Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Exit Room Prague
Dnes otevřeno: 9:30 - 21:30
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Alcatraz - výborná únikovka

Naše devatenáctá únikovka a po odehrání jsme se shodli, že jedna z nejlepších co jsme navštívili... přečíst další informace

Recenzováno: 25. června 2020
956pavlab
,
Roudnice nad Labem, Česká republika
Bombardování Prahy

Únikovku jsme dostali jako svatební dar, rozšířenou verzi, v níž jsme nebyli limitováni časem. A... přečíst další informace

Recenzováno: 28. ledna 2020
Jan Š
prostřednictvím mobilu
Zobrazit všechny recenze (126)
  
Recenze (126)
Filtrovat recenze
126 výsledků
Hodnocení cestovatelů
107
13
4
0
2
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
107
13
4
0
2
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16126 recenzí
Recenzováno: 26. června 2020

Naše devatenáctá únikovka a po odehrání jsme se shodli, že jedna z nejlepších co jsme navštívili. Zvolili jsme obtížnější verzi a do 70-ti minut jsme se vešli celkem v pohodě. Hra má spád, momenty překvapení, uvěřitelné až trochu klaustrofobické prostředí a zajímavé úkoly. Kladně hodnotíme nápaditost a provedení šifer, kdy autoři hry šli dál než k otvírání milionu zámečků. I s průvodkyní jsme byli spokojeni. Držela se své role, ale bez zbytečného přehánění a po ukončení hry byla velmi milá. Doporučuji na hru chodit tak maximálně ve čtyřech hráčích. Prostory jsou dosti stísněné a větší počet útěkářů si bude spíše překážet. Odjížděli jsme spokojení, užili jsme si hezké odpoledne.

Datum zážitku: červen 2020
Poděkujte uživateli 956pavlab.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 13. června 2020

Úniková hra byla velice zdařilá a zábavná. Zážitek nám pouze zkazil pán z obsluhy, který byl až příliš arogantní, což už evidetně nemělo s jeho rolí "bachaře" nic společného. Hned při příchodu nám velice stroze (ne)vysvětlil pravidla a během hry nepříliš dobře podával nápovědy. Na konci hry nám ani nic neřekl a hru ukončil. Celkový dojem z velice pěkně propracované a nápadité hry nám tedy dost zkazil, což nás dost zklamalo. Hru jsme absolvovali 6.6.2020

Datum zážitku: červen 2020
Poděkujte uživateli 719kl_ram.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 10. června 2020

Dobrý den,

takove hodnoceni nedavam kvuli promyslenosti hry (ta byla skvela). Takove hodnoceni davam kvuli panovi, ktery byl ze zacatku uveritelny, co se tyce role. Nasledne v prubehu hry byly jeho poznamky vuci mne (zakaznikovi) hrube a zbytecne, dokonce nas i urazel. Takove reci, at si necha na doma. Vasi unikovou hru uz nevyzkousim, ac bych chtel, jelikoz nabizite zajimave unikove hry. Nevyzkousim je proto, jelikoz uz dotycneho pana nechci potkat (starsi pan s delsimi sedivymi vlasy).
Lituji toho, ze jsem sve mamce chtel ukazat, jak skvela unikova hra je a pritom i mamka byla mezi urazenymi..
Černík.

Datum zážitku: květen 2020
Poděkujte uživateli K5008ZFmartin_.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 10. června 2020

Čachtická paní. Hra a propracování super. Bohužel uvaděč nepříjemný, zbytečné poznámky jak si máme pospíšit že někde má být, že máme špatný přístup a podobně. Každá nápověda byla s nevhodnými poznámkami. Hru samotnou doporučuju jenom v případě, že menší šedivý pán nebude uvádět.

Datum zážitku: květen 2020
Poděkujte uživateli radovans692.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 28. ledna 2020 prostřednictvím mobilu

Únikovku jsme dostali jako svatební dar, rozšířenou verzi, v níž jsme nebyli limitováni časem. A bylo to fakt parádní, určitě nejlepší únikovka, na který jsme byli! Perfektní stylizace, hezky vymyšlený, doporučujeme, stojí to za to, škoda, že se to nedá zopakovat. Určitě vyzkoušíme i Alcatraz.

Datum zážitku: leden 2020
Poděkujte uživateli Jan Š.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze