Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MÁ OBLÍBENÁ”
Recenze Cafe-Cafe

Cafe-Cafe
Č. 24 z 203 Dezerty v Praze
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 5 US$ - 14 US$
Kuchyně: Kavárna
Další podrobnosti o restauraci
Podrobnosti o restauraci
Vhodné pro: Romantický, Barová scéna, Obchodní schůzky
Možnosti stravování: Pozdě v noci, Snídaně, Obědy, Rezervace
Okolí: Staré Město
Recenzováno: 4. února 2020

Kavárna v centru města, která si dlouhá léta drží svou kvalitu. Vynikající dorty. Často se vracím. Mohu doporučit.

Datum návštěvy: leden 2020
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
3  Poděkujte uživateli MartinPrague75.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
petragronska, Public Relations Manager v zařízení Cafe-Cafe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. února 2020

Moc dekujeme za Vase skvele hodnoceni a doporuceni! Jsme radi, ze se k nam rad vracite a chutnaji Vam nase dorty. Budeme se tesit na pristi navstevu!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (1 270)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

261 270 recenzí

Recenzováno: 17. prosince 2019 prostřednictvím mobilu

Pěkná kavárna. Káva průměrná. Dorty krásné a výborné. Obsluha by se mohla snažit více, ale odpuštěno , bylo docela plno.

Datum návštěvy: prosinec 2019
1  Poděkujte uživateli 864tom_t.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. prosince 2019

Výborné zákusky, snad nejlepší v Jičíně (sami si je pečou) a velmi dobrá káva, milá obsluha. Jen trošku postrádám chybějící nabídku filtrované arabiky, ale zbytek = skvělé. V méně vytížených časech výborné místo na práci s notebookem, wifi funguje bez problémů.

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli lucie313.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
petragronska, Public Relations Manager v zařízení Cafe-Cafe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. prosince 2019

Asi pujde o omyl, nase kavarna se nachazi v Praze.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Jedna z nejlepších kaváren. Krásné prostředí s vřelou atmosférou. Skvělá káva a báječný bezlepkový, čokoládový dort. Sympaticka obsluha. Navštívili jsme již několikrát a vždy jsme byli velmi spokojeni.

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli 606bobj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
petragronska, Public Relations Manager v zařízení Cafe-Cafe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. listopadu 2019
Překladač Google

Moc dekujeme za Vase skvele hodnoceni, jsme radi, ze se Vam u nas libilo, a budeme se tesit priste!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. října 2019 prostřednictvím mobilu

Chodíme do Café už léta na dorty a vždy jsme maximálně spokojeni. Perfektní obsluha a servis. A výborná káva.

Datum návštěvy: září 2019
Poděkujte uživateli Vadim K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
petragronska, Public Relations Manager v zařízení Cafe-Cafe, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 18. října 2019

Moc dekujeme za Vase skvele hodnoceni, tesi nas, ze se Vam zde libi!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Cafe-Cafe, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Cafe-Cafe? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem