Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pravá Itálie”
Recenze Amorino

Amorino
Certifikát výjimečnosti
Rozsah cen: 3 US$ - 17 US$
Okolí: Malá Strana
Podrobnosti o restauraci
Okolí: Malá Strana
Recenzováno: 15. června 2018 prostřednictvím mobilu

Tak takhle zmrzlinárka s klidem strčí do kapsy všechny ostatní v Praze. Zmrzky tu chutnají uplně jako v Itálii = nebe v puse. Nejlepší příchutě, milé slečny. Zmrzlinu vám dají do takové kytičky a za příplatek vám dají nahoru makronku plněnou zmrzkou.
Cena vyšší, ale i nejmenší porce je opravdu dost velká a rozhodně to za to stojí!
Rozhodně jsme tu nebyli naposled.

Datum návštěvy: červen 2018
Poděkujte uživateli zhyckanaprincezna.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Charlene U, Manažer komunikace v zařízení Amorino, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. července 2018

Dobrý den, děkujeme ta takovou skvělou recenzi, moc nás potěšila ♥. Jsme rádi, že se vám u nás líbí, a těšíme se na vaši další návštěvu.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (354)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

37354 recenzí

Recenzováno: 30. dubna 2018

Jsme zde již poněkolikáté, respektive kdykoliv máme cestu kolem tak sem zavítáme. Ceny jsou zde sice o trochu vyšší (jste na starém městě), ale dokud neochutnáte tak nepochopíte proč. Zmrzliny a sorbety jsou prvotřídní kvality (některé dokonce v BIO kvalitě) a jejich chuť připomíná přesně to ovoce z kterého jsou míchány. Výběr je veliký s velkou škálou možností doplňků a do kornoutku nedostanete kopeček, nýbrž špachtlí vytvarovanou kytičku, která může mít každý lístek s jinou příchutí.

Datum návštěvy: duben 2018
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Jan H.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Charlene U, Manažer komunikace v zařízení Amorino, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. července 2018

Dobrý den, Jane, děkujeme za krásnou recenzi, moc nás potěšila. Jsme rádi, že vám u nás chutná, a že oceňujete přesně to, co je pro nás tak důležité - kvalitu našich gelat a sorbetů. Snad zas brzy na viděnou :).

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. října 2017 prostřednictvím mobilu

Skvele misto, kousek za Karlovým mostem
Velky vyber úžasných zmrzlin, nadherna prezentace do kvetinky

Jen pokud nechcete jen krásu - doporucuji kelimek ;) dostane vetsi množství zmrzliny od vsech tři druhu stejne, anebo tu kterou mate nejraději si dejte jako prvni do kvetinky ..

Ceny trochu vyssi - ale stoji to za to !

Datum návštěvy: říjen 2017
1  Poděkujte uživateli David M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Charlene U, Manažer komunikace v zařízení Amorino, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. listopadu 2017

Davide, jsme rádi, že vám u nás chutná. Snad zas brzy na viděnou! :)

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. září 2017 prostřednictvím mobilu

Velmi zajímavý zážitek .Zmrzlina ve tvaru růže je pastou pro oči a o to zajímavější jsou velmi chutné chutě . Fantastický nápad.Exluzivní zmrzlina .

Datum návštěvy: červen 2017
Poděkujte uživateli 273janad.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 14. září 2017

Dobrý den,
jsme rádi, že vám u nás chutná! Naše gelato růže jsou vskutku kouskem jedlého umění, a proto nás těší, že je doceněno :). Snad brzy na viděnou!
Vaše Amorino.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. května 2017

Při procházce na Pražský hrad jsme se zastavili na výbornou zmrzlinu. Nejlepší je brazilská limeta s mátou. Velmi osvěžující. Stejnou zmrzlinárnu známe z Paříže.

Datum návštěvy: květen 2017
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Simona P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Odpověď vedení:Zodpovězeno: 16. května 2017

Dobrý den,
děkujeme za milou recenzi. Těší nás, že vám u nás chutná, limetka s bazalkou je skvělá volba! A máte pravdu - Amorino najdete i v Paříži! :)
Těšíme se znovu na viděnou.
Vaše Amorino.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo Amorino, si také prohlíželi

 

Už jste navštívili Amorino? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem