Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“skvělá zmrzlina, vynikající zákusky”

Moje Cukrářství
Č. 1 184 z 5 706 Restaurace v Praze
Rozsah cen: 3 US$ - 10 US$
Okolí: Nové Město
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Nové Město
Recenzováno: 14. září 2017

Pravidelně si do této cukrárny chodím pro skvělou veganskou zmrzlinu i tu klasickou. Ještě se mi nestalo, že by mi zmrzlina nechutnala. Zároveň zde pravidelně kupuji jako dárek domácí čokoládové pralinky, které mají vždy u obdarovaných úspěch. Když chcete sednout a dát si kávu, doporučuji domácí dorty. Opravdu skvělá záležitost. Obsluha příjemná. Toalety naleznete až když projdeme obchůdek za cukrárnou.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Adéla Z.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichalCukrarstvi, Manager v zařízení Moje Cukrářství, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. října 2017

Mockrát děkujeme za krásnou recenzi a doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň. Už nabízíme i domácí vánoční cukroví! :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (14)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

2614 recenzí

Recenzováno: 30. března 2017

Velmi dobrá poloha v centru města, v okolí lze i zaparkovat. Příjemné prostředí malé cukrárničky s obchodem pro vegany

Poděkujte uživateli mirkasobecka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 4. března 2017

zajímavá cukrárna - kavárna na výhodném místě v centru města, parkování je možné v okolí, v horním patře funguje veganská rest

Poděkujte uživateli RadekKratinovec.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichalCukrarstvi, Vlastník v zařízení Moje Cukrářství, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. března 2017

Dobrý den. Děkujeme za vaší recenzi a těšíme se, že nás přijdete zase navštívit.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 21. prosince 2016

Jedná se o jednu z mála pražských cukráren, kde si můžete být jisti stabilní vysokou kvalitou. Orientuje se na výrobu jak klasických, tak modernějších zákusků, je evidentní, že při výrobě jsou používány "neošizené" suroviny (máslo, kvalitní čokoláda, nerostlinná šlehačka), a to výrazně odlišuje tuto cukrárnu od konkurence při zachování velmi přijatelné cenové úrovně. Velmi slušná je i káva (vzhledem k tomu, že se nejedná o pákovou mašinu), koláče i vlastní zmrzlina, občas i s hodně nezvyklými příchutěmi. Letos jsme ochutnali i jejich vánoční cukroví a je vynikajíci, o velkém zájmu a kvalitě svědčí i to, že již před polovinou prosince byla uzavřena možnost objednávání. Trochu zmateně občas působí pánská část obsluhy a určitou nevýhodou je prostředi, cukrárna je v části velkého přízemního prostoru, ve kterém jsou další dvě obchodní jednotky. Tak budeme doufat, že by časem mohli majitelé otevřít útulnou kavárnu "vídeňského" stylu, jejich výrobky i zákazníci by si to určitě zasloužili.

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Yanina_21.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MichalCukrarstvi, Vlastník v zařízení Moje Cukrářství, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. prosince 2016

Děkujeme uctivě za recenzi, vážíme si Vašeho názoru a těšíme se na Vaší další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. prosince 2016
Překladač Google

    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Ota R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Moje Cukrářství, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Moje Cukrářství? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem