Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nejnižší ceny Vašeho pobytu
StayForLong
62 US$
View deal
getaroom.com
62 US$
View deal
Trip.com
62 US$
54 US$
View deal
UŠETŘETE 8 US$
Bezplatné zrušení do 26. 4. 21
ZenHotels.com55 US$
Expedia.com
Hotels.com
Prohlédněte si všech 14 nabídek
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 563)
Filtrovat recenze
1 563 výsledků
Hodnocení cestovatelů
689
538
214
61
61
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
689
538
214
61
61
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 563 recenzí
Recenzováno: 3. března 2020

Spali jsme zde již po druhé. Personál ochotný, paní uklízečka dělá svoji práci dobře. Vše čisté a v pořádku. Menší pokoj s minilednicí, TV (kde aktuálně pravděpodobně z důvodu přechodu na DVBT2 šlo jen pár programů, což nám bylo jedno) a vlastní koupelnou a WC. Měli jsme balkón do ulice, který by v létě byl možná fajn. WiFi samozřejmostí, ale večer je to s připojením trochu horší. Snídaně bohatá, kde si vybere snad každý.

Jako celek jsme spokojeni a příště se určitě zase ubytujeme zde. Je to slušné ubytování za slušnou cenu v centru města a přímo na metru :)

Personálu tímto děkujeme za jejich práci.

Datum pobytu: únor 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli RadekTyna.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 2. března 2020

V Hotelu jsme strávili dvě noci. Snídaně byly adekvátní a vydávají se po dlouhou dobu, takže si člověk může přispat. Poloha přímo u stanice metra je výborná. Hotel je celkově čistý a personál příjemný. Poměr cena výkon adekvátní.

Datum pobytu: leden 2020
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Recenze bylo získáno ve spolupráci s tímto hotelem.
1  Poděkujte uživateli jakub19892020.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 29. prosince 2019

Navštivili jsem tento hotel s partnerkou ve dvou, na recepci nás přivital ochotný a přatelský personal, vysvělil vše co a jak se nachazí v okoli hotelu a dopuručil jak se dostat pohodlně do centra, za co děkují. Hotel se nachází ve výborné lokalitě, rychle se da dojet do centra mistní dopravou a nebo klidně projit se pěšky. Taky se nám líbil pečlivě připravený a čistý pokoj, snídaně zde jsou bohaté a chutné. Doporučují tento hotel.

Datum pobytu: prosinec 2019
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli tomc19750811.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Charles Central, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2020

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Budeme rádi, když si při příští návštěvě Prahy vyberete opět náš hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Hotel Charles Central je jeden z nejlepších hotelů, které jsme navštívily. Personál je profesionální, příjemný a ochotný, zejména pan Bogdan. Hotel nám splnil vše, co jsme požadovaly a určitě plánujeme Hotel Charles Central znovu navštívit. Děkujeme za skvělou zkušenost.

Datum pobytu: listopad 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli renn99.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Charles Central, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2019

Velmi nás potěšilo vaše ocenění. Taková slova jsou pro nás vždy velkou motivací do další práce ve zlepšování našich služeb. Bude nám potěšením vás znovu přivítat v našem hotelu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. listopadu 2019

Jsem byl v tomto hotelu dvakrat. Obsluha na vyssim urovni, ciste a prijemne pokoje, recepcni jsou moc hodny, snidane nam moc chutnalo. Auto jsme zaparkovali bez problemu. Dobry kurz na vymenu penez. Doporucuji!

Tip ohledně pokoje: Jsme bydleli ve 3 patre, nadherny vyhled a zadny hluk
Datum pobytu: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli artur93n.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Petr B, Manažer komunikace s hosty v zařízení Charles Central, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2019

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi, které si velmi vážíme. Budeme rádi, když si při příští návštěvě Prahy vyberete opět náš hotel.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze