 other guests on the first basement floor. A cozy wine cellar that can seat other 40 guests is located on the lowest floor. The two underground floors are a very popular venue for social and corporate events. Up to 80 people can sit also in a modern winter garden in the ground floor. In nice weather guests can spend a high quality time in our inner courtyard for almost 200 people.
Recenzováno: 4. ledna 2020

Pátek 3.1. před desátou hodinou, vcházíme s partou deseti přátel. Restaurace zaplněna cca ze dvou třetin, napravo v hlavní místnosti stůl pro osm, nalevo dva stoly po pěti místech - ano, to by byl ideál... kdyby číšník neodmítl ony dva stoly, vzdálené od sebe cca metr, dát k sobě tak, abychom si mohli sednout všichni dohromady. Prý to nesmí udělat. Aha... možná je tu tenhle mladý muž nový a ještě ne zcela zorientovaný, obracíme se tedy na manažera směny s tím, že si ty stoly srazíme sami. Reakce: "No to nesrazíte!!!" A argument po krátké chvíli dohadování se? Kdyby to "povolil" nám, byl by to špatný příklad, pak by to taky mohli chtít ostatní hosté. Uff.. no nic. Když se sugestivně zeptáme, jestli restaurace vážně nestojí o peníze deseti lidí, kteří se chtějí najíst, popovídat si a dát si pár plzní, dostane se nám od toho asi tak třicetiletého hocha (nám všem ostatním je spíš kolem padesáti) poučení, že od zákazníků s takovým chováním ne... a ať prý na něj neděláme ramena. Hmmm, tak tohohle "manažera" bych chtěl mít ve vlastním podniku, s tímhle přístupem k zákazníkům bych na trhu patrně nepřežil ani týden... Takže odcházíme na protější roh do konkurenční restaurace, kde nám ochotná servírka ochotně dva stoly srazí, aniž bychom jí o to museli žádat, a vzápětí začne nosit jídlo a pivo...

Datum návštěvy: leden 2020
Poděkujte uživateli TDvP10.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VenturaGroup, Vlastník v zařízení Plzenský restaurant Anděl, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. ledna 2020

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Moc nás mrzí Váš nepříjemný zážitek. Prosím, neberte si to osobně, jistě to náš manažer nemyslel špatně.Jménem celého našeho týmu se omlouváme a věříme, že na nás nezanevřete. Monika

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (547)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

37547 recenzí

Recenzováno: 13. listopadu 2019

Měl jsem v restauraci osobně domluvený salonek na setkání spolužáků z vysoké školy.

Když jsem přišli salonek nebyl a v restauraci, kde jsme měli stůl, jsme se vůbec neslyšeli a byli nuceni odejít jinam.

Pár dnů před setkáním jsem ještě upřesňoval počet účastníků a psal, že je to do salonku.

Vůbec mi nesdělili že objednaný a odsouhlasený salonek nebude.

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli jpavel.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VenturaGroup, Vlastník v zařízení Plzenský restaurant Anděl, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. listopadu 2019

Dobrý den Pavle, moc nás mrzí Vaše ne moc příjemná zkušenost s naší restaurací. Omlouváme se, že jsme Vám nedali předem vědět, že nebudete usazeni do salonku. Uděláme vše pro to, aby se taková situace již neopakovala. Ještě jednou se omlouváme a věříme, že na nás nezanevřete. :) Monika

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. října 2019

Do restaurace jsme na “oslavu” 30. narozenin s rodici zamirili na zaklade predchozi pozitivni osobni navstevy (prijemna obsluha, super jidlo), ale musim rict, ze po dnesni navsteve jsme hodne zklamani. Ackoliv jidlo bylo opravdu skvele a pivo taktez, byla to prave obsluha, ktera nam zneprijemnila vecer. Ne uplne vhodnou reakci na: “Nezlobte se, meli jsme tady jeste male pivo.” bych presla mavnutim ruky, ale reakci cisnika na tatinkovo dysko mi neprisla adekvatni. Zasli jsme si k Vam na malou veceri a par piv “na oslavu”, platili jsme necele 2000, uznavam, ze dysko 30Kc s ohledem na celkovou castku je male, ale nezlobte se na mne, tatinek (stara skola), trval na zaplaceni a reakce cisnika “To si nechte pane.” byla velmi ponizujici a nevhodna. Prisli jsme k Vam stravit prijemny vecer a odchazeli jsme s rozhorcenim a neprijemnym pocitem. Ocividne jsme pro oblsuhu nebyli “cilovou skupinou”. Skoda.

Datum návštěvy: říjen 2019
Poděkujte uživateli Lenka H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VenturaGroup, Vlastník v zařízení Plzenský restaurant Anděl, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. listopadu 2019

Dobrý den Lenko, jsme rádi, že jste si pro svou oslavu narozenin vybrali právě naši restauraci. Velice nás mrzí, s jakým pocitem jste z restaurace odcházeli. Dovedu si představit, jak jste se asi cítili. Na druhou stranu věřím, že to číšník nemyslel nikterak špatně. Celou situaci s číšníky pořešíme a uděláme maximum aby se už nic podobného neopakovalo. Budeme rádi, když nám dáte ještě šanci a navštívíte nás znovu a my tak budeme mít možnost napravit si reputaci. Monika

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. října 2019

Skutečně nedaleko co by kamenem dohodil os Smíchovského pivovaru se nachází tato největší restaurace čepující Pilsner Urquell. Měl jsem tady několik hotových jídel, kachnu, tatarský biftek a hlavně skvělé pivo. Na pivo s partou doporučuji na 100%.

Datum návštěvy: září 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli ortmannfrantisek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VenturaGroup, Vlastník v zařízení Plzenský restaurant Anděl, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. listopadu 2019

Dobrý den Františku, děkujeme za moc milou recenzi. Vážíme si milých slov, jako jsou ta Vaše a těšíme se na Vaši další návštěvu. Monika

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. října 2019

Příjemné prostředí. Skvělé jídlo i pivo. Milá obsluha, servírka Míša se o nás starala naprosto profesionálně. Naši přátelé z Norska byli nadšeni. Děkujeme, přijede zas.

Datum návštěvy: říjen 2019
Poděkujte uživateli Hana B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
VenturaGroup, Vlastník v zařízení Plzenský restaurant Anděl, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 7. října 2019

Dobrý den, děkujeme za milou recenzi. Těšíme se na Vás příště

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Plzenský restaurant Anděl, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Plzenský restaurant Anděl? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem