Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Padlock - Escape game Prague
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Mise 53 a Hřbitov

Mise 53 a Hřbitov byli naprosto vynikající, skvělá atmosféra, promyšlené hlavolamy, přitom... přečíst další informace

Recenzováno: včera
danafD8004ER
Mise 53

Naše druhá únikovka a musim říct že to byla naprostá Bomba!! Krásně propracované hádanky, nápadité... přečíst další informace

Recenzováno: 22. srpna 2020
274anetaj
Zobrazit všechny recenze (139)
  
Recenze (139)
Filtrovat recenze
139 výsledků
Hodnocení cestovatelů
128
7
4
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
128
7
4
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
27139 recenzí
Recenzováno: 15. října 2020

Mise 53 - krásný nápad, hezky vstupní wow efekt, ale pak bohužel se dojem ze hry horší. Po dobu hraní se ztrácela smysluplnost postupu. Nevěděli jsme, proč to co děláme, je právě takhle. Jednalo se pouze o mnoho rébusů lineárně jdoucích po sobě. Některé hlavolamy byly moc hezké, ale více bylo těch méně povedených. V předchozích recenzích si stěžovali na technickou chybu a tedy nemožnost vyluštění jedné z indice. My jí měli taky. Po upozornění, že nevíme, jak dál, nám bylo řečeno řešení a při odchodu se roommaster nepídil po tom, co vlastně nefungovalo. Ani se nám nesnažil nejdříve říct tu indícii, která nefungovala, ale rovnou řekl výsledek. Domnívám se, že k nápravě opět nedojde.

Nalákala nás délka hry a tématika. Bohužel dojem ze hry je spíše zklamání.

Datum zážitku: říjen 2020
Poděkujte uživateli MataBMV.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
medysp, Vlastník v zařízení The Padlock - Escape game Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2020

Dobrý den,

děkujeme, že jste si našli čas a dali si práci s napsáním recenze. Velmi nás mrzí Váš dojem ze hry a ještě více pochybení našeho roomastera - věřte nám, že jako aktivní hráči únikových her chápeme, že by se takové situace neměly stávat, a uděláme vše proto, aby se tato situace neopakovala.

Pokud by Vám to nevadilo, byli bychom moc rádi, kdybyste nás kontaktovali na našem emailu info@thepadlock.cz, popřípadě telefoním čísle 602 211 530. Rádi bychom se s Vámi o hře pobavili trochu více.

Děkujeme.

Alex
The Padlock

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. října 2020

Toto byla patnáctá hra naší čtyřčlenné skupinky. Hra má silnou atmosféru (chvilkami pro slabší povahy až moc) a velikánský prostor, ve kterém se dokáže zabavit i více hráčů. V recenzích jsme se předem dočetli časté shrnutí typu "mnoho zámku a konec žádný," takže jsme šli trochu rozpačití a čekali, kdy to přijde. A ono nic. Možná autoři hru trochu poupravili, nebo jsme milovníci zámků, ale nám se úkoly líbily, vše navazovalo a více méně i dávalo smysl, takže jsme nikde moc netápali. Tedy až do okamžiku, kdy selhala technika, museli jsme požádat o pomoc a byl nám sdělen kód zámku, ale to se holt stává.
Ocenili bychom lepší uvedení do děje a nastínění, čeho máme dosáhnout, abychom si nemuseli příběh rozklíčovat až při diskuzi cestou domů a je mi líto to říci, ale určitě zapálenějšího roommastera.

Datum zážitku: říjen 2020
Poděkujte uživateli barborah100.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
medysp, Vlastník v zařízení The Padlock - Escape game Prague, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2020

Dobrý den,

jsme velmi rádi, že jste si hru užili. Zároveň bychom Vás chtěli poprosit, abyste se nám ozvali na email info@thepadlock.cz, rádi bychom Vám příběh a děj hry doplnili.

Hezký večer,

Alex
The Padlock

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. srpna 2020

Naše druhá únikovka a musim říct že to byla naprostá Bomba!! Krásně propracované hádanky, nápadité a složité. Rozlehlý prostor se spostou skrytých místeček. Byly jsme ve 3 a čas nám nestačil. Je tu opravdu hodně hádanek na řešení. Odnášíme si z dnešní hry pocit na který dlouho nezapomeneme. Těšíme se na další návštěvu Padlocku.

Datum zážitku: srpen 2020
Poděkujte uživateli 274anetaj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. července 2020

Bezvadná logická únikovka, kde se budete trochu bát, ale hodně bavit. Má to atmosféru i logiku. Příjemná průvodkyně.

Datum zážitku: červenec 2020
1  Poděkujte uživateli luckystar949.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 21. května 2020

Když jsem viděl podmínky, kde bylo explicitně napsáno, že se musí doplácet za každých započatých 15 minut navíc tak jsem měl trošku obavy, ale už první moment ve hře ukázal, že moje obavy byly zbytečné. Hned při vstupu do místnosti příjde takový wow efekt - prostředí vypadá fakt naprosto luxusně. Ke všemu hra je příjemně dynamická a neodehrává se pouze v jednom prostředí ale v několika různých. Hádanky byly logické, avšak ze začátku jsme trošku tápali (ale to je obvyklé), hra je sice více-méně lineární, ale nepřišlo mi to jako nějaké bezduché řešení hádenek v určitém pořadí. Jedná se o zatím největší (jak místnostmi tak i počtem hádanek) hru na které jsem byl a díky rozmanitosti hádenek a prostředí to ani chvíli nenudí. Příběh mi přišel takový nedotažený, úvod super, začátek super ale pak příjde ve hře takový zlom a od té doby jsem příliš netušil proč se něco vlastně dělo a pořádně to není objasněné, celkový dojem to příliš nezměnilo, ale kdyby si tvůrci s tím příběhem trošku více pohráli bylo by to lepší. Výhodou a zároveň nevýhodou je, že během únikovky je přístupná toaleta, bohužel to znamená, že si není možné dojít na toaletu před začátkem hry (přišel jsem kvůli tomu o první momenty hry). Prostředí je čisté, gamemaster příjemný. Hra mi příjde vhodná pro zkušenější týmy a ideální počet je tak 4-5 lidí.

Datum zážitku: květen 2020
1  Poděkujte uživateli macdobytek.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze